Klartale > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:35

Klartale - 11 apr 23 kl. 11:00

Stoler du på at produkter er miljøvennlige?

Mange nordmenn er skeptiske til hvor miljøvennlige produkter er. De stoler ikke på informasjonen fra produsentene.Det viser en ny undersøkelse. Undersøkelsen er gjort av Ipsos for Svanemerket. Over sju av ti spurte er skeptiske til hvor miljøvennlige produkter egentlig er.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ipsos, Svanemerket, Cathrine Pia Lund, Norge, Lund, Nationen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stolerdu på at , produkterer , miljøvennlige
Klartale - 10 jul 23 kl. 15:47

Vil gjøre skolene i Oslo dysleksi-vennlige

Det finnes 150 dysleksi-vennlige skoler i Norge. Det betyr at skolene følger regler fra Dysleksi Norge. Organisasjonen sjekker at skolen følger opp reglene.

NRK - 15 jun 23 kl. 09:52

Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i kiosker på militærleirer

Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i kiosker på militærleirer Det blir foreløpig ingen Freia-boikott i Forsvaret. De opplyser at de gjør sine vurderinger i tråd med gjeldende retningslinjer fra Forsvarsdepartementet. På spørsmål fra Forsvarets forum om Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i sine kiosker på militærleirer, svarer Per Gunnar Grosberghaugen, pressevakt i Forsvaret, at de ikke har informert kioskene om ikke å selge Freia-produkter.

NRK - 27 okt 23 kl. 12:13

Funn av ulovlige stoffer i sminke til barn og unge

Mattilsynet har avdekket kosmetiske produkter med innhold av ulovlige stoffer, manglende merking og mangelfulle ingredienslister. Mange av produktene er rettet mot barn og unge. Det skriver de i en pressemelding.

NRK - 11 jun 23 kl. 22:16

Dagbladet: Fjord Line fjerner alle Mondelez-produkter

Fjord Line har bestemt seg for å fjerne alle Mondelez-produkter fra hyllene om bord i sine skip med umiddelbar virkning, skriver Dagbladet. – Denne avgjørelsen gjelder ikke bare Freia-produkter, men alle produkter fra produsenten Mondelez, opplyser selskapet i en pressemelding. Stadig flere selskaper stopper salget av Freia-produkter fordi morselskapet Mondelez er blitt svartelistet av Ukraina.

Klartale - 19 apr 23 kl. 11:10

Muslimer vil bruke ramadan for å få folk til å tenke på miljøet

– Ramadan gir oss en unik mulighet til å se på hvordan vi lever sammen med naturen. Det sier Saffet Catovic. Han kommer fra USA og er imam.

Klartale - 07 feb 23 kl. 14:39

Flere typer kjemikalier kan bli forbudt i Europa

Forslaget gjelder type stoffer som blir kalt PFAS. Forskere jobber med å få full oversikt over hva stoffet gjør med helse og miljø.Men ifølge nyhetsbyrået Reuters er det anslått at det har store følger.

Klartale - 18 apr 23 kl. 15:35

Disse produktene varer lengst

Sandaler fra Birkenstock og termos fra Stanley er to av produktene som varer lenge. Betalingsappen Klarna og nettsamfunnet Reddit har laget en oversikt over flere produkter. Listen skal vise hvilke produkter som varer lengst.

Klartale - 12 jun 23 kl. 11:00

Derfor slutter flere bedrifter å selge Freia

Kvikk lunsj og melkesjokolade er to sjokolader fra merket Freia. Det kan nå bli vanskelig å kjøpe disse sjokoladene på enkelte steder.Årsaken er at mange selskaper ønsker å boikotte Freia.

NRK - 15 jun 23 kl. 12:47

SAS står fast på Freia-boikott

Flyselskapet SAS gjør ikke som konkurrentene Norwegian og Widerøe. De velger å stå fast på sin Freia-boikott. Det skriver E24.

NRK - 17 jun 23 kl. 12:47

Ikea Norge stanser salg av Mondelez-produkter

Ikea Norge går inn i rekken av selskaper som stanser salg av Mondelez-produkter. Det bekrefter kommunikasjonssjef i Ikea Norge, Joakim Dagen Borg til NRK. Han forteller at beslutningen har blitt tatt for lenge siden, og skjer uavhengig av svartelistingen fra Ukraina.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Slurver du med refleksen? Da bør du skjerpe deg

Mange bruker faktisk ikke refleks i det hele tatt. Yrkes-sjåfører fortviler. Sju av ti opplever ofte farlige situasjoner i mørket.

Klartale - 21 timer siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - Igår: 13:30

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - Igår: 11:30

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - Igår: 09:01

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - Igår: 08:49

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - Igår: 05:50

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - I førrgår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com