VG > Sport

Thursday, 09 February, 03:33

VG - 24 nov 22 kl. 23:45

Sterke reaksjoner etter klimadebatt på NRK

Klimaaktivist Joachim Skahjem griset til Monolitten i forrige uke. I torsdagens utgave av «Debatten» ville han ikke utelukke bruk av vold i klimakampen..
Les mer på VG


Les mer om:
Joachim Skahjem, Monolitten, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sterke, reaksjoner, etter, klimadebatt, NRK
VG - 18 dec 22 kl. 19:57

Sterke reaksjoner på Qatars Messi-grep: – Latterlig

(Argentina - Frankrike 3–3, 4–2 etter straffesparkkonkurranse) Kappen Lionel Messi (35) fikk på seg like før han endelig skulle heve VM-trofeet skaper sterke reaksjoner..

VG - 22 jul 22 kl. 18:09

Sri Lanka: Sterke reaksjoner i flere land på storming av protestleir

Natt til fredag gikk soldater til aksjon mot en protestleir i Sri Lankas hovedstad, Colombo. Det har vekket sterke reaksjoner i flere land..

VG - 09 jan 23 kl. 03:06

Iran-henrettelser vekker sterke reaksjoner: – De skal spre frykt

Henrettelsen av de to iranske demonstrantene Mohammed Mehdi Karami (21) og Mohammad Hosseini (20) i helgen vekker sterke reaksjoner over store deler av verden..

Klartale - 12 dec 22 kl. 13:47

Iran har henrettet enda en demonstrant

Det er den andre demonstranten som blir henrettet på kort tid. Mannen har deltatt i protestene. Folk i Iran har demonstrert i snart tre måneder.

NRK - 21 jan 23 kl. 14:59

Charlie Hebdo-redaktør i Oslo

Åtte år etter terrorangrepet mot det franske satiremagasinet Charlie Hebdo, langer redaktør Gérard Biard ut mot selvsensur i vestlige demokratier. – I et demokrati er det ikke sensur som er den største trusselen mot ytringsfriheten, det er selvsensur, sa Biard til en fullsatt sal på Det Gamle Biblioteket i Oslo. Der holdt han foredrag på vegne av Human-Etisk Forbund lørdag formiddag.

NRK - 15 okt 22 kl. 13:35

Sverigedemokrat hetset Anne Frank

En av Sverigedemokraternas profiler i Sverige, Rebecka Fallenkvist, er permittert etter å ha kommet med grove uttalelser om den jødiske jenta Anne Frank. I et innlegg på Instagram, som senere er slettet, omtaler Fallenkvist Anne Frank som «løsaktig» og «kåtheten selv», noe som har vakt sterke reaksjoner i Sverige. Den jødiske jenta skjulte seg under andre verdenskrig for nazistene i et hemmelig rom i Amsterdam, før familien ble angitt og sendt i konsentrasjonsleir.

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 18:27

Sterke reaksjoner på rasismeanmeldelse. Antonsen med unnskyldning på Facebook.

Reaksjonene har vært sterke etter at Sumaya Jirde Ali anmeldte Atle Antonsen for hatefulle ytringer..

NRK - 03 okt 22 kl. 18:41

Dronning Margrethe beklager

Dronning Margrethe av Danmark fratok i forrige uke ham og søsknene titler som prins og prinsesse, og fikk sterke raksjoner. Nå har dronningen kommet med en uttalelse på kongehusets hjemmesider. – De siste dagene har det vært sterke reaksjoner på min beslutning om fremtidig bruk av titler for prins Joachims fire barn.

NRK - 24 okt 22 kl. 08:18

FHI: Flere dør av sterke smertestillende medisiner enn av heroinoverdoser

Det er nå flere i Norge som dør av overdoser av sterke smertestillende medisiner enn av overdoser av heroin. Økningen har skjedd i samme periode som et økende antall personer har fått slike smertestillende medisiner på blå resept. Det viser en studie fra Folhehelseinstiuttet I 2010 skyldtes 30 prosent av overdosedødsfallene her i landet sterke smertestillende medisiner med opioider, og 70 prosent skyldtes heroin.

Klartale - 21 sep 22 kl. 12:58

Derfor skapte «kvinnehelse»-klinikken reaksjoner

Tre kjente kvinner kom med en nyhet forrige uke. De starter en skjønnhets-klinikk. Det er Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø som kom med nyheten.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Maanum involvert i vinnermålet da Arsenal gikk til ligacupfinale

Frida Maanum spilte hele kampen og gjorde forarbeid til vinnermålet da Arsenal slo Manchester City 1-0 etter ekstraomganger i ligacupens semifinale..

VG - 4 timer siden

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

VG - 4 timer siden

Jadon Sancho reddet poeng: Scoringen som rører Old Trafford

(Manchester United-Leeds 2–2) Han var ikke med på Manchester Uniteds treningsleir under VM-pausen på grunn av «fysiske og mentale» problemer. Onsdag reddet Jadon Sancho poeng på Old Trafford..

VG - 5 timer siden

Vil lage nytt «Hotel i særklasse»

John Cleese planlegger å gjenopplive den legendariske komiserien «Hotel i særklasse» sammen med sin datter Camilla Cleese..

VG - 5 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

VG - 6 timer siden

Her får hun Norges første medalje på 30 år – den tøffe veien for Kajsa (24)

MÉRIBEL (VG) Kajsa Vickhoff Lies kamp for sin første mesterskapsmedaljen har på ingen måte vært enkel. 1993 var sist en norsk fartskvinne greide det samme..

VG - 6 timer siden

Endelig i mammas armer igjen

ANTAKYA/OSLO (VG) Onsdag ble åtte år gamle Yigit Cakmak reddet. Da hadde han kjempet for livet i 52 timer i ruinene fra en bygning som hadde kollapset etter det kraftige jordskjelvet i Tyrkia mandag morgen..

VG - 6 timer siden

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død 37 år gammel, etter flere års sykdom. Hun vant i sin karriere to verdenscuprenn og tok VM-sølv i utfor i 2005..

VG - 7 timer siden

Larvik slo Sola - kjemper om medaljer

Larvik slo Sola hele 32–23 på bortebane i håndballens eliteserie. Den gamle storklubben kjemper om sin første seriemedalje siden det siste gullet for seks år siden..

VG - 7 timer siden

Melodi Grand Prix-vinner Alessandras produsent slår tilbake mot kopi-kritikken

«Queen Of Kings» sammenlignes både med en svensk låt fra i fjor og en Oskar Westerlin-sang fra en annen TV-konkurranse. – Kreativ inspirasjon, mener en av MGP-vinnerlåtens produsenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com