VG > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:31

VG - 27 jun 22 kl. 13:55

Stoltenberg: Varsler kraftig oppskalert Nato-styrke

Nato skal øke sine kampklare stryker kraftig - til over 300.000 soldater, sier generalsekretær Jens Stoltenberg..
Les mer på VG


Les mer om:
Jens Stoltenberg, Nato

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stoltenberg, Varsler, kraftig, oppskalert, Nato-styrke
Klartale - 23 mar 22 kl. 16:00

Stoltenberg er åpen for å bli lenger i Nato

Jens Stoltenberg skal etter planen bli sentralbank-sjef til høsten. Men onsdag ble han spurt om han er åpen for å være sjef i forsvars-alliansen Nato i ett år til. En journalist fra magasinet Politico ville vite om det som skjer i verden og Europa har endret planene om å slutte 30.

NRK - 15 jun 22 kl. 11:20

Nato-landene blir trolig enig om ny Ukraina-pakke

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at Ukrainas forsvarsminister vil gi alliansen en oppdatering på hva landet trenger før Nato-toppmøtet. Stoltenberg varsler også at Nato-landene trolig vil bli enig om en omfattende pakke til Ukraina på toppmøtet. – I kveld vil vi ha et møte med Ukraina, Georgia, Sverige, Finland og EU.

NRK - 19 maj 22 kl. 15:13

Stoltenberg: Ukraina kan vinne krigen

Nato-sjef Jens Stoltenberg mener Ukraina kan vinne krigen. Det kommer fram på en pressekonferanse Stoltenberg holder med Danmarks statsminister Mette Fredriksen. – Historiske beslutninger er i ferd med å bli tatt.

Klartale - 14 jun 22 kl. 15:16

Stoltenberg sier at vi nærmer oss en ny smittebølge med korona

– Vi har regnet med at det vil komme en ny smittebølge. Det sier Camilla Stoltenberg til kanalen TV 2. Hun er direktør for Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - 14 jun 22 kl. 14:54

Soltenberg sier at vi nærmer oss en ny smittebølge med korona

– Vi har regnet med at det vil komme en ny smittebølge. Det sier Camilla Stoltenberg til kanalen TV 2. Hun er direktør for Folkehelse-instituttet (FHI).

Klartale - 04 aug 22 kl. 13:16

– Vi er i den farligste situasjonen siden 2. verdenskrig

– Vi skal ikke skremme og overdrive. Men vi skal være klar over at vi er i den farligste situasjonen Europa har vært i siden 2. verdenskrig.

NRK - 04 mar 22 kl. 17:05

Stoltenberg: Sverige og Finland kan lett bli med i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sa til nordiske journalister etter Nato-møtet fredag, at Sverige og Finland er de to landene som raskest kunne blitt medlem av Nato. På spørsmål fra en svensk journalist om hva som ville skjedd hvis Sverige skulle blitt angrepet av Russland, svarte Stoltenberg blant annet: – Sverige er en veldig nær partner av Nato. Vi trener sammen, og vi har bestemt oss for å ytterligere styrke både utveksling av informasjon, etterretning og konsultasjoner.

NRK - 17 mar 22 kl. 18:39

Stoltenberg: Nato vil bestemme om varig styrking i juni

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til NRK at alliansen har bedt sine militære ledere komme med råd og forslag om hvordan det kan gjennomføres en varig styrking av Nato. – Så vil vi ta beslutninger på Nato-toppmøtet i slutten av juni, sier han. Det vil i så fall komme i tillegg til styrkingen som allerede har skjedd i Nato-landene i Øst-Europa.

NRK - 24 mar 22 kl. 15:43

Kontrollkomiteens leder vil legge bort Stoltenberg-saken

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget valgte tidligere denne måneden å legge på is undersøkelsene knyttet til ansettelsen av Jens Stoltenberg som sentralbanksjef. Når Stoltenberg nå fortsetter som Nato-sjef og ikke blir sentralbanksjef likevel, er det heller ingen grunn til å hente saken fram igjen senere, mener Høyres Peter Frølich, som leder kontrollkomiteen. – Det er ikke noen kontrollsak å snakke om lenger.

NRK - 24 maj 22 kl. 12:30

Stoltenberg: – Frihet er viktigere enn fri handel

– Putin ville ha mindre Nato langs grensene, og satte i gang en krig. Nå får han mer Nato langs grensene, og flere medlemmer. Det sa generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under det årlige møtet i Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos tirsdag.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

En person omkom etter utforkjøring i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Larvik tirsdag kveld. Bilen skal ha kjørt av veien og landet på et jorde, ifølge politiet..

VG - 1 time siden

Russland varsler «folkeavstemning» i ny, okkupert region

Russiske okkupanter vil holde en folkeavstemning om «gjenforening med Russland» i regionene rundt atomkraftverket i Zaporizjzja, melder russiske nyhetsbyrå..

VG - 2 timer siden

Én person trolig alvorlig skadet etter utforkjøring i Larvik

Nødetatene rykket ut tirsdag kveld etter melding om fastklemt person etter en trafikkulykke i Larvik. Bilen skal ha kjørt av veien og landet på et jorde, ifølge politiet..

VG - 8 timer siden

Ukraina tar ikke ansvar for eksplosjoner på Krim

Tirsdag skal én person ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krim-halvøya..

VG - 1 time siden

Omstridt fødeavdeling stengt: – Sier litt om hvor skjørt tilbudet var

Fødeavdelingen ved sykehuset i Kristiansund klarte ikke å åpne igjen etter sommeren på grunn av lav bemanning. Det sier noe om hvor skjørt tilbudet var, mener administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal..

VG - 3 timer siden

Ransakelsen hos Trump: - Kan hjelpe ham politisk

FBIs ransaking av Donald Trumps Florida-bolig skaper raseri blant hans tilhengere. Dette kan Trump dra nytte av dersom han velger å stille til presidentvalg i USA i 2024, sier USA-ekspert..

VG - 5 timer siden

Ekspert om Kinas taktikk: – Kveler Taiwan sakte

Kina forsøker å knekke Taiwans motstandskraft ved å fortsette militærøvelser rundt øya, og blokkere for handel. – De flytter kniven nærmere strupen, forklarer ekspert..

VG - 8 timer siden

Eksplosjoner ved russisk flybase på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

VG - 8 timer siden

New York Times: Ukrainsk sikkerhetskilde hevder de har angrepet Krimhalvøya

Det skal ha vært kraftige eksplosjoner i nærheten av en russisk flybase på den annekterte Krimhalvøya, melder Reuters. En person skal ha omkommet..

VG - 12 timer siden

Dødsulykken i Halden: Bussjåføren siktet for uaktsomt å ha forvoldt en annens død

Bussjåførens forsvarer, Tor Magnus Fagermo, sier til VG at vedkommende ikke erkjenner straffskyld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com