NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:31

NRK - 21 april 21 kl. 13:14

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..
Les mer på NRK


Les mer om:
KNM, Ingstad, Havarikommisjonen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengte, ikke, dører, før, evakuering
E24 - 23 jan. 21 kl. 08:15

NHO frykter at stengte kjøpesentre blir den nye normen – vil ha kompensering fra første dag

NHO Service og Handel er bekymret for at stengte kjøpesentre blir den nye normalen. De ber om direkte kompensasjon fra første dag med stengte butikker..

VG - 12 mars 21 kl. 18:36

Oslo: Vurderer stengte frisører og tannleger om smitten ikke går ned

Tirsdag innførte Oslo nye, strenge tiltak for å stanse smitten. Hvis tiltakene ikke er nok for å snu smittetrenden, kan stengte frisører, tannleger og fysioterapeuter stå for tur, ifølge Oslos helsebyråd Robert Steen (Ap)..

E24 - 12 mars 21 kl. 19:52

Oslo: Vurderer stengte frisører og tannleger om smitten ikke går ned

Tirsdag innførte Oslo nye, strenge tiltak for å stanse smitten. Hvis tiltakene ikke er nok for å snu smittetrenden, kan stengte frisører, tannleger og fysioterapeuter stå for tur, ifølge Oslos helsebyråd Robert Steen (Ap)..

Aftenposten - 15 mars 21 kl. 19:36

Stengte Ullern-skoler hjelper ikke Stovner

Med stengte dører for elever i utvalgte bydeler går Oslos kamp mot viruset inn i en ny fase..

NRK - 11 mars 21 kl. 23:34

Stengte veier i Finnmark

Dårlig vær i Finnmark fører til mange stengte veier og kolonnekjøring. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om sterk kuling på 20 meter i sekundet. På Øst-Finnmark er det varslet vindstyrke på 25 meter i sekundet, melder iFinnmark..

Aftenposten - 23 jan. 21 kl. 14:35

Stengte pol er neppe klokt. Men det er tross alt ikke det verste.

Stengte pol er neppe klokt. Men det er tross alt ikke det verste..

Aftenposten - 30 jan. 21 kl. 18:43

Stengte grenser er langt ifra den eneste bekymringen for norsk fiskeri

ÅLESUND (Aftenposten/E24): Stengte grenser er ikke det eneste som bekymrer norsk fiskeindustri..

E24 - 30 jan. 21 kl. 18:43

Stengte grenser er langt ifra den eneste bekymringen for norsk fiskeri

ÅLESUND (Aftenposten/E24): Stengte grenser er ikke det eneste som bekymrer norsk fiskeindustri. Utfordringene har hopet seg opp det siste året. Én vei ut av uføret kan bety nedlagte fiskemottak..

NRK - 04 feb. 21 kl. 12:49

Fikk bot etter grensepassering

To personer har fått 10.000 kroner i bot hver for brudd på covid-19 forskriften, etter at de passerte den stengte grensen på Kruttfjellet fra Sverige inn til Nordland. Politiet understreker at det ikke er lov å passerer stengte grenseoverganger..

E24 - 02 mai 21 kl. 16:57

Lokalbryggeriet doblet omsetningen: Satset internasjonalt da barene stengte

Oslo Brewing Company har ikke sett på stengte restauranter og barer som et hinder for ølsalget. I løpet av et år kan de fortelle om en økning i salgsvolumet for årets første måneder på 130 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Film- og serieinsentivene øker

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å øke potten i insentivordningen for film- og serieproduksjoner fra 68,6 millioner til 100 millioner kroner. Norsk filminstitutt vil lyse ut midlene i en ny søknadsrunde i 2021, opplyser Kulturdepartementet. I fjor ble hele potten gitt til storfilmen «MIssion: Impossible 8» med Tom Cruise i hovedrollen.

NRK - 10 minutter siden

Palmesus avlyses

Festivalen Palmesus avlyses. Beslutningen er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 15 minutter siden

Malakoff 2021 avlyst

Malakoff-festivalen på Nordfjordeid vert avlyst i år. Arrangøren har planar om å erstatte festivalen med ein nedskalert versjon. Dei som har kjøpt billett til årets festival får billetten overført til Malakoff 2022..

NRK - 15 minutter siden

Éin ny milliard til kultur

I det reviderte nasjonalbudsjettet foreslår regjeringa å forlenge dei mellombelse koronaordningane ut oktober. For kultursektoren betyr dette 950 millionar kroner i kompensasjon- og stimuleringsordningar..

NRK - 15 minutter siden

Var utestengt fra skolen

Den 19 år gamle gjerningsmannen var elev ved skolen i Kazan, men møtte ikke til avsluttende eksamener i våres og ble derfor utestengt fra skolen i april. Han karakteriseres som en stille og rolig elev, skriver avisa RBK..

NRK - 15 minutter siden

Israel kaller inn reservister

Israels forsvarsminister kaller inn reservister etter det siste døgnets kraftige opptrapping av konflikten mellom Israel og Gazastripen. Forsvarsminister Benny Gantz beordret tirsdag mobilisering av 5.000 reservister som skal bidra til å styrke Israels forsvar sør i landet, het det i en uttalelse fra den israelske hæren..

NRK - 15 minutter siden

Smittesporingsnummer misbrukt

I går ble en innbygger i Moss kommune oppringt av falske smittesporere. Telefonnummeret som var synlig for mottakeren, er det samme som kommunens smittesporingsteam bruker. Innbyggeren ble bedt om å oppgi fødsels- og personnummer.

NRK - 30 minutter siden

45 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 45 nye koronasmittede i Bergen. 36 av de smittede er nærkontakter av tidligere kjente smittede. To er importsmitte, fire personer har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

NRK - 45 minutter siden

Tilstanden er kritisk

Tilstanden er kritisk for seks av de sårede barna i Kazan etter skoleskytingen, melder russiske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt