NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:26

NRK - 16 maj 22 kl. 08:34

Storbrann i New Mexico vokser

Den nest største brannen i New Mexicos historie har herjet i fem uker. Rundt 2.000 brannfolk håper avtagende vind skal gjøre arbeidet lettere. Siden lørdag har brannen i den amerikanske delstaten vokst med cirka 36 kvadratkilometer, opplyste brannvesenet søndag. Brannmannskapene prøver nå å utnytte flere dager med mindre vind til å få kontroll over brannen, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Mexicos, NTB, New Mexico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbranni , New, Mexico, vokser
NRK - 17 jun 22 kl. 07:04

VM-byane 2026 er klare

Fifa offentleggjorde torsdag kva byar som skal huse fotball-VM i USA, Mexico og Canada i 2026. I USA: Arlington (nær Dallas), Atlanta, East Rutherford (nær New York), Foxboro (nær Boston), Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Santa Clara (nær San Francisco) og Seattle. I Mexico: Guadalajara, Mexico by og Monterrey.

NRK - 14 apr 22 kl. 07:40

Flere tusen flykter fra branner i USA

Flere tusen mennesker har måttet forlate hjemmene sine på grunn av flere branner i New Mexico og Colorado i USA. Minst 150 boliger og andre bygninger er ødelagt. En av brannene dekker et areal på drøyt 16 kvadratkilometer, nær byen Ruidoso i New Mexico.

NRK - 06 maj 22 kl. 19:32

Russland støtter Ukraina-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Medlemmene av FNs sikkerhetsråd er enige om en erklæring, formulert av Norge og Mexico, som tar til orde for en fredelig løsning i Ukraina. Også Russland har uttrykt støtte til teksten. Den skal formelt vedtas rundt klokken 21 norsk tid, opplyser den norske FN-delegasjonen til NTB.

NRK - 01 nov 21 kl. 06:03

Nok et journalistdrap i Mexico

Journalisten Alfredo Cardoso døde søndag to dager etter at han ble skutt i Acapulco. Han er den andre journalisten som blir drept i Mexico på en uke. Cardoso ble kidnappet i forrige uke av maskerte menn som brøt seg inn i hjemmet hans, ifølge Reportere uten Grenser (RSF).

NRK - 24 feb 22 kl. 07:21

Mexico avviser USA-krav etter journalist-drap

Mexico avviser amerikansk innblanding i flere tilfeller av drap på journalister. melder AFP. President Andres Manuel Lopez Obrador anklaget onsdag president Joe Biden for innblanding etter at Biden hadde tatt til orde for en større innsats for å oppklare drapene på en rekke journalister.

NRK - 05 mar 22 kl. 03:56

Journalistdrap i Mexico

Journalisten Juan Carlos Muñiz ble skutt og drept i byen Fresnillo i fredag, ifølge myndighetene. Det er det sjuende drapet på mexicanske pressefolk i år. Byen ligger i delstaten Zacatecas sentralt i Mexico.

Klartale - 17 jun 22 kl. 06:00

Erik ble norsk etter 44 år

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 12 maj 22 kl. 08:20

Storbritannias økonomi vokser 0.8 prosent i første kvartal

Storbritannias økonomi vokser i et lavere tempo i første kvartal sammenlignet med de tre siste månedene i 2021. Landet kjempet mot høy inflasjon, viser offisielle data torsdag, skriver AFP. Økonomien vokser 0,8 prosent i perioden januar til mars sammenlignet med 1,3 prosent i fjerde kvartal i fjor..

NRK - 31 okt 21 kl. 03:33

Storbrann i trelastlager i Danmark

I Danmark har en storbrann i et trelastlager i Pindstrup på Jylland ført til så mye røyk at hjerte- og lungesyke blir rådet av helsemyndighetene til å flytte fra sine hjem. Brannen startet tirsdag og er svært vanskelig å slukke, melder Danmarks Radio..

NRK - 16 mar 22 kl. 08:17

Storbrann i Skåne i Sverige

Ein mann er gripen etter ein storbrann som ramma fem bygningar, blant dei ein sjukeheim, på sjukehusområdet Ängelholm i Skåne natt til onsdag, melder SVT. 40 personar blei evakuert på grunn av brannen. Alle bebuarar og tilsette skal vere ute, og det er ikkje meldt om skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 30 minutter siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 1 time siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp pride-parade i Istanbul

I Istanbul Tyrkia har politiet gått til aksjon mot en pride-parade i dag. Flere tiltalls demonstranter er arrestert, blant dem også en fotograf fra nyhetsbyrået AFP. Det melder fotografens kolleger på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com