VG > Nyheter

Saturday, 01 October, 18:51

VG - 19 apr 22 kl. 00:11

Steigan-styreleder trekker seg fra landsstyret i Rødt

Rødt-politiker har vært under kritikk for sin rolle som styreleder i selskapet bak Steigan.no. Nå trekker han seg fra landsstyret i partiet..
Les mer på VG


Les mer om:
Steigan, Rødt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steigan-styreleder, trekker, segfra , landsstyreti , Rødt
NRK - 20 maj 22 kl. 11:39

Rødts landsstyre tar avstand fra steigan.no

– Steigan.no sitt politiske prosjekt er i motstrid til Rødts vedtatte politikk, heter det en uttalelse fra Rødts landsstyre fredag. Rødts landsstyre stiller seg dermed bak partiledelsens kritikk mot steigan.

NRK - 19 apr 22 kl. 06:56

Steigan-styreleiar trekker seg frå landsstyret i Raudt

Styreleiar i selskapet bak Steigan.no, Per-Gunnar Skotåm, trekk seg frå landsstyret i Raudt etter å ha fått kritikk. – Dette har vore ein kampanje mot Steigan.

NRK - 07 apr 22 kl. 03:35

Treholt, Jaquesson og Rødt-politikere bak Steigan.no

Kari Jaquesson, Arne Treholt og åtte Rødt-politikere er blant eierne i selskapet bak Steigan.no, som anklages for å spre russisk propaganda. Det viser Dagbladets gjennomgang av aksjonærene bak eierselskapet Mot Dag AS.

VG - 19 apr 22 kl. 00:11

Steigan-styreleder trekker seg fra sentralstyret i Rødt

Rødt-politiker har vært under kritikk for sin rolle som styreleder i selskapet bak Steigan.no. Nå trekker han seg fra sentralstyret i partiet..

NRK - 07 apr 22 kl. 03:35

Treholt og Jaquesson bak Steigan.no

Kari Jaquesson, Arne Treholt og åtte Rødt-politikere er blant eierne i selskapet bak Steigan.no, som angivelig sprer russisk propaganda. Det viser Dagbladets gjennomgang av aksjonærene bak eierselskapet Mot Dag AS.

VG - 21 apr 22 kl. 13:49

Ap-Raymond om Rødt-bråket: Kast ut Steigan-tilhengerne!

Raymond Johansen mener at Rødt-leder Bjørnar Moxnes bør kaste ut partimedlemmer tilknyttet nettsiden Steigan.no. Nå tar Moxnes for første gang et knallhardt, offentlig oppgjør med Pål Steigans nettside og prosjekt..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 22:51

Ikke alle er glade for at partileder Moxnes tar oppgjør med Steigan.no

«Rødts politiske prosjekt og steigan.nos politiske prosjekt er uforenlige»..

VG - 28 apr 22 kl. 08:04

Hva så om Rødt fryser ut de verste?

Etter invasjonen av Ukraina har nettstedet til Rødt-medlem Pål Steigan kommet i kraftig søkelys. Oppmerksomheten rundt Steigan og kompanis ganske utilslørte støtte til Putin og Russland har blitt for kraftig kost for Rødt..

NRK - 07 apr 22 kl. 11:34

SV snur og vil gi våpen til Ukraina

Landsstyret i SV snur og vil gi våpen til Ukraina, det skriver de på sine nettsider. Etter at landsstyret i SV 2. mars stemte mot å bidra med norske våpen til Ukraina, har landsstyret nå snudd.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:06

Lysbakken: Landsstyret er støttande

– Landsstyret har gitt sterk støtte til valet vi har tatt, sa Audun Lysbakken på Dagsnytt 18 i kveld. Landsstyret hadde eit digitalt møte etter SVs brot i regjeringssonderingane..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ukraina: Rykker inn i Lyman

Etter harde kamper rundt byen Lyman i Donetsk, sier ukrainske militærkilder at de lørdag rykker inn i byen..

VG - 6 timer siden

Ap-topp: NHO-sjefen har mistet kalkulatoren

Aps parlamentariske leder, Rigmor Aasrud, forsvarer regjeringens 33-milliarders skatteskjerpelse: Hun mener NHO-sjