NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:02

NRK - 12 mars 21 kl. 11:51

Stengt for togtrafikk etter ulykke

Det er stengt for togtrafikk mellom Porsgrunn og Sandefjord, opplyser Vy. Ifølge politiet står en lastebil på togskinnene i Larvik etter en kollisjon med flere personbiler i Romberggata. Føreren av lastebilen er skadet, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sandefjord, Vy, Larvik, Romberggata

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stengt, for, togtrafikk, etter, ulykke
NRK - 10 mars 21 kl. 23:03

Flere fjelloverganger stengt

E16 Filefjell åpen, tunge kjøretøy må bruke kjetting. Rv. 3 Kvikne åpen.

NRK - 14 juli 21 kl. 12:19

Stengt mellom Nordagutu og Skien

Skien-Nordagutu er stengt for togtrafikk fordi ein kabel har falle ned mellom Skien og Notodden. Førebels er eitt tog innstilt, og Bane Nor er på veg for å vurdere omfanget..

NRK - 08 mai 21 kl. 07:24

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 07 juli 21 kl. 14:18

Bergenstoget kjørte inn i tre

Togstrekningen Kjelsås-Nittedal er stengt for togtrafikk etter at bergenstoget kjørte inn i et tre som hadde veltet over linjen. Passasjerene må evakueres. Pressevakt i Bane Nor sier til Bergens Tidende at de ikke kjenner til at noen er skadd.

Dagbladet - 12 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

NRK - 12 jan. 21 kl. 14:24

E6 stengt over Dovre

E6 over Dovre er stengt etter en kjedekollisjon. Tre personbiler og én lastebil var involvert. Det er ikke meldt om alvorlige personskader, men selve fjellovergangen er stengt med bom..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:45

Ring 3 i Oslo stengt på to steder

Gjennomfartsåren Ring 3 i Oslo er stengt i østgående retning ved Ullevaal Stadion etter et trafikkuhell. Én person er kjørt til sykehus, opplyser politiet. Også Granfosstunnelen er stengt østover for å hindre ytterligere kø ved ulykkesstedet..

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:37

Lensmannskontor stengt etter smitte

Lensmannskontoret på Otta i Gudbrandsdalen er stengt hele denne uka. Koronasmitten i Sel kommune har ført til at flere av de ansatte er i karantene og isolasjon. Politiet opererer som normalt, og beredskapen er ivaretatt, selv om kontoret er stengt...

NRK - 12 jan. 21 kl. 16:04

E6 over Saltfjellet stengt igjen

Dårlig sikt over fjellet gjør at E6 er stengt over Saltfjellet i Nordland. Vegen var stengt også i formiddag på grunn av uvær..

NRK - 16 jan. 21 kl. 11:15

Ryfylketunnelen er stengt

Ryfylketunnelen er stengt på grunn av brann og røykutviking i et kjøretøy, melder Vegtrafikksentralen. Brannen er slukket, men brannvesenet er på vei. Begge løp i tunnelen er stengt inntil videre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt