NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:20

NRK - 18 mar 23 kl. 19:29

Stor stein i vegbana stenger riksveg 13 ved Kinsarvik

Klokka 1902 fekk politiet melding om at ein stor stein hadde rasa ut i vegbana ved Krossanes i Kinsarvik i Hardanger. Riksveg 13 er stengd. Politiet er på veg til staden for å undersøka. Vegtrafikksentralen er varsla..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krossanes, Kinsarvik, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, steini , vegbana, stenger, riksveg13 , ved, Kinsarvik
NRK - 07 jan 23 kl. 07:46

Steinar «større enn kjøleskåp» i vegbana

Vegtrafikksentralen melder at steinane som har kome ned i vegbana på Fv. 548 Skånevikvegen, mellom Håland og Skånevik, er ganske store. – Dei er større enn eit kjøleskåp, men mindre enn ein bil, seier trafikkoperatør Jørgen Bødtker i Vegtrafikksentralen.

NRK - Igår: 17:38

Norge presset storfavoritten – tok første VM-sølv på 19 år

De norske curlingjentene leverte en fantastisk VM-finale, men måtte til slutt se seg slått 4-6 av de regjerende verdensmesterne fra Sveits. For første gang på nitten år var ett norsk damelag i VM finalen i curling. Men det norske laget bestående av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye var langt fra favoritter.

NRK - 31 jan 23 kl. 15:14

Belgia stenger nok en atomreaktor

Belgia stenger ned nok en atomreaktor som har forsynt landet med elektrisitet i 40 år. Belgiske myndigheter har i likhet med Tyskland besluttet å stenge ned sine atomkraftverk, og ett minutt før midnatt tirsdag vil reaktor 2 ved Tihange-kraftverket bli koblet fra elektrisitetsnettet. Belgias har hatt sju reaktorer i drift, fordelt på to kraftverk, og de stenger nå ned den andre av disse.

NRK - 11 jan 23 kl. 15:54

Til sjukehus og legevakt etter ulykke

Ein person blir sendt til sjukehus for tilsyn og to andre til legevakta for sjekk etter ei trafikkulykke mellom to bilar på E39 i Volda. Alle dei tre sat i same bil. Føraren av den andre bilen skal ifølge politiet vere uskadd.

NRK - 29 jan 23 kl. 21:08

Vatn sig inn i tunnelar i Nordøyvegen

I relativt nye Nogvafjordtunnelen og Fjørtofttunnelen langs Nordøyvegen, sig det inn store mengder vatn, melder Smp.no. – Det fører til at det er store vassbasseng i botn, og i dei bassengene stig vatnet, opplyser fylkesvegsjef Ole Jan Tønnesen til avisa.

NRK - 21 feb 23 kl. 21:22

Truleg ikkje personskade etter trafikkulukke

Det er truleg ikkje personskade etter ei trafikkulukke ved Damsgårdstunnelen i Bergen, opplyser Vest politidistrikt. Ulukka skal ha skjedd etter at ein bil med hengar mista last i vegbana. Ein bil stogga for dette, men dei to andre bilane som kom bak rakk ikkje å stogge.

NRK - 01 feb 23 kl. 10:28

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 21 dec 22 kl. 09:06

Ber retten til om å frikjenna tiltalte i Tengs-saka

– Det er ei omfattande sak, men eit stort og komplekst faktum. Kanskje spesielt delar av bevisføringa, seier forsvarer Stian Bråstein. Han seier tiltalte framleis nektar for drapet, og forsvararane oppmodar retten til å frikjenna tiltalte.

NRK - 21 dec 22 kl. 14:08

Gjentok påstand: Tiltalte må frifinnast

Bråstein gjentok igjen påstanden som han kom med innleiingsvis i sluttprosedyren; tiltalte må frifinnast. Bråstein seier at dei krev at tiltalte blir frifunnen, og at han ikkje er erstatningspliktig..

NRK - 21 dec 22 kl. 14:08

Gjentok påstand: Tiltalte i Tengs-saka må frifinnast

Forsvarar Bråstein gjentok igjen påstanden som han kom med innleiingsvis i sluttprosedyren; tiltalte må frifinnast. Bråstein seier at dei krev at den tiltalte 50-åringen frå Karmøy blir frifunnen, og at han ikkje er erstatningspliktig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com