NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:04

NRK - 06 jan 23 kl. 07:49

Stengt veg og vanskelige kjøreforhold i Finnmark

Fylkesvei 888 Bekkarfjord – Hopseidet er stengt og det er flere kolonnekjørte veier i Finnmark. E69 Skarsvåg – Nordkapp, kolonnekjøring frem til kl. 09:00. F98 Ifjordfjellet, kolonnekjøring frem til kl. 12:00.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bekkarfjord, Finnmark, Skarsvåg, Ifjordfjellet, Kongsfjordfjellet, Båtsfjordfjellet, Statens, Sør-Varanger, E6, Bugøynes, E69 Hønsa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengt, vegog , vanskelige, kjøreforholdi , Finnmark
NRK - 11 mar 23 kl. 22:39

Vanskelige kjøreforhold på Smøla - flere veier er stengt

Politiet i Møre og Romsdal ber folk som er ute og kjører bil på Smøla om å komme seg hjem. – Vi ber om at ingen kjører bil på Smøla fremover, skriver politiet på Twitter rundt midnatt natt til søndag. Snøfokk og vind gjør at det er svært vanskelige kjøreforhold i område.

NRK - 24 jan 23 kl. 07:50

Uvær skaper trafikale utfordringer i Finnmark

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt og kolonnekjørt på tirsdag. E6 Hatter er stengt på grunn av redusert sikt. E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen er stengt.

NRK - 29 apr 23 kl. 08:05

Uvær skaper trøbbel over fjellet

Det er vanskelige kjøreforhold flere steder i landet lørdag morgen. Flere veier er stengt. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for lettere kjøretøy, melder Vegtrafikksentralen på Twitter.

NRK - 07 dec 22 kl. 05:50

Ventes krevende kjøreforhold på Østlandet

Etter snøvær og trafikkaos flere steder tirsdag kveld og natt til onsdag ventes det krevende kjøreforhold på Østlandet også på morgenen. – Øst politidistrikt har i natt hatt meget utfordrende kjøreforhold. Det har blitt meldt om flere utforkjøringer, men ingen ulykker med alvorlig personskade, melder politiet onsdag morgen.

NRK - 13 dec 22 kl. 11:11

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Det kan komme 5–15 centimeter snø i Vestfold og Østfold fra tirsdag kveld og gjennom natten. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold, advarer meteorologene , og bilister oppfordres til å kjøre forsiktig.

NRK - 31 mar 23 kl. 05:09

Vanskelige kjøreforhold i Nord-Norge

Vegmeldingssentralen Nord medler om mange veger stengt i Vesterålen, Troms og Finnmark på grunn av uvær, snøskred og skredfare. Det advares om svært vanskelige kjøreforhold på grunn av mye nysnø og sterk vind..

NRK - 07 dec 22 kl. 07:37

Vanskelige kjøreforhold ved grensa til Nordland

På E6 mellom Namsskogan i Trøndelag og Trofors i Nordland er det mye snø og svært vanskelige kjøreforhold. Statens vegvesen brøyter for fullt, men ber folk avpasse farten og kjøre forsiktig..

NRK - 25 dec 22 kl. 13:43

Vanskelige kjøreforhold i Troms

Det blåser kraft i Troms, noe som fører til snøfokk med redusert sikt, fokkskavler og stedvis vanskelige kjøreforhold. – Vær oppmerksom, og kjør forsiktig, melder Vegtrafikksentralen nord på Twitter 1. juledag..

NRK - 15 jan 23 kl. 00:20

Advarer om vanskelige kjøreforhold i sørøst

Sørøst politidistrikt advarer om vanskelige kjøreforhold i Telemark, Vestfold og Buskerud. Det gjelder over alt i distriktet, melder de på Twitter. Nær kysten er det mye sludd og regn og innover i landet er det mye snø på veiene.

NRK - 28 dec 22 kl. 14:57

Venter kraftig vind og vanskelige kjøreforhold i nord

De kommende dagene er det meldt om kraftig vind og vanskelige kjøreforhold i store deler av Nord-Norge, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – Vi oppfordrer folk til å la bilen står, hvis du ikke må ut, sier leder for trafikkinformasjon på Vegtrafikksentralen i nord, Håvard Langmo. I Nordland er det varslet kraftig vindfra torsdag formiddag til fredag morgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 30 minutter siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 45 minutter siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 45 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com