VG > Utenriks

Saturday, 02 December, 12:35

VG - 01 jun 23 kl. 08:25

Stoltenberg til Ankara for samtaler om Sveriges Nato-søknad: - Det haster

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier torsdag morgen at han vil reise til Ankara for å snakke med Tyrkias nylig gjenvalgte president Recep Tayyip Erdogan..
Les mer på VG


Les mer om:
Jens Stoltenberg, Ankara, Tyrkias, Recep Tayyip Erdogan, Sveriges Nato

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenberg, til, Ankara, for, samtalerom Sveriges , Nato-søknadDet , haster
NRK - 04 jul 23 kl. 11:17

Stoltenberg fortsetter som Nato-sjef: - Jeg er beæret

Jens Stoltenberg blir sittende som generalsekretær i Nato i enda et år, fram til 1. oktober 2024. Forlengelsen ble gjort offentlig tirsdag, og vil bli støttet av alle Nato-landenes ledere under toppmøtet i Vilnius neste uke.

Klartale - 21 feb 23 kl. 13:27

Stoltenberg er bekymret for Russland

Jens Stoltenberg er sjef for forsvars-samarbeidet Nato. Han mener Russland og Vladimir Putin gjør seg klar for meg krig. Putin er Russlands president.

NRK - 09 feb 23 kl. 06:59

Stoltenberg i USA for å sikre mer støtte til Ukraina

Generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg er i Washington hvor han blant annet har møtt det nye republikanske flertallet i Kongressen. – Det er helt avgjørende at USA står bak Ukraina og at det er tverrpolitisk støtte. Det gode med møtene i kongressen i dag har vært at både republikanerne og demokratene har sagt at det er sterk støtte fra begge partier, og at begge partier er klare til å fortsette å gi betydelig militær støtte til Ukraina, sier Stoltenberg til NRK.

NRK - 19 jun 23 kl. 12:55

Stoltenberg står fast ved at han vil gi seg i Nato

Tross nye spekulasjoner om at Jens Stoltenberg kan bli bedt om å forlenge tiden som Nato-sjef, sier hovedpersonen at han fortsatt har tenkt seg hjem til høsten. – Jeg har ingen planer om å søke om forlengelse. Jeg konsentrerer meg om jobben min.

NRK - 28 feb 23 kl. 11:16

Stoltenberg: Fremskritt for Finland og Sverige

NATO-sjef Jens Stoltenberg mener det er fremgang i samtalene med Ungarn og Tyrkia om svensk og finsk NATO-medlemskap. Men han kan ikke love Finland og Sverige Nato-medlemskap innen en bestemt dato. – Tiden er inne for å ratifisere avtalen og ønske dem velkommen som medlemmer, sa Stoltenberg i den finske hovedstaden Helsinki i dag.

Klartale - 04 jul 23 kl. 08:21

Vil Stoltenberg fortsette som leder i Nato?

Jens Stoltenberg har vært leder for forsvars-alliansen Nato siden 2014. Landene som er medlem av Nato skal møtes i dag. De vil at Stoltenberg skal fortsette ett år til, ifølge fire diplomater.

Klartale - 14 feb 23 kl. 11:58

Stoltenberg sier Finland kan bli Nato-medlem før Sverige

Jens Stoltenberg er sjef for forsvars-samarbeidet Nato. Den siste tiden har det vært mye snakk om at Sverige og Finland skal bli en del av Nato.Nå åpner Stoltenberg for at Finland kan bli en del av Nato, før Sverige blir det.

NRK - 20 apr 23 kl. 09:24

Stoltenberg på besøk i Ukrainas hovedstad

Nato-sjef Jens Stoltenberg er i den ukrainske hovedstaden Kyiv, melder avisen The Kyiv Independent, som har delt bilder av Stoltenberg på Twitter. De skriver også at han er blitt sett av en journalist torsdag morgen. Stoltenberg skal ha hedret falne ukrainske soldater på St.

