NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:37

NRK - 09 jul 21 kl. 18:41

Stor politiaksjon ved Arlanda

Store politistyrker har rykket ut til flyplassen Arlanda utenfor Stockholm i forbindelse med funn av mistenkelig gjenstander, skriver Aftonbladet. – Man har funnet gjenstander som mistenkes å være farlige. Nå undersøker vi om vi kan avkrefte at de er farlige, sier Tove Hägg i Stockholms-politiet til avisen. Ifølge SVT er gjenstandene funnet i en bygning ved flyplassen der vanlige reisende ikke har tilgang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arlanda, Stockholm, Aftonbladet, Tove Hägg, Stockholms, SVT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, politiaksjon, ved, Arlanda
NRK - 04 jun 22 kl. 16:26

Reisende får ikke slippe inn på Arlanda

Reisende blir stoppet ved inngangen terminal 5 på Stockholms flyplass Arlanda. Grunnen er at flyplassen er stappfull av folk på grunn av teknisk feil ved bagasjeinnsjekking, skriver Expressen. Arlanda har hatt flere uker med kaotiske forhold etter at folk har begynt å reise igjen etter pandemien..

NRK - 04 jun 22 kl. 16:26

Kaotisk for reisende på Arlanda

Reisende ble lørdag ettemiddag stoppet ved inngangen terminal 5 på Stockholms flyplass Arlanda. Grunnen er at flyplassen er stappfull av folk på grunn av teknisk feil ved bagasjeinnsjekking, skriver Expressen. Etter en stund fikk reisende igjen slippe inn på flyplassen.

NRK - 11 jun 22 kl. 16:42

Køkaos på Arlanda igjen

Reisende er to ganger lørdag stoppet fra å gå inn på Arlanda flyplass utenfor Stockholm. Det skriver SVT. Både lørdag morgen og etter lunsj var det så mye folk inne i bygningen at politiet stoppet folk fra å gå inn på terminal 5 av sikkerhetshensyn.

VG - 13 jun 22 kl. 14:04

Lange køer på Arlanda: – Kan fortsette gjennom sommeren

ARLANDA / OSLO (VG) I helgen måtte politiet rykke til Arlanda i Sverige for å roe ned folkemengdene. Nå er igjen lange køer på flyplassen..

NRK - 27 jul 22 kl. 00:35

Norwegian-fly måtte snu tilbake til Arlanda etter teknisk feil

Et Norwegian-fly på vei til Alicante måtte tirsdag kveld returnere tilbake fra Arlanda flyplass etter teknisk feil, skriver Aftonbladet. – Flyet tok av klokken 1945 tirsdag, og en time sendere landet flyet på Arlanda igjen, sier pressesjef på Swedavia Robert Pletzin. Piloten om bord i flyet fikk indikasjon på at det var en feil med oljetrykket..

NRK - 17 feb 23 kl. 17:16

Svensk regjeringsfly måtte lande rett etter avgang

Et regjeringsfly som hadde tatt av fra Arlanda, måtte lande igjen etter kort tid fredag på grunn av indikasjoner om overopphetede bremser. – De fikk indikasjon på at de hadde overopphetede bremser da de hadde startet fra Arlanda. De valgte da å gå tilbake til Arlanda og lande igjen, sier Lars Antonsson i Sjö- og flygräddningscentralen til TT.

NRK - 20 feb 24 kl. 19:58

Stor politiaksjon – mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly

Det er funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige, melder Expressen. Det er satt i gang en stor politiaksjon. – Informasjonen jeg har er knapp, det gjelder et SAS-fly som skal til København.

NRK - 17 jan 24 kl. 02:43

Arlanda ble evakuert etter bombetrussel

Terminal 5 på Arlanda flyplass i Sverige ble natt til onsdag evakuert etter en falsk bombetrussel, skriver SVT. Sikkerhetspersonell ved flyplassen mottok en hendelse ved bagasjehallen rundt klokken 00.30.

NRK - 29 feb 24 kl. 16:51

Bombegruppe sendt til Arlanda

Ved 14.30-tiden torsdag fikk nødetatene i Sverige alarm om røykutvikling på Arlanda sentralstasjon. Ifølge Aftonbladets opplysninger er bombegruppen kalt til stedet for å sjekke sekker funnet i baneområdet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 15 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 15 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 45 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 45 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com