NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 16:14

NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert etter bombetrussel

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stockholms, sentralstasjon, evakuert, etter, bombetrussel
NRK - 10 jul 24 kl. 17:56

Stockholms sentralstasjon evakuert på grunn av bombealarm

Sentralbanestasjonen i Stockholm er evakuert på grunn av ein bombealarm, skriv svenske Aftonbladet. Ein politiaksjon er i gong på grunn av ein mistenkeleg gjenstand på stasjonen. – Det einaste eg veit er at me driv etterforskingsarbeid på staden, og at ein del er sperra av, seier Nadya Norton ved politiet til avisa..

NRK - 21 jul 24 kl. 12:03

Bru langs Dovrebanen stengt grunnet signalfeil

Jernbanebrua Skansen bru i Trondheim er stengt på grunn av en signalfeil. Dette melder Bane Nor på sine nettsider. De opplyser videre at de vil komme med en ny oppdatering klokken 13.

Dagbladet - 10 jul 24 kl. 19:01

Bombemistanke på Stockholm sentralstasjon

Sentralstasjonen i Stockholm er blitt evakuert. Årsaken skal skyldes mistenkelig bombefunn, ifølge opplysninger til svenske Expressen..

NRK - 30 apr 24 kl. 20:53

Person sett med mulig skytevåpen på Oslo S

Flere politipatruljer leter på Oslo Sentralstasjon etter en person som er sett med et mulig skytevåpen på seg. – Ingen personer er blitt direkte truet eller kommet til skade. Vi søker etter mistenkte, skriver politiet i en melding.

NRK - 15 jun 24 kl. 00:07

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 15 maj 24 kl. 15:34

Togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn åpnet igjen

Togtrafikken har vært stengt flere steder på Østlandet grunnet brann langs skinnene. I 15-tiden var trafikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn åpnet. Bane Nor skriver at man fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger dersom man skal ut og reise.

NRK - 15 jun 24 kl. 00:07

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 15 jun 24 kl. 00:07

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 28 jun 24 kl. 15:45

Drapssiktet 16-åring fengsles i to nye uker

16-åringen som er siktet for knivdrapet på en jevnaldrende gutt på Oslo sentralstasjon fengsles i to nye uker. Det kommer fram i kjennelsen fra Oslo tingrett. Politiadvokat Tone Bysting la ned en påstand om to uker varetektsfengsling, med brev- og besøkskontroll under fredagens fengslingsmøte.

NRK - 04 jun 24 kl. 04:55

Seks evakuert etter brann i leilighetsbygg i Oslo

Seks personer er evakuert etter at det begynte å brenne i en kjeller i et leilighetsbygg i Kværnerbyen i Oslo. Det er ikke meldt om personskader. Brannvesenet meldte at de rykket etter melding om brann klokken 3.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Skadet syklist i alpinanlegg

Nødetatene er på vei til et alpinanlegg i Drammen etter melding om en skadet syklist, melder politiet. Mannen i 30 årene skal ha skadet seg i forbindelse med downhill sykling i alpinanlegget. Han er ved bevissthet, og luftambulanse er på vei for å hente ut.

NRK - 30 minutter siden

Alvorleg trafikkulukke i Samnanger

Klokka 15.35 vart det meldt om trafikkulukke mellom ein bil og ein motorsykkel med to personar ved Bygdavegen/fv. 49 Reistadvika i Årland i Samnanger.

NRK - 45 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 1 time siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 45 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 1 time siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com