VG > Sport

Mandag, 10 Mai, 07:18

VG - 15 april 21 kl. 17:49

Stigmatisering av corona-demonstranter

Begrepet «konspirasjonsteoretiker» er noe mediene bør unngå å bruke..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stigmatiseringav , corona-demonstranter
VG - 11 mars 21 kl. 13:10

Stigmatisering og smittevern

Det er ikke uvanlig at smittefrykt blir til fremmedfrykt. Det har vi sett i tidligere tiders epidemier, vi har sett det i denne, og vi kan forvente det i den neste. Men kan fremmedfrykt og stigmatisering også bidra til mer av den smitten man egentlig frykter?.

VG - 11 mars 21 kl. 13:10

FHI: – Kan stigmatisering bidra til mer av smitte?

Det er ikke uvanlig at smittefrykt blir til fremmedfrykt. Det har vi sett i tidligere tiders epidemier, vi har sett det i denne, og vi kan forvente det i den neste. Men kan fremmedfrykt og stigmatisering også bidra til mer av den smitten man egentlig frykter?.

VG - 26 april 21 kl. 05:28

Trosset reiseråd – fikk corona på vei opp Mount Everest

Erlend Ness var i Nepal for å bestige verdens høyeste fjell – så testet han positivt for corona. – Planen var å dra raskt opp i fjellet for å være sikker på ikke å bli smittet av corona..

E24 - 13 april 21 kl. 21:04

Advarer mot stigmatisering: – Flere må utdanne seg innen olje og gass

Oljetopper frykter for få hoder i petroleumsindustrien i framtiden. – Det har rett og slett blitt upopulært å ta utdanning i olje- og gassektoren, det kan skape kjempeproblemer for arbeidsmarkedet, ifølge Nav..

NRK - 16 april 21 kl. 18:40

Høie sier ungdom taper på Ap-nei

Helseminister Bent Høie (H) mener sårbare ungdommer er de store taperne etter Aps rusreform-vedtak. – Hvis Ap får gjennomslag , vil de møtes med stigmatisering og straff hvis de bruker illegale rusmidler, og ikke en utstrakt hånd, sier Høie til NTB..

Aftenposten - 25 april 21 kl. 18:00

Fagpersoner ønsker tilsynelatende at det skal letes etter mer politisk korrekte svar

Det er ingen edel handling når fagpersoner aktivt leter etter feil svar for å unngå stigmatisering..

NRK - 24 feb. 21 kl. 18:06

Øker bøter for demonstranter

Etter store demonstrasjoner i Russland øker myndighetene bøtene for demonstranter som motsetter seg politiet, melder AFP. Demonstranter kan nå bli bøtelagt med opp til 20.000 rubler, tilsvarende 2.

VG - 26 feb. 21 kl. 19:31

Fersk video: Skyter mot demonstranter i Myanmar

En fersk video fra fredagens demonstrasjoner viser hvordan militærjuntaen i Myanmar skyter over demonstranter som flykter i panikk. Sikkerhetsstyrkene har tidligere drept demonstranter..

NRK - 11 mars 21 kl. 14:49

Ni demonstranter drept i Myanmar

Minst ni demonstranter skal være drept av sikkerhetsstyrker i Myanmar, melder AFP. Det er ingen tegn til nedtrapping av volden fra militærstyret. Over 60 demonstranter har blitt drept av sikkerhetsstyrker siden kuppet 1.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Marius’ låve i Sverige forfaller: – Alt jeg ber om er 72 timer

Karantenekravet etter overnatting står mellom Marius Kopperud Nielsen og landstedet hans i Sverige. Oslo tingrett mener kravet er ugyldig. Nå skal saken opp i lagmannsretten..

VG - 7 timer siden

Hovland endte på tredjeplass etter ny superavslutning

Viktor Hovland (23) leverte nok en strålende avslutningsrunde på PGA-touren. Med en bogeyfri runde, fire slag under par, var han med i seierskampen mot slutten og endte på tredjeplass for andre uke på rad..

VG - 9 timer siden

Vålerenga sløste med sjansene – Hareide hyllet ryggskadet Hansen etter keepershow

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Om Rosenborg-keeper André Hansen (31) var tvilsom før kampen, var han uslåelig underveis. Da greide trønderne ett poeng borte mot Vålerenga..

VG - 8 timer siden

Layouni forklarer tilten: – Jeg kom ikke hit for å leke

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Innbytterbenken og en klappstol fikk unngjelde da Amor Layouni (28) ble byttet ut i VIF-debuten. Nå forklarer han hvorfor..

VG - 11 timer siden

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Vi er best

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..

VG - 11 timer siden

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt rett til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

VG - 12 timer siden

Hareide: «Det viktigste er defensiv trygghet»

TRONDHEIM (VG) CV’en hans gjør at han automatisk unngår kritikk der andre Rosenborg-trenere raskt blir konfrontert med historien - en stund. Og Åge Hareide (67) ønsker å forme laget på sin egen måte, ikke etter noen mal fra andre - ikke en gang Nils Arne Eggen..

VG - 14 timer siden

Fergekaos i Bangladesh: Flere tusen på vei til id-feiring med familien

Flere tusen mennesker sprenger fergekapasiteten under id-feiringen utenfor Dhaka i Bangladesh – på tross av landets sosiale nedstenging..

VG - 14 timer siden

Hamilton vant og økte ledelsen i VM: – Topp strategi

Max Verstappen (23) ledet store deler av løpet, men Lewis Hamilton (36) og Mercedes lyktes med sin strategi og vant Formel 1-løpet i Barcelona..

VG - 14 timer siden

United snudde mot Villa – Solskjær og co. nærmer seg utrolig rekord

(Aston Villa – Manchester United 1–3) Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er bare én bortekamp unna og klare det «umulige»; en hel sesong ubeseiret på bortebane..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt