NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:07

NRK - 26 nov 22 kl. 18:20

Stor pris til bandet Fieh

Det unge norske soulfunk-bandet Fieh får Arne Bendiksens talentpris for 2022. Kulturminister Anette Trettebergstuen delte ut pris og statuett på jazzscenen Victoria i Oslo lørdag kveld. En del av prisen er 100.000 kroner. Fieh er et groove-sentrert band med funk og eksperimentelle låter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fieh, Arne Bendiksens, Anette Trettebergstuen, Victoria, Oslo, Europa, Bendiksens, Kulturdepartementet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, pris, til, bandet, Fieh
Klartale - 19 okt 22 kl. 16:30

Klare med sin første nye låt siden de vant Eurovision

Den nye låten heter «In The Shadows of Ukraine». låten er inspirert av både folkemusikk fra Ukraina og en rockelåt fra 2003.Det finske bandet The Rasmus hadde stor suksess i hele verden med låten «In The Shadows».

NRK - 30 okt 22 kl. 07:32

Trommeslager i Dead Kennedys er død

Darren Henry Peligro, som var trommeslager i punkbandet Dead Kennedys, er død av en hodeskade etter at han falt hjemme. Han ble 63 år gammel. – Takk for deres tanker og trøstende ord, skriver representanter for Dead Kennedys i en offisiell uttalelse på Instagram, ifølge amerikanske medier.

NRK - 14 nov 22 kl. 12:02

Det britiske bandet Blur kommer tilbake

Etter en pause på knapt sju år, gjør bandet Blur seg klar til å innta scenen på Wembley i juli 2023. Det skriver den britiske avisen The Independent. Bandet var med på å definere britpop-sjangeren på 90-tallet, sammen med blant andre Oasis og Suede.

NRK - 03 dec 22 kl. 10:25

Guns N'Roses saksøker våpenhandler

Medlemmene i bandet Guns N'Roses har saksøkt en våpenhandler i Texas som kaller seg «Texas Guns and Roses», for å ha stjålet bandets navn. Våpenhandleren selger våpen på nettet. – Bandet ønsker ikke å bli forbundet med tiltalte, står det i søksmålet.

Klartale - 22 nov 22 kl. 14:36

Zeshan Shakar får pris for boken sin

Zeshan Shakar har vunnet pris for boken sin «De kaller meg ulven». Prisen kalles Bokhandlerprisen. Og blir delt ut av bokhandlere.

Klartale - 14 sep 22 kl. 14:36

Norge og EU vil samarbeide mer om gass

– Vi er enige om at eksperter fra Norge kan snakke med sine kolleger i Den europeiske union (EU). Da kan de diskutere hva som kan bli gjort for å få mer stabile markeder for gass, sier Støre til nyhetsbyrået NTB.Onsdag sa at Ursula von der Leyen at at EU og Norge har laget en felles gruppe som skal se på hva som kan bli gjort for å sikre billigere gass.

Klartale - 03 okt 22 kl. 14:04

Strømkunder skal få bedre oversikt over avtaler

Reglene skal gjøre det enklere for kunder å sammenligne avtaler for strøm. – Forbrukerne skal ha best mulig oversikt. De skal kunne se pris og vilkår i sin egen strømavtale.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:00

Norske Flyktninghjelpen får prestisjetung pris

Årets Hilton-pris for humanitær innsats pris går til norske Flyktninghjelpen. De mottar over 24 millioner kroner til sitt arbeid med mennesker på flukt. Det kunngjorde Conrad N.

Klartale - 09 nov 22 kl. 15:35

Karsten Warholm vant pris for dialekten sin

Norsk Målungdom gir hvert år ut en pris til folk som snakker dialekt. Dette året var det Karsten Warholm som fikk den. Warholm er friidrettsutøver.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com