Klartale > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:16

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Stor brann i lastebil i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken er stoppet, både på vei og t-bane.– Det er så kraftig brann og mye røyk at vi ikke kan nærme oss lastebilen ennå. Det er harpiks eller kvae i lasten.
Les mer på Klartale


Les mer om:
E6, Bryn, Oslo, Svein Christian Lie, NTB, Lie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, branni , lastebili , Oslo
NRK - 31 maj 22 kl. 08:05

Brann i lastebil på E18

Det er brann i en lastebil på E18 ved Frognerstranda. – Brann i lastebil med kraftig røykutvikling. Trafikken er sperret og trafikken føres tilbake fra Hjortneslokket, inn mot Oslo igjen, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 31 maj 22 kl. 08:05

Brann i lastebil på E18 - ber beboere lukke vinduene

Det er brann i en lastebil på E18 ved Frognerstranda. – Brann i lastebil med kraftig røykutvikling. Trafikken er sperret og trafikken føres tilbake fra Hjortneslokket, inn mot Oslo igjen, skriver politiet i Oslo på Twitter.

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil i Oslo - E6 stengt

E6 er stengt i begge retninger ved Brynstunnelen i Oslo på grunn av brann i en lastebil. – Det brenner kraftig i en lastebil ved Bryn senter i vestgående retning, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Politi og vegvesen varsler at det blir store forsinkelser og ber folk kjøre via Operatunnelen under Svartdal..

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil - E6 stengt og kjøpesenter evakueres

E6 er stengt i begge retninger ved Brynstunnelen i Oslo på grunn av brann i en lastebil. – Det brenner kraftig i en lastebil ved Bryn. Det er kraftig røykutvikling.

NRK - 28 okt 21 kl. 21:18

E6 sperret etter lastebil-krasj

En lastebil sperrer torsdag kveld veien etter at den kjørte i autovernet på E6 nord for Oslo ved avkjøringen til Lørenskog. Politiet opplyser at alle felt inn mot Oslo nordfra er sperret. – Det er en lastebil som sperrer hele inngående felt, og trafikken blir rutet om ned på Østre Akers vei, sier operasjonsleder Kristin Berggård i Oslo-politiet til NTB.

NRK - 10 maj 22 kl. 14:19

Brann i lastebil i Oslo

E6 er stengt i retning Bryn i Oslo på grunn av brann i en lastebil..

NRK - 22 okt 21 kl. 10:07

Lastebil kjørte på politibil

Det har fredag formiddag vært et sammenstøt mellom en lastebil og en personbil langs E6 ved Furuset inngående mot Oslo, melder politiet på Twitter 10.06 fredag. Nødetatene er på stedet og fører av personbil får tilsyn av helsepersonell.

NRK - 08 apr 22 kl. 02:57

Kontroll på brann ved tivoli i Oslo

Det brant natt til fredag kraftig i en lastebil som sto parkert utenfor Bjerke travbane i Oslo. – Det brenner kraftig i alle fall i én lastebil som tilhører et tivoli. Det står flere kjøretøyer parkert på stedet, og det er en del folk i området, sa operasjonsleder Gjermund Stokkeli i Oslo-politiet til NTB i 1.

VG - 07 maj 22 kl. 12:39

Brann i lastebil på Kringsjå i Oslo

T-banen ved Sognsvann i Oslo er innstilt, etter at en lastebil krasjet i en bro på Kringsjå i Oslo..

NRK - 01 jun 22 kl. 18:40

Turbohaveri i lastebil i Seljestadtunnelen

Det ble meldt om en brann i en lastebil i Seljestadtunnelen på E134 i Ullensvang. Det viste seg at det var et turbohaveri. Tunnelen er stengt.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Nå sier Tyrkia ja til Sverige og Finland i Nato

Tirsdag kveld ble det raskt kalt inn til en pressekonferanse hos forsvars-samarbeidet Nato. Der sa Nato-sjef Jens Stoltenberg at Tyrkia har endret syn på svensk og finsk medlemskap.– I morgen vil de allierte lederne ta et valg om å invitere Sverige og Finland inn i Nato.

Klartale - 2 timer siden

Podcast nr 25.

Klartale - 2 timer siden

Nå starter en ny kamp for amerikanske kvinner

Amerikanske kvinner har hatt lov til å ta abort i over 50 år. Men nå har det endret seg. Det skjedde etter at høyesterett endret en kjennelse.

Klartale - 16 timer siden

Hun er en av verdens beste fotballspillere

Kanalen ESPN har laget en liste med de beste kvinnelige fotballspillerne. Der finner vi to norske over de 50 spillerne på listen.Både Caroline Graham Hansen som nummer fire og Ada Hegerberg som nummer ti.

Klartale - 17 timer siden

Politiet og PST innrømmer uklar kommunikasjon

– Vi forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse markeringen. Det skriver politiet på Facebook. Søndag ble det kjent at Oslo kommune og Oslo Pride skulle arrangere en markering mandag.

Klartale - 17 timer siden

Støre er forsiktig med å kritisere politiet

Jonas Gahr Støre ville møte folk som jobbet ved pubene som ble rammet natt til lørdag. Derfor inviterte han til frokost. Støre er Norges statsminister.

Klartale - 19 timer siden

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - 19 timer siden

Flyselskapene sier det vil ta tid før ting er normalt

– Jeg har dessverre ikke hatt noe annet valg enn å gå til tvungen lønnsnemnd. Det sa Marte Mjøs Persen til pressen tirsdag. Hun er arbeidsminister.

Klartale - 20 timer siden

Kveldens Pride-arrangement utsettes

Politiet sier de anbefaler at arrangementet utsettes. Nordland politidistrikt sier det er bedre om arrangementet gjennomføres på et senere tidspunkt.Politiets sikkerhets-tjeneste har vurdert at Norge fortsatt står i en trusselsituasjon.

Klartale - 21 timer siden

Stortingets direktør slutter på dagen

Marianne Andreassen var Stortingets direktør. Tirsdag sa hun at hun slutter. Det skjer etter at Stortinget har fått gebyr fra Datatilsynet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com