NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:44

NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert på grunn av bombealarm

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet. Ein politiaksjon er i gong på grunn av ein mistenkeleg gjenstand på stasjonen. – Det einaste eg veit er at me driv etterforskingsarbeid på staden, og at ein del er sperra av, seier Nadya Norton ved politiet til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Aftonbladet, Nadya Norton

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stockholms, sentralstasjon, evakuert, grunnav , bombealarm
NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert etter bombetrussel

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet..

NRK - 21 jul 24 kl. 12:03

Bru langs Dovrebanen stengt grunnet signalfeil

Jernbanebrua Skansen bru i Trondheim er stengt på grunn av en signalfeil. Dette melder Bane Nor på sine nettsider. De opplyser videre at de vil komme med en ny oppdatering klokken 13.

NRK - 08 jun 24 kl. 23:28

Flere hus evakuert på grunn av brann i Øygarden

Totalt sju personer er evakuert på grunn av en brann i en enebolig på Straume i Øygarden kommune i Vestland. Meldingen om brannen kom klokka 21.54 lørdag kveld.

Dagbladet - 10 jul 24 kl. 19:01

Bombemistanke på Stockholm sentralstasjon

Sentralstasjonen i Stockholm er blitt evakuert. Årsaken skal skyldes mistenkelig bombefunn, ifølge opplysninger til svenske Expressen..

NRK - 15 feb 24 kl. 11:18

Evakuerer skole i Bergen på grunn av gasslukt

Elever ved Sælen skole i Fyllingsdalen i Bergen er evakuert etter melding om gasslukt. Ingen skal foreløpig kjenne noe ubehag som følge av dette. Politiet er på stedet, og bekrefter at det er gasslukt.

NRK - 10 apr 24 kl. 08:55

Storflom i Kasakhstan

Nesten 100.000 mennesker i Kasakhstan har blitt evakuert på grunn av flom. I den russiske regionen Orenburg er nærmere 8.

NRK - 17 jun 24 kl. 00:13

Boligbrann i Halden – 22 naboer evakuert

Det brenner i et bolighus i Halden. Det er fare for at huset kan kollapse, og flere naboer blir evakuert. Søndag kveld ble det opplyst at det var åpen flammer på stedet, men ved 23-tiden skrev brannvesenet at de hadde kontroll.

NRK - 29 feb 24 kl. 16:51

Bombegruppe sendt til Arlanda

Ved 14.30-tiden torsdag fikk nødetatene i Sverige alarm om røykutvikling på Arlanda sentralstasjon. Ifølge Aftonbladets opplysninger er bombegruppen kalt til stedet for å sjekke sekker funnet i baneområdet.

VG - 26 apr 24 kl. 08:59

Landbruksministeren delte ut poteter på Oslo S

Bøtter, jord og poteter var ingrediensene da landbruksminister Geir Pollestad (Sp) deltok på Felleskjøpets aksjon «Klar, ferdig, så» ved Oslo Sentralstasjon..

NRK - 30 apr 24 kl. 20:53

Person sett med mulig skytevåpen på Oslo S

Flere politipatruljer leter på Oslo Sentralstasjon etter en person som er sett med et mulig skytevåpen på seg. – Ingen personer er blitt direkte truet eller kommet til skade. Vi søker etter mistenkte, skriver politiet i en melding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 15 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 30 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 2 timer siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com