NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:42

NRK - 30 mar 23 kl. 22:15

Stenger veier for natten

På grunn av fare for snøras har Statens vegvesen bestemt seg for å nattestenge fire veistrekninger i Nordkapp og en i Porsanger. I Nordkapp vil F8038 Gjesværveien, Fv. 8046 Skarsvåg, F8048 Skipsfjord – Kamøyvær og E69 Skipsfjordhøgda – Normandset bli stengt. I Porsanger vil E69 Nordkapptunnelen holdes stengt gjennom natten. Veiene stenges kl.
Les mer på NRK


Les mer om:
Statens, Nordkapp, Porsanger, F8038 Gjesværveien, Skarsvåg, Skipsfjord, E69 Skipsfjordhøgda, E69 Nordkapptunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stenger, veier, for, natten
Klartale - 08 maj 23 kl. 06:30

Flere dør i trafikken nå enn under pandemien

Det har vært flere alvorlige trafikkulykker i år, viser tall fra Statens vegvesen.Totalt 17 personer døde i januar, februar og mars. 15 av de døde var menn.

NRK - 17 okt 23 kl. 06:19

Stor leteinnsats gjennom natten

I tillegg til hundesøk på bakken har det vært stor luftaktivitet gjennom natten. Den savnede sjuåringen er fortsatt ikke funnet. – Redningshelikoptre har flydd kontinuerlig gjennom natten, politihelikopteret har vært med deler av natten.

NRK - 18 dec 22 kl. 20:00

Vegtrafikksentralen advarer om glatte veier i store deler av landet mandag

Vegvesenet varsler om krevende kjøreforhold og glatte veier flere steder i landet både søndag kveld og utover mandagen. – Det er fare for underkjølt regn eller regn som fryser til is på bakken fra klokken 19 søndag, skriver Vegtrafikksentralen sør på Twitter. Det er varslet om is og glatte veier på gult nivå.

NRK - 18 jan 23 kl. 12:26

Naf kritisk til manglende satsing på bredere veier

Naf mener behovet for å oppgradere smale veier er hundre ganger større enn det regjeringen har satt av penger til. – Av totalt 10.676 kilometer riksveier, er det rundt 1.

NRK - 29 mar 23 kl. 22:19

Flere veier stengt og kolonnekjørt i Finnmark

Uværet tar seg opp i Finnmark og flere veier er nå stengt eller kolonnekjørt. Av veier som vil være stengt til torsdag morgen finner vi F889 Snefjord – Havøysund, E69 Skarsvåg – Nordkapp, F8070 Kifjord krysset – Dyfjord, E75 Domen i Vardø, F890 Kongsfjordfjellet og F891 Båtsfjordfjellet. Av veier som er kolonnekjørt finner vi F8072 Mehamn – Gamvik, F888 Bekkarfjord – Hopseidet og F98 Ifjordfjellet.

Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

NRK - 02 nov 23 kl. 07:24

Forfalne veier er et stort problem i Distrikts-Norge

Dårlige vedlikeholdte veier er saken flest folk i distriktene peker på som den største samferdselsutfordringen. Det skriver NAF i en pressemelding. – For å få gjort noe med de elendige distrikts-veiene må det brukes mye mer penger enn i dag, sier Ingunn Handagard, pressesjef i NAF.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

NRK - 01 jan 23 kl. 04:21

Eksplosjoner i Kyiv gjennom natten

Innbyggere i og rundt Ukrainas hovedstad Kyiv kunne høre lyden av eksplosjoner på årets første natt, men det var ingen meldinger om drepte eller sårede. Ordfører Vitalij Klitsjko sa tidlig på natten at luftforsvarssystemene var i full sving med å forsvare byen fra russiske angrep. Han viste til at det ble hørt en eksplosjon klokken 0.

NRK - 22 maj 23 kl. 07:24

Ukraina hevder Russland angrep byen Dnipro gjennom natten

Russland angrep den sørøstlige byen Dnipro natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. Gjennom natten hørtes store eksplosjoner, melder lokale medier. Ifølge nyhetsbyrået RBC-Ukraine var det rundt 15 eksplosjoner i Dnipro i løpet av natten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 45 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 2 timer siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com