NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 17:31

NRK - 26 feb 24 kl. 21:40

Stenger Oslofjord-tunnelen

Oslofjordtunnelen på E134 skal stenges i kortere perioder i mars i forbindelse med beredskapsøvelser. Det skriver Avisa Moss. Tunnelen stenges fra kl. 10.00 til 14.
Les mer på NRK


Les mer om:
E134, Avisa Moss, Oslofjordtunnelen, Anine Kalmo Larsen, Statens, Oslofjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stenger, Oslofjord-tunnelen
NRK - 03 mar 24 kl. 13:07

Melding om brann i kjøretøy

Statens vegvesen opplyser om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - 03 mar 24 kl. 13:07

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - 20 nov 23 kl. 19:07

Alvorleg ulukke: Involverte i personbilen er ikkje henta ut

Ulukka inne i Stavenestunnelen er karakterisert som alvorleg, seier politiets operasjonsleiar Steinar Hausvik i Vest politidistrikt. Tankbilen og personbilen står framleis i tunnelen, medan alle andre køyretøy er ute av tunnelen. På grunn av faren for etsande væske frå tankbilen, er det førebels berre brannvesenet som har tatt seg inn i tunnelen.

NRK - 17 dec 23 kl. 13:20

Hortenstunnelen er stengt etter brann i bil

Nødetater er på vei til Hortenstunnelen på fylkesvei 19 etter melding om røykutvikling fra en bil rett på utsiden av tunnelen i Horten. Tunnelen er stengt. Bilføreren er ute av bilen.

NRK - 23 dec 23 kl. 17:29

Bilbrann inne i Karmøytunnelen

Klokken 16:20 rykket Brannvesenet ut til en bilbrann inne i karmøytunnelen på Karmøy. Tunnelen er nå nødstengt, melder brannvesenet. Politiet melder at skal være, eller er i rundkjøringen midt i tunnelen.

NRK - 23 dec 23 kl. 17:29

Bilbrann inne i Karmøytunnelen - person omkommet

Klokken 16:20 rykket Brannvesenet ut til en bilbrann inne i karmøytunnelen på Karmøy. Tunnelen er nå nødstengt, melder brannvesenet. Politiet melder at skal være, eller er i rundkjøringen midt i tunnelen.

NRK - 22 mar 24 kl. 18:09

Tunnel stengt grunna røykutvikling – naudetatane rykte ut

Brannmannskap er på plass i Naustdalstunnelen på riksveg 5 mellom Florø og Førde etter at det kom melding om røykutvikling i tunnelen klokka 18.08. Tunnelen blei stengd, og er det framleis.

NRK - 06 feb 24 kl. 11:56

Follobanen: Bane Nor stenger Blixtunnelen om natten

Hver natt fram til 15. april vil Blixtunnelen på Follobanen holdes stengt. Det vil få konsekvenser for togtrafikken.

NRK - 08 mar 24 kl. 12:32

Stenger Væretunnelen

Statens vegvesen må stenge E6 Væretunnelen mellom Malvik og Trondheim kommune umiddelbart av sikkerhetshensyn. Væretunnelen har vært nattestengt siden 26. februar for vedlikehold av de tekniske installasjonene.

Klartale - 27 nov 23 kl. 12:28

Sittet fast i en tunnel i 16 dager

41 indere sitter fast i en tunnel. De har alle jobbet med tunnelen. De har vært der i 16 dager.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Alliansen-leder dømt til sju måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. VG meldte saken først.

NRK - 30 minutter siden

Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. VG meldte saken først.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. To personer skal være skadd, men ikke alvorlig skriver politiet. Veien er nå sperret og det er mye kø på stedet..

NRK - 30 minutter siden

VG: Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. Det skriver VG mandag..

NRK - 1 time siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

NRK - 1 time siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 2 timer siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 2 timer siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com