NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:14

NRK - 09 feb 23 kl. 06:59

Stoltenberg i USA for å sikre mer støtte til Ukraina

Generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg er i Washington hvor han blant annet har møtt det nye republikanske flertallet i Kongressen. – Det er helt avgjørende at USA står bak Ukraina og at det er tverrpolitisk støtte. Det gode med møtene i kongressen i dag har vært at både republikanerne og demokratene har sagt at det er sterk støtte fra begge partier, og at begge partier er klare til å fortsette å gi betydelig militær støtte til Ukraina, sier Stoltenberg til NRK. Stoltenberg sier man nå er inne i skjebnetid for Ukraina og Europa. – Det er en kritisk fase fordi vi ikke ser noen tegn til at Russland trapper ned.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nato Jens Stoltenberg, Washington, Kongressen, USA, Ukraina, Stoltenberg, NRK, Europa, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenbergi , USA, forå , sikre, mer, støtte, til, Ukraina
Klartale - 08 dec 22 kl. 11:03

Derfor måtte Stoltenberg si nei til Zelenskyj

Stoltenberg var med på et frokostmøte i Oslo torsdag. Det var Civita som var vert. De lager arrangementer og politikk for høyresiden av norsk politikk.

NRK - 17 dec 22 kl. 02:32

Stoltenberg: – Russland planlegger en lang krig

– Russland forbereder seg på en langvarig krig i Ukraina, og Nato må fortsette og støtte Ukraina med våpen til president Vladimir Putin innser at han ikke kan vinne krigen, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i et eksklusivt intervju med nyhetsbyrået AFP fredag. Stoltenberg advarer om at det ikke er noen tegn på at Putin har gitt opp sitt overordnede mål om å kontrollere Ukraina. – Vi bør ikke undervurdere Russland.

NRK - 11 okt 22 kl. 15:01

Nato-sjef Jens Stoltenberg: - Putin i ferd med å tape i Ukraina

Jens Stoltenberg sier NATO-landenes forsvarsministre vil møtes denne uka for å diskutere blant annet krigen i Ukraina. – Ukraina har momentum, og fortsetter å gjøre framrykk, mens Russland fortsetter med angrep mot sivile og infrastruktur, sier Stoltenberg. – President Putin er i ferd med å tape i Ukraina, sier han.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:21

Stoltenberg mener Putins angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker ikke det, og derfor har han angrepet Ukraina.

Klartale - 21 feb 23 kl. 13:27

Stoltenberg er bekymret for Russland

Jens Stoltenberg er sjef for forsvars-samarbeidet Nato. Han mener Russland og Vladimir Putin gjør seg klar for meg krig. Putin er Russlands president.

Klartale - 14 feb 23 kl. 11:58

Stoltenberg sier Finland kan bli Nato-medlem før Sverige

Jens Stoltenberg er sjef for forsvars-samarbeidet Nato. Den siste tiden har det vært mye snakk om at Sverige og Finland skal bli en del av Nato.Nå åpner Stoltenberg for at Finland kan bli en del av Nato, før Sverige blir det.

NRK - 28 feb 23 kl. 11:16

Stoltenberg: Fremskritt for Finland og Sverige

NATO-sjef Jens Stoltenberg mener det er fremgang i samtalene med Ungarn og Tyrkia om svensk og finsk NATO-medlemskap. Men han kan ikke love Finland og Sverige Nato-medlemskap innen en bestemt dato. – Tiden er inne for å ratifisere avtalen og ønske dem velkommen som medlemmer, sa Stoltenberg i den finske hovedstaden Helsinki i dag.

NRK - 20 apr 23 kl. 09:24

Stoltenberg på besøk i Ukrainas hovedstad

Nato-sjef Jens Stoltenberg er i den ukrainske hovedstaden Kyiv, melder avisen The Kyiv Independent, som har delt bilder av Stoltenberg på Twitter. De skriver også at han er blitt sett av en journalist torsdag morgen. Stoltenberg skal ha hedret falne ukrainske soldater på St.

NRK - 21 apr 23 kl. 12:14

Stoltenbergs stabssjef trekker UD-søknad

Jens Stoltenberg kan få utvidet jobben som Nato-sjef enda en gang. Nå trekker stabssjefen hans Stian Jenssen seg fra en søknad om toppjobb i UD. – Jeg kan bekrefte at jeg har trukket søknaden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 30 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 45 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 2 timer siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com