NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:48

NRK - 06 jun 23 kl. 19:55

Sterke reaksjoner etter evalueringsrapport: Mener liv kunne ha blitt reddet

Flere skeive organisasjoner reagerer kraftig på den nye rapporten fra evalueringsutvalget som mener at terrorangrepet 25. juni i fjor kunne vært avverget. – I dag er jeg sint, sier lederen for støtteforeningen etter 25. juni, Espen Aleksander Evjenth. – Det betyr at menneskeliv kunne blitt spart.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksander Evjenth, FRI, Holmeset-Varpe, Dan Bjørke, Oslo Pride, Oslo, Oslopolitiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sterke, reaksjoner, etter, evalueringsrapport, Mener, liv, kunneha , blitt, reddet
NRK - 15 mar 23 kl. 13:58

Utsetter fristen på evalueringsrapport etter masseskytingen i Oslo

I august i fjor fikk Politihøgskolen i oppdrag å gjennomføre en evaluering av PSTs og politiets håndtering av masseskytingen i Oslo sentrum 25. juni 2022. Etter planen skulle utvalget levere en evalueringsrapport seks måneder etter arbeidets oppstart.

NRK - 06 jun 23 kl. 19:55

Sterke reaksjoner etter evalueringsrapport: – Menneskeliv kunne blitt spart

Flere skeive organisasjoner reagerer kraftig på den nye rapporten fra evalueringsutvalget som mener at terrorangrepet 25. juni i fjor kunne vært avverget. – I dag er jeg sint, sier leder for Oslo Pride Dan Bjørke.

NRK - 07 jul 23 kl. 21:27

Sterke reaksjoner på USAs beslutning om å gi Ukraina klasevåpen

USAs beslutning om å forsyne Ukraina med omstridte klasevåpen vekker sterke reaksjoner fra flere hold. – Dette undergraver de betydelige framskritt verdenssamfunnet har gjort i forsøkene på å beskytte sivile mot slike farer, sier Patrick Wilcken i Amnesty International. Menneskerettsorganisasjonen oppfordrer innstendig USA til å revurdere beslutningen.

Aftenposten - 24 feb 23 kl. 08:00

Småbarnsmoren angret på at hun ikke sendte barna i barnehagen på en fridag. Det førte til sterke reaksjoner.

Veronica Netteland Jensen (32) fikk sterke reaksjoner på sitt valg..

Dagbladet - 20 aug 23 kl. 04:20

Sterke reaksjoner: - Hvorfor ta denne klovnen seriøst?

Den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy (68), har vekket sterke reaksjoner med sine kommentarer om Russland og president Vladimir Putin..

VG - 08 okt 23 kl. 18:16

Sterke reaksjoner etter grisetaklinger: – Han burde blitt utvist

LONDON (VG) (Arsenal – Manchester City 0–0, kampen pågår) Mateo Kovacic grisetaklet både Martin Ødegaard og Declan Rice, men får fortsette å spille kampen. Det vekker reaksjoner..

VG - 25 aug 23 kl. 13:47

Sterke reaksjoner på Rubiales tale: – Umulig å sette ord på

Fredag sto forbundssjef Luis Rubiales foran en ekstraordinær generalforsamling i Madrid og repeterte at han ikke vil gå av. Talen vekker reaksjoner..

Aftenposten - 20 okt 23 kl. 06:45

Idretten ble hyllet for å holde seg unna Kina. Nå vekker tilbakekomsten sterke reaksjoner.

De kvinnelige tennisstjernene er tilbake i Kina. Det vekker reaksjoner..

NRK - 07 apr 23 kl. 04:25

Biden innrømmer feil i Afghanistan, men gir Trump skylda

President Joe Biden gir sin forgjenger skylda for den kaotiske tilbaketrekningen fra Afghanistan, skriver BBC. Det skjer etter at Donald Trump i en tale i går sa at tilbaketrekningen var det pinligste øyeblikk i USAs historie og gav Biden og Demokratene skylda. I en evalueringsrapport fra Det hvite hus heter det at Bidens handlingsrom var «alvorlig innskrenket» på grunn av Trumps handlinger, blant annet gjennom en fredsavtale med Taliban.

NRK - 08 jun 23 kl. 09:21

Raymond Johansen om evalueringsrapport: – Knusende

Torsdag legger utvalget som evaluerte Oslo-terroren 25. juni i fjor. Rapporten legges frem klokken 11.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tidligere Ap-statsråd Grete Knudsen er død

Tidlegere statsråd og stortingsrepresentant Grete Knudsen er død, 83 år gammel. Det bekrefter datteren Gitte Knudsen overfor NRK. Den tidligere Ap-toppen døde natt til tirsdag 5.

NRK - 45 minutter siden

Helsedirektoratet: Norsk kosthold i feil retning

Matvareforbruket i fjor viser at Norge ikke når målene for forbedret kosthold. Prislappen ser ut til å veie tyngst i butikken, noe som bekymrer Helsedirektoratet. Forbruket av fisk, grønnsaker, frukt og bær har ikke økt de senere årene.

NRK - 1 time siden

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 2 timer siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 1 time siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 1 time siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 1 time siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com