NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:53

NRK - 20 april 21 kl. 05:57

Steinras stengjer veg

Fylkesvegen mellom Vik og Arnafjord er stengd på grunn av eit steinras ved Eitreneset. Entreprenør er på veg til staden, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vik, Arnafjord, Eitreneset, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, stengjer, veg
NRK - 04 april 21 kl. 14:36

Ras stengjer Flåmsbana

Eit steinras stengjer Flåmsbana mellom Myrdal og Flåm. – Det har hamna steinar i sporet ved Blomheller. Toget kom seg forbi, men vi har no stengd bana, opplyser pressevakta i Bane Nor.

NRK - 09 mars 21 kl. 14:18

Storbritannia stengjer feltsjukehus

«»England stengjer feltsjukehusa som vart sette opp spesielt for behandling av covid-19-pasientar. Stenginga skjer i april. Sju feltsjukehus, dei såkalla Nightingale-sjukehusa, vart sette opp i den første fasen i pandemien.

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:07

Stengjer vegar og bruer grunna vind

E6 er stengd på tre stader i Nord-Noreg på grunn av uvær. Den kraftige vinden stengjer også fleire bruer i Nordland. Politiet ber folk halda seg heime..

NRK - 01 april 21 kl. 20:07

Chile stengjer grensene

For å bremse spreiinga av koronaviruset i landet stengjer Chile grensene for praktisk talt alle, inkludert sine eigne statsborgarar. Andre enn lastebilsjåførar med naudsynte varer må ha ein ekstraordinær god grunn for å sleppe inn i landet..

NRK - 01 mai 21 kl. 22:30

Stengjer to barnehagar

Dei to barnehagane Jugendbyen og Veslefrikk i Ålesund stengjer på grunn av koronasmitte. Alle barn og tilsette med familiar ved Jugendbyen barnehage i Ålesund er sett i karantene etter at ein tilsett har testa positivt. Ein person tilknytt Veslefrikk barnehage er også smitta, og også her er barn og tilsette i karantene.

NRK - 25 feb. 21 kl. 06:55

Steinras over fylkesveg

Fylkesveg 822 i Fiskfjord, i Sortland kommune, er stengt på grunn av steinras. Veien er stengt ved kommunegrensa til Hadsel kommune, melder Statens vegvesen..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:05

Steinras i Oslo

Det har gått et steinras ved Ryen i Oslo. Det er ikke stort, men gangveien til og fra Ryen sperres av til det er gjort faglige vurderinger på stedet, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:42

Steinras stengte tunnel i Sunnfjord

Eit steinras sperrar fylkesveg 611 mellom Redal og Helletunnelen i Sunnfjord i Vestland fylke, melder Vegmeldingssentralen vest. Det er ikkje opplyst om nokon er skadde..

NRK - 12 mars 21 kl. 18:18

Steinras i Vaksdal

Fylkesvei 569 er stengt ved Eikjetotunnelen og Høgabergtunnelen i Vaksdal på strekningen Dalseid-Romarheim er midlertidig stengt på grunn av steinras, opplyser Vegtrafikksentralen..

NRK - 12 mars 21 kl. 18:18

Steinras på fv. 569 i Vaksdal

Eikjetotunnelen og Høgabergtunnelen på fylkesvei 569 i Vaksdal er stengt på strekningen Dalseid-Romarheim på grunn av steinras, opplyser Vegtrafikksentralen. – Autovernet er rast ut og veien er sperra av store steinblokker. Entreprenør er på vei.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Malis regjering er oppløst

Malis overgangsregjering er oppløst, opplyser presidentens kontor, uten å oppgi noen begrunnelse. Presidentkontorets generalsekretær Kalilou Doumbia kom med kunngjøringen i en fjernsynssendt tale fredag kveld. Han ga ingen begrunnelse for beslutningen om å oppløse overgangsregjeringen.

NRK - 30 minutter siden

Statsminister Achi utskrevet

Elfenbenskystens statsminister Patrick Achi er tilbake i hjemlandet etter å ha fått medisinsk behandling i Frankrike. Det opplyser en ikke navngitt kilde som står nær Achis kontor, overfor nyhetsbyrået AFP. Det foreligger ingen opplysninger om 65-åringens helsetilstand etter hans fire dager lange opphold i Frankrike.

NRK - 30 minutter siden

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt