VG > Sport

Sunday, 29 January, 07:29

VG - 26 nov 22 kl. 10:32

Stig Hoffmeyer er død

Den danske skuespilleren Stig Hoffmeyer er død, 82 år gammel. Han er blant annet kjent fra den norske storfilmen «Max Manus»..
Les mer på VG


Les mer om:
Stig Hoffmeyer, Manus, Hoffmeyer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stig, Hoffmeyerer , død
Klartale - 07 dec 22 kl. 16:30

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

VG - 19 nov 22 kl. 13:31

Stig Ditlefsen (53) betaler kreftmedisinen sin selv

SKIBOTN/OSLO (VG) Stig Ditlefsen (53) har samlet inn over en halv million kroner til dekning av kreftbehandling i Finland. Han har ikke tid til å vente på at medisinen muligens blir godkjent i Norge..

VG - 23 dec 22 kl. 03:42

Stig Ditlefsen (53) får dekket kreftbehandling i utlandet

Stig Ditlefsen har fått tidenes julepresang. Staten dekker behandlingen av hans prostatakreft i Finland. Dermed slipper han å betale hundretusenvis av kroner..

NRK - 19 jul 22 kl. 13:54

En million nordmenn regner med å bli solbrent i sommer

20 prosent av nordmenn venter å bli solbrent i løpet av sommeren, ifølge en undersøkelse. Over halvparten oppgir at de kan glemme å smøre seg med solkrem. Undersøkelsen avdekker også at over 60 prosent bruker solkremen fra i fjor og over halvparten smører seg med for lange intervaller.

NRK - 19 jul 22 kl. 19:48

Meldingar om brann ved Hooverdammen i USA

BNO News melder om brann ved Hooverdammen i USA. Video vider røyk som stig opp bygningen som ligg ved demningen..

Aftenposten - 25 jul 22 kl. 15:40

Ble slått ut av korona og hjernerystelse – nå er skistjernen friskmeldt

Landslagstrener Stig Rune Kveens største stjerne er klar for å konkurrere igjen..

NRK - 26 jul 22 kl. 08:53

Isbreane i Alpene krymper i rekordfart som følge av hetebølgja

Alpenes isbrear er på veg til sine høgaste massetap på minst 60 år, viser data som er nyheitsbyrået Reuters har fått. Ved å sjå på foskjellen i kor mykje snø som har falt om vintaren, og kor mykje is som smelter om sommaren, kan forskarane måla kor mykje ein isbre har krympa eit gitt år. Sidan sist vinter, med relativt lite snøfall, har Aplene gått gjennom to store hetebølgjer på forsommaren, inkludert ein i juli prega av temperaturer nær 30 grader i den sveitsiske landsbyen Zermatt.

NRK - 26 jul 22 kl. 08:53

Isbreane i Alpene krympar i rekordfart som følge av hetebølgja

Alpenes isbrear er på veg til sine høgaste massetap på minst 60 år, viser data som er nyheitsbyrået Reuters har fått. Ved å sjå på forskjellen i kor mykje snø som har falt om vinteren, og kor mykje is som smelter om sommaren, kan forskarane måla kor mykje ein isbre har krympa eit gitt år. Sidan sist vinter, med relativt lite snøfall, har Alpene gått gjennom to store hetebølgjer på forsommaren, inkludert ein i juli prega av temperaturar nær 30 grader i den sveitsiske landsbyen Zermatt.

Aftenposten - 28 jul 22 kl. 20:30

– Jeg er en bedre trener nå enn i Northug-tida

MERÅKER: Stig Rune Kveen klarer ikke å skjule smilet. Han klarer heller ikke å sitte helt i ro..

NRK - 29 jul 22 kl. 13:53

Frigir navnet omkommet mann i Brønnøy

I samråd med familien frigir politiet navnet på mannen som døde torsdag i en ulykke i Sjøfossen i Brønnøy. Det var 70 år gamle Stig Edvard Kvalø som omkom. Han var bosatt i Brønnøysund..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Kritiserer forsvarssjefen: – Uklok anbefaling

Frps forsvarstalsmann Christian Tybring-Gjedde mener forsvarssjefens forslag om å droppe en ny maritim innsatsstyrke er uklokt. Høyres Ine Eriksen Søreide sier at opprettelsen av styrken var godt begrunnet..

VG - 10 minutter siden

Mafiaens selvbilde

I mafiabossens hemmelige bunker hang det kjøleskapsmagneter med «Gudfaren»-motiv og filmplakater av Marlon Brando og Al Pacino som far og sønn Corleone..

VG - 1 time siden

Varsler erstatningskrav etter at Kari-Anne (19) døde

Advokat Gorm Grammeltvedt mener sykehuset ikke gjorde nok for å finne årsaken til Kari-Anne Vanebo Paulsens smerter. På vegne av de etterlatte vurderer han å kreve erstatning fra sykehuset..

VG - 1 time siden

Marcus Kleveland tok X Games-gull

Nordmannen seiret under nattens Big Air-finale, og gjorde et triks som aldri før er gjort i konkurranse..

VG - 4 timer siden

«Alice» tiltalt: Svindlet holocaustoverlevende for over 27 mill.

Mens den 87 år gamle mannen som overlevde holocaust nå står uten leilighet og sparepenger, mener påtalemyndigheten at «Alice» gjennom fire år har kjøpt hus, fete biler og dyre klokker for pengene hun svindlet ham for..

VG - 7 timer siden

Zara Larsson stilte i kjole med Burzum-trykk på P3 Guld

Det svenske popikonet var iført kjole med et nikk til den norske black metal-scenens verdenskjente artist: Drapsdømte Varg Vikernes. – Oopsie, melder hun om klesvalget..

VG - 8 timer siden

Sondre Guttormsen satte norsk rekord i USA

Sondre Guttormsen satte årets første norgesrekord i friidrett da han svingte seg over 5,84 i stav under et universitetsstevne i Boston lørdag..

VG - 8 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 8 timer siden

Havnaa med brutal knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Kai Robin Havnaa (34) var avventende i to runder, men så smalt det voldsomt i tredje runde mot Hany Atiyo (39). Han tok sin 15. knockoutseier på 18.

VG - 9 timer siden

Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Christian Avila (25) for mer juling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com