NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:18

NRK - 16 apr 24 kl. 10:46

Storbritannia: Startar debatten om tobakksforbod for unge

Det britiske parlamentet startar tysdag debatt om lovforslaget om tobakksforbod for unge, eit forslag fronta av statsminister Rishi Sunak. Det melder AFP. Lovforslaget går ut på å forby sal av tobakksvarer for alle som er fødd etter 1. januar 2009 slik at aldersgrensa for å kunne bruke tobakk stig for kvart år. Det kan fase ut røyking blant unge så tidleg som i 2040, ifølge regjeringa.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rishi Sunak, AFP, Liz Truss, Sunaks, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbritannia, Startar, debattenom , tobakksforbod, for, unge
NRK - 07 dec 23 kl. 02:03

Fjerde TV-debatt mellom republikanerne som kniver om å bli presidentkandidat

Natt til onsdag avholdes den fjerde TV-sendte debatten mellom kandidatene som kjemper om å bli det republikanske partiets presidentkandidat i det amerikanske presidentvalget neste år. Debatten startet klokken 02.00 norsk tid.

NRK - 28 apr 24 kl. 19:00

World Central Kitchen startar opp att hjelpearbeid i Gaza

Sundag melde organisasjonen World Central Kitchen (WCK) at dei startar opp att arbeidet sitt i Gaza. Organisasjonen stoppa å levera naudhjelp til Gaza då sju av hjelpearbeidarane deira blei drepne i eit israelsk angrep 1. april.

NRK - 20 maj 24 kl. 15:31

Gravferda til Irans president startar tysdag

Gravferdsseremonien til Irans president Ebrahim Raisi og følget hans, som døydde i ein helikopterstyrt søndag, startar tysdag, melder statlege medium, ifølge AFP. Seremonien startar i byen Tabriz nordvest i landet, før dei døde blir frakta vidare til Teheran, skriv byrået..

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

NRK - 08 jul 24 kl. 07:38

Parkinsons-ekspert har besøkt Det hvite hus

Kevin Cannard, en av USAs fremste nevrologer med ekspertise på Parkinsons sykdom, har besøkt Det hvite hus åtte ganger det siste året. Det skriver flere amerikanske medier. Cannard har hatt møter med Kevin O'Connor, som er presidentens faste lege, viser besøkslogger fra Det hvite hus.

NRK - 02 jan 24 kl. 19:05

Jehovas vitne aukar gåveinntektene

Jehovas vitne fekk i fjor 118 millionar kroner i gåveinntekter i Noreg. Trussamfunnet gjekk med 5,9 millionar kroner i overskot. Jehovas vitne auka gåveinntektene i Noreg med 20 millionar kroner i 2023, til totalt 118 millionar.

NRK - 22 jan 24 kl. 07:44

Vaksineprogram mot malaria startar i Kamerun

Kamerun startar som første land i verda eit vaksineprogram for barn mot malaria. Sjukdommen tek over 600.000 liv i året, flest i Afrika, ifølge Verdas helseorganisasjon (WHO).

NRK - 13 feb 24 kl. 06:54

Dømd for å ha bestilt seksuelle overgrep av born- i dag startar ankesaka

Ein mann blei i fjor dømt til 11 års fengsel i Hordaland tingrett for grove overgrep og forsøk på valdtekter mot born på Filippinane. Mannen betalte vaksne for å forgripe seg seksuelt på born under 14 år. Aktor bad om 17,5 års fengsel, medan forsvararen til mannen meinte opptil fem års fengsel var passeleg.

NRK - 15 feb 24 kl. 15:39

Rettssak mot Donald Trump startar 25. mars

Rettsaka mot Donald Trump i den såkalla «hysjpengesaka» startar 25. mars. Det blei bestemt i eit rettsmøte i New York i dag.

NRK - 01 mar 24 kl. 10:02

Helikoptertrafikken startar opp att

Equinor har varsla Avinor om at helikoptertrafikken til og frå Nordsjøen startar opp att frå klokka 10 fredag. Det opplyser lufthamnsjef Siv Merete Stadheim i Florø til NRK. – For Florø sin del betyr det at første helikopter går klokka 11, seier ho.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 30 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com