NRK - 23 apr 23 kl. 04:12

Rødts gruppeleder i Oslo kaller Jens Stoltenberg for krigsforbryter

Jens Stoltenberg ble hengt ut som krigsforbryter fra talerstolen på Rødts landsmøte lørdag. Det skaper sterke reaksjoner fra arbeiderpartihold – Våpen er ikke veien til fred, som krigsforbryteren Jens Stoltenberg har sagt. Å tro at mer våpen vil skape fred, er en utopi.

NRK - 07 jul 23 kl. 13:45

Stoltenberg om klasevåpen til Ukraina: Ikke opp til Nato å avgjøre

Det er opp til Natos medlemsland hva slags våpen de vil gi, sier Jens Stoltenberg på spørsmål om det er nødvendig og klokt å sende klasevåpen til Ukraina. Klasevåpen brukes av begge sider i krigen i Ukraina, påpekte Stoltenberg da han fredag møtte pressen i Brussel før Nato-toppmøtet. – Nato som allianse har ikke noen holdning til klasevåpenkonvensjonen, sier generalsekretæren og viser til at en rekke medlemmer har signert konvensjonen, mens flere ikke har det.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Putin med nytt dekret: – Tvangssendt til hæren

Unge russiske menn blir bortført fra gatene og tvunget inn i hæren, samtidig som Vladimir Putin signerer et dekret om å øke antall soldater med 170.000..

VG - 17 timer siden

VGs lokale reporter: – Det er bombing overalt

Etter en uke med våpenhvile faller igjen bomber over Gazastripen. – Det er ingen steder å dra nå, forteller VGs lokale reporter Sami Abu Salem, som selv mistet huset sitt i morgentimene fredag..

VG - 22 timer siden

Norge og EU enige om EØS-midler: 38 milliarder fram til 2028

Etter 18 måneder med forhandlinger er Norge og EU-kommisjonen nå enige om prisen for at norske bedrifter får fri markedstilgang til EUs indre marked..

VG - Igår: 03:56

Kvinner protesterer mot Putin: – Det er absurd

En gruppe russiske kvinner anklager i et manifest president Vladimir Putin for å skjule sannheten om krigen i Ukraina - og krever å få sine menn hjem..

VG - Igår: 00:42

Fire drept og seks såret i Hamas-angrep i Jerusalem

Fire personer ble drept og seks såret i et skyteangrep som Hamas påtok seg ansvar for, i Jerusalem torsdag. Angriperne ble skutt og drept på stedet..

VG - Igår: 13:15

Russland gjør skeive til «ekstremister»: – Alle skeive blir betraktet som kriminelle

Russisk høyesterett avgjorde torsdag at den internasjonale LHBT-bevegelsen skal erklæres som «ekstremistisk». – En kriminalisering av alle skeive, frykter ekspert..

VG - I førrgår: 13:09

Kuleba: Vil ha russiske penger til å føre krig mot Russland

BRUSSEL (VG) - Vi vil overleve vinteren. Men det blir ikke lett. Det var budskapet fra Dmytro Kuleba, Ukrainas utenriksministere, da han møtte norske medier i Nato onsdag..

VG - 29 nov 23 kl. 12:24

Stoltenberg om Putins Russland: Kraftig svekket av krigen

Store menneskelige tap og svekket politisk innflytelse: Jens Stoltenberg mener Vladimir Putin taper på flere fronter..

VG - 29 nov 23 kl. 10:20

Her anmeldes israelske ledere for Gaza-krigen – i Norge

En gruppe norske advokater har anmeldt tre sentrale israelske militære ledere for «forbrytelser mot menneskeheten». Nå kan saken ende hos Kripos..

VG - 28 nov 23 kl. 14:40

Finsk avis: Finland stenger alle grenseoverganger til Russland

Finland stenger den siste åpne grenseovergangen til Russland, ifølge avisen Helsingin Sanomat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com