NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:22

NRK - 23 sep 22 kl. 06:38

Steinras stengte vei

I Tysvær ble det klokken 06.15 meldt om et steinras på fylkesvei 515 i nærheten av Erlandsvegen og Nesvegen. Biler kommer ikke forbi. Vegtrafikksentralen ble varslet, og det ble sendt ut entreprenør som ryddet veien. Entreprenøren blir sendt ut på nytt i tilfelle det er gått to ras, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tysvær, Erlandsvegen, Nesvegen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, stengte, vei
NRK - 19 jul 22 kl. 07:23

Steinras over riksvei 13 – vei stengt

Et steinras stenger riksvei 13 Ullensvangvegen mellom Oksla- og Stanatunnelen, opplyser Vegtrafikksentralen. Nødetater er på vei til stedet. På Twitter skriver 110 Vest at det kan være snakk om et større steinras som har gått over veien og i fjorden, men omfanget er fremdeles ukjent..

NRK - 03 aug 22 kl. 13:20

Større steinras i Øvre Årdal

Det har gått et større steinras over en gang og sykkelvei i Tronteigen i Øvre Årdal i Sogn. På Twitter skriver politiet at det skal være et jord- og steinras som har gått, og at steinene er på størrelse med fotballer. Det skal ikke være meldt om personskader, og politiet er på vei til stedet..

NRK - 11 aug 22 kl. 10:14

Stengte gater bekymrer brannvesenet

Stadig flere stengte gater i Oslo skaper trøbbel for brannvesenet. Da kommunen stengte deler av hovedgata gjennom Grønland i juni, skapte det bekymringer, sier hovedbrannstasjonens innsatsleder til Dagsavisen. Helt eller delvis stengte gater gjør at de mister dyrebar tid på utrykning, noe som kan få alvorlige konsekvenser ved brann, advarer innsatslederen..

NRK - 26 aug 22 kl. 20:39

Steinras i Notodden

Tre kjøretøy har fått skader etter et steinras på Tinnsjøveien i Gransherad. Ingen personer skal være skadet, ifølge politiet. Vegtrafikksentralen er varslet og nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 02 jun 22 kl. 06:14

Stort steinras stengjer fylkesveg

Fylkesveg 5600 i Vik vil ikkje opne att i dag. Eit større jord- og steinras stengjer vegen sør for Framfjordtunnelen i Arnafjorden. – Det er betydeleg storleik og mykje skade på vegen, seier vaktoperatør Andreas Herland hos Vegtrafikksentralen.

NRK - 27 jun 22 kl. 22:30

Steinras over FV 363 ved Gofjell i Bamle

Sør-Øst politidistrikt melder sent mandag kveld at det ha gått et steinras over fylkesvei 363 ved Gofjell i Bamle i Telemark. Det er oreløpig ikke meldt om at noen er tatt av raset..

NRK - 28 jun 22 kl. 10:16

Steinras i Sogn

Klokka 10:14 melde Vegtrafikksentralen vest om at det har gått eit større steinras i Øvre Årdal. Fylkesveg 53 er stengd som følge av raset..

VG - 19 jul 22 kl. 08:13

Stort steinras i Hardanger

Et større steinras har gått over riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Raset har gått mellom Oksla- og Stanatunnelen og helt ned til sjøen..

NRK - 11 sep 22 kl. 09:32

Fylkesveg stengt etter steinras

På fylkesveg 815 Valbergura i Vestvågøy er vegen stengt. Årsaka er eit steinras, opplyser Vegtrafikksentralen Nord. – Per no er det to ganske store steinar som har kome i vegbana.

NRK - 11 sep 22 kl. 09:32

Fylkesveg stengd etter steinras

Vegen er no open for trafikk. På fylkesveg 815 Valbergura i Vestvågøy har vegen vore stengd som følge av eit steinras. Det opplyser Vegtrafikksentralen Nord.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

ABE-reformen borte

Avbyråkratiserings- og effektiviseringsreforma, som vart innført av tidlegare statsminister Erna Solberg, er ikkje lenger omtalt i budsjettdokumenta. Reforma gjekk ut på å krevje at offentleg sektor skulle vise omstillingsevne og -vilje. I budsjetta frå statsminister Solbergs regjeringar medførte den at offentlege verksemder måtte spare inn mellom 0,5 og 0,8 prosent på driftspostane årleg.

NRK - 3 minutter siden

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil.

NRK - 15 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 15 minutter siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 15 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 30 minutter siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.

NRK - 30 minutter siden

Støre svarer på Erna Solbergs kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre tar regjeringens første statsbudsjett i forsvar. – Det er et stramt budsjett, slår Støre (Ap) fast overfor NTB. – Vi er i en tid der realiteten for mange er at selv om de får det samme neste år som de får nå, så vil de likevel ha mindre å rutte med fordi prisene stiger, sier statsministeren, som torsdag er i Praha for å delta på et felleseuropeisk toppmøte.

NRK - 15 minutter siden

Foreslår 10,6 millioner for å satse på lesing – Forleggerforeningen reagerer

Nordmenn leser færre bøker enn før, og regjeringen foreslår 10,6 millioner kroner til tiltak for å snu trenden. Summen skal ifølge forslaget fordeles på forskjellige organisasjoner som fremmer lesing. Blant annet får Språkrådet en økt bevilgning på 1 millioner kroner.

NRK - 30 minutter siden

Russland sier det er utenkelig at de ikke er del etterforskningen i gasslekkasjene

Russlands utenriksdepartement sier det er «utenkelig» at en etterforskning av lekkasjene i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 vil fortsette uten Russlands deltagelse, skriver Reuters. Utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sier utestengelsen av Russland og Gazprom viste at Vesten hadde noe å skjule. President Vladimir Putin har tidligere anklaget USA og deres allierte for å utføre angrepet på rørledningene..

NRK - 30 minutter siden

10 000 flyktningar frå Ukraina

Regjeringa ventar det vil kome 10 000 flyktningar og fordrivne frå Ukraina til Noreg neste år. Samt 4 000 andre asylsøkarar. Men dei skriv at prognosane for 2023 er «svært usikre» Regjeringa foreslår å bruke 1,6 milliardar kroner av bistandsbudsjettet på flyktningar i Noreg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com