VG > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:03

VG - 21 april 21 kl. 22:33

Stor vekst i private psykologer

Norge får stadig flere private psykologer og psykiatere med timepris på 1100–1200 kroner. Generalsekretæren i Rådet for psykisk helse mener dette er et tydelig uttrykk for at klasseskillene i Norge øker..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rådet, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, veksti , private, psykologer
NRK - 28 jan. 21 kl. 07:57

Vil ha refusjon til psykologer

SVs Kari Elisabeth Kaski vil at regjeringen skal gi full statlig refusjon til private psykologer i minst ett år framover for å korte ned psykologtime-køen, skriver Avisa Oslo. Hun er bekymret for det psykiske helsevesenet i Oslo under pandemien..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 05:30

Aftenposten mener: Ja til flere psykologer

Samfunnet trenger flere psykologer. Flere institusjoner bør få utdanne dem..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 14:13

Oslo haste-oppbemanner med psykologer: – Trykket på psykisk helse er større enn noensinne

Oslo haste-oppbemanner med psykologer for å møte pandemien. Ti millioner kroner skal brukes for å møte et kraftig økende….

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:37

Rike prøver å snike i vaksinekøen

Rike brasilianere vil kjøpe koronavaksine via private klinikker, og avviser at det er å snike i køen. President Jair Bolsonaro mener det er en god ide at private tilbyr vaksine. AstraZeneca har avvist å selge vaksiner til private aktører i Brasil..

NRK - 04 mars 21 kl. 14:36

Fraråder besøk i private hjem

Nittedal kommune anbefaler nå innbyggerne sine om å unngå private sammenkomster og besøk i private hjem. Det frarådes også å reise til andre kommuner for å delta på trening eller lignede aktiviteter. Anbefalingene gjelder til og med 11.

NRK - 28 april 21 kl. 11:35

Frarådet lettelse i Oslo

Smittevernoverlegen i Oslo ville ikke åpne for samlinger på ti personer i private hjem, men byrådet overkjørte ham. Det kommer fram i byrådssaken om lettelsene som ble i Oslo. Smittevernoverlegen anbefalte å sette grensa på maksimalt fem besøkende.

NRK - 06 april 21 kl. 14:40

IMF tror på høyere vekst

Det internasjonale pengefondet (IMF) tror på en økonomisk vekst på 6 prosent i verden i år. Det er et halvt prosentpoeng mer enn anslaget deres i januar. For Norge er IMFs nye prognose 3,9 prosents vekst i løpet av 2021..

NRK - 23 jan. 21 kl. 19:39

Stor vekst for Vinmonopol-utsalg

Vinmonopolet solgte 73 prosent mer i dag enn på lørdag i forrige uke. Utsalg i Asker, Bærum og Lier hadde en vekst i solgte liter på 277 prosent i snitt, melder VG. De tre kommunene ligger nær de ti kommunene som fikk strengere smittetiltak i dag..

NRK - 22 feb. 21 kl. 11:31

Bekymringsmelding om barn og unge

De mest sårbare barna og ungdommene er i ferd med å bli de største taperne i koronaoppgjøret, skriver 245 psykologer og psykologspesialister på NRK Ytring. De viser blant annet til stengte skoler, færre sosiale arenaer og økt slitasje i familier..

NRK - 15 mars 21 kl. 19:36

Viktig med én-til-én-funksjoner

Ifølge Raymond Johansen har det vært lite smitte på såkalte én-til-én-funksjoner i Oslo, og det er årsaken til at de fortsatt kan holde åpent. – Det er blant annet frisører, neglesalonger, ergoterapeuter og fysioterapeuter og psykologer, alle én-til-én-funksjoner som vi har sett på som viktig å holde åpne i denne helsemessige veldig krevende situasjonen, sier Johansen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Reagerer på permitteringskutt

Frp reagerer negativt på forslaget fra regjeringen, om å kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker for nye permitterte fra 1. juli. Regjeringen sier at de vil nullstille ordningen for å unngå at folk mister retten til dagpenger i høst..

VG - 3 timer siden

Syv barn og én lærer drept i skoleskyting i Russland

En tenåring er pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte barn – fire gutter og tre jenter..

VG - 1 time siden

Strid om politi-bevæpning: Spår dødt løp i Høyre

Politiet har mangedoblet antallet bevæpnede oppdrag de siste ti årene. Når Høyre til helgen sier ja eller nei til generell bevæpning står by mot land i et spisst politisk oppgjør..

VG - 1 time siden

Dette betyr revidert nasjonalbudsjett for studentene

Regjeringen legger millioner på bordet for å hjelpe studenter tilbake til hverdagen. Norsk Studentorganisasjon mener særlig en gruppe er glemt..

VG - 1 time siden

Reagerer på permitteringskutt nå: Flertallet vil forlenge til 1. oktober

Frp sier blankt nei til forslaget fra regjeringen, som vil kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker allerede fra 1. juli. Her kan regjeringen gå på et nederlag..

VG - 2 timer siden

Mener klesfunn viser at kjæresten besøkte Thea (31) på drapsdagen

VESTFOLD TINGRETT (VG) Den drapstiltalte kjæresten til Thea Braavold fastholder at han ikke har noe med drapet å gjøre. Han mener et kriminelt miljø må stå bak..

VG - 3 timer siden

President: Minst syv drept i skoleskyting i Russland

En tenåring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte - fire gutter og tre jenter..

VG - 3 timer siden

Medier: Minst ni drept i skoleskyting i Russland

En 17-åring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Ifølge medier har minst ni mennesker mistet livet..

VG - 3 timer siden

Nye medietall: VG klart mest lest

Nye medietall fra MBL viser at VG har klart mest trafikk med 2.163.700 daglige lesere digitalt..

VG - 8 timer siden

Israel: – Ti timer med rakettangrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu tror opptrappingen av konflikten mellom Israel og Palestina vil «fortsette en stund». Natt til tirsdag hevder forsvaret rakettangrepene fra Gaza fortsatt pågår..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt