NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:36

NRK - 10 okt 22 kl. 11:38

Sterke reaksjoner etter russiske angrep

EUs utenrikssjef Josep Borrell sier at han er «dypt sjokkert» over Russlands målrettede missilangrep mandag morgen mot Kyiv og andre byer i Ukraina. Polens utenriksminister kaller de russiske angrepene på Ukraina for en krigsforbrytelse. Frankrikes president bekrefter at han har vært vært i samtale med Ukrainas president etter angrepene, som Volodomyr Zelenskyj meldte på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
EUs, Josep Borrell, Russlands, Kyiv, Ukraina, Ukrainas, Volodomyr Zelenskyj, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sterke, reaksjoner, etter, russiske, angrep
NRK - 07 jul 23 kl. 21:27

Sterke reaksjoner på USAs beslutning om å gi Ukraina klasevåpen

USAs beslutning om å forsyne Ukraina med omstridte klasevåpen vekker sterke reaksjoner fra flere hold. – Dette undergraver de betydelige framskritt verdenssamfunnet har gjort i forsøkene på å beskytte sivile mot slike farer, sier Patrick Wilcken i Amnesty International. Menneskerettsorganisasjonen oppfordrer innstendig USA til å revurdere beslutningen.

NRK - 13 dec 23 kl. 17:19

Zelenskyj: – De er sterke fordi vi har sterke venner.

Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj takker Norge for «den store støtten». – Vårt folk, vårt land, våre menn og kvinner, og våre barn er sterke. De er sterke fordi vi har sterke venner, sa Zelenskyj til Stortinget onsdag..

NRK - 25 jul 22 kl. 14:01

Russiske flyselskaper mister trolig 19 millioner passasjerer i 2022

Det ventede passasjertallet i den russiske luftfartsindustrien faller trolig med 19 millioner i 2022 på grunn av flyforbud og vestlige sanksjoner. Tallet utgjør en femdel av det totale antallet passasjerer industrien hadde planlagt for i 2022, melder næringslivsavisen Vedomosti, med henvisning til det russiske samferdselsdepartementet. Den russiske luftfartsindustrien er hardt rammet som følge av krigen i Ukraina.

VG - 18 dec 22 kl. 19:57

Sterke reaksjoner på Qatars Messi-grep: – Latterlig

(Argentina - Frankrike 3–3, 4–2 etter straffesparkkonkurranse) Kappen Lionel Messi (35) fikk på seg like før han endelig skulle heve VM-trofeet skaper sterke reaksjoner..

VG - 22 jul 22 kl. 18:09

Sri Lanka: Sterke reaksjoner i flere land på storming av protestleir

Natt til fredag gikk soldater til aksjon mot en protestleir i Sri Lankas hovedstad, Colombo. Det har vekket sterke reaksjoner i flere land..

VG - 09 jan 23 kl. 03:06

Iran-henrettelser vekker sterke reaksjoner: – De skal spre frykt

Henrettelsen av de to iranske demonstrantene Mohammed Mehdi Karami (21) og Mohammad Hosseini (20) i helgen vekker sterke reaksjoner over store deler av verden..

Aftenposten - 24 feb 23 kl. 08:00

Småbarnsmoren angret på at hun ikke sendte barna i barnehagen på en fridag. Det førte til sterke reaksjoner.

Veronica Netteland Jensen (32) fikk sterke reaksjoner på sitt valg..

Dagbladet - 20 aug 23 kl. 04:20

Sterke reaksjoner: - Hvorfor ta denne klovnen seriøst?

Den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy (68), har vekket sterke reaksjoner med sine kommentarer om Russland og president Vladimir Putin..

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Saki ved Novofedorivka på Krim-halvøya.

NRK - 30 maj 22 kl. 14:48

Guvernør: Russiske styrker rykker inn i Sievjerodonetsk

Russiske styrker nærmer seg sentrum av Sievjerodonetsk, den østligste byen som til nå har vært kontrollert av ukrainske regjeringsstyrker, ifølge guvernør. Sievjerodonetsk har de siste ukene vært under massive russiske angrep. Mandag morgen nærmet de russiske styrkene seg sentrum av byen, ifølge guvernør Serhij Hajdaj.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 30 minutter siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 15 minutter siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 30 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 2 timer siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com