NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 16:35

NRK - 04 jan 23 kl. 23:50

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av berging av kjøretøy. Når veien er ryddet, vil det bli kolonnekjøring for tunge kjøretøyer, opplyser Statens vegvesen. For personbiler er Hardangervidda stengt i natt på grunn av uværet. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring. Det samme gjelder Riksveg 13 over Vikafjellet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hardangervidda, Statens, E134, Haukelifjell, Riksveg, Vikafjellet, Vegvesen, Sør-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengte, fjellovergangeri , Sør-Norge, pga, uvær
NRK - 30 dec 22 kl. 21:54

E6 stengt mellom Dovre og Oppdal - flere stengte fjelloverganger

Fredag kveld ble E6 stengt mellom Dovre og Oppdal på grunn av uvær. Det er omkjøring via riksveg 3 i Østerdalen. Ny vurdering blir gjort lørdag, skriver Vegtrafikksentralen øst.

NRK - 26 sep 22 kl. 14:34

Snø og glatte veier skaper trøbbel på fjelloverganger i Sør-Norge

Snø på Haukelifjell og flere andre fjelloverganger har ført til glatte veier. Meteorologene anbefaler vinterdekk over fjellet i Sør-Norge. I et oppdatert gult farevarsel mandag skriver Meteorologisk institutt at det ventes perioder med sludd og snø på enkelte fjelloverganger i Sør-Norge helt fram til onsdag morgen.

NRK - 20 feb 23 kl. 03:45

Flere stengte fjelloverganger

Vegtrafikksentralen melder om flere stengte fjelloverganger natt til mandag: Rv 13 Vikafjell: Stengt, Ny vurdering kl 16:00 E134 Haukelifjell: Kolonne Rv 7 Hardangervidden: Stengt, ny vurdering kl 16:00 Fv 50 Aurland-Hol: Stengt Fv 53 Tyin-Årdal: Stengt Rv 52 Hemsedal: Åpen E16 Filefjell: Åpen.

NRK - 05 feb 23 kl. 13:39

Kraftig snøfokk på fjellet natt til mandag i Nord-Norge

Varsom.no advarer om mye vær og vind på fjelloverganger over 200 meter i Nord-Norge søndag kveld og natt til mandag. Søndag kveld og tidlig natt til mandag blir det snøfokk og dårlig sikt på fjelloverganger over ca.

NRK - 03 mar 23 kl. 21:35

Flere fjelloverganger i Sør-Norge stengt grunnet uvær

Det er vanskelig å ta seg mellom landsdelene i Sør-Norge fredag grunnet det dårlige været. Flere fjelloverganger vil være stengt til lørdag. E6 over Dovrefjell er stengt på grunn av uværet i Trøndelag, og ventes å være stengt til lørdag formiddag.

VG - 09 feb 23 kl. 07:16

Uvær og skredfare stenger flere fjelloverganger

Torsdag er det kolonnekjøring og flere stengte fjelloverganger i Sør-Norge..

NRK - 04 jan 23 kl. 05:21

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Statens vegvesen melder at E134 er stengt over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, på grunn av uvær. Fjellovergangen blir trolig ikke åpnet i dag. Også Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av uvær og redusert sikt.

NRK - 11 jan 23 kl. 06:04

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

E6 over Dovrefjell er stengt pga. uvær, melder Statens vegvesen. Vegen er stengt foreløpig til klokka 13.

NRK - 19 dec 22 kl. 07:56

Flere stengte fjelloverganger

En rekke fjelloverganger rundt om i landet er stengt som følge av været. I Nordland er E6 gjennom Saltfjellet stengt på grunn av uvær, mens fylkesvei 51 Valdresflye i Innlandet er stengt som følge av snøfokk. Statens vegvesen anslår at begge veiene kan gjenåpne klokka 9, men understreker at dette kan endre seg.

Aftenposten - 31 dec 22 kl. 10:04

Stengte fjelloverganger og vanskelige kjøreforhold

En rekke av landets fjelloverganger er stengt nyttårsaften. Politiet og veitrafikksentralen advarer mot vanskelige….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 30 minutter siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 30 minutter siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 45 minutter siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 utan straum

Over 40.000 husstandar har mista straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune. – Det er syd i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Stort straumbrot i Oslo og Nordre Follo

32.000 husstandar har mista straumen. Elvia skriv på sine nettsider at mannskap jobbar med å lokalisere feilen..

NRK - 1 time siden

Ukraina ber om hastemøte i Tryggingsrådet

Den ukrainske regjeringa ber Tryggingsrådet i FN om å kome saman for eit krisemøte om atomvåpena Russland vil utplassere i Belarus. Det ukrainske utanriksdepartementet forventar effektive mottiltak frå Storbritannia, Kina, USA og Frankrike, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Nato kritiserer Russland for farlig retorikk

Dagen etter at Russlands president Vladimir Putin sa landet ville utplassere atomvåpen i Belarus, sier Nato at de følger nøye med på situasjonen. – Russlands henvisning til Natos deling av atomvåpen er totalt misvisende. Natos allierte opptrer i fullt samsvar med deres internasjonale forpliktelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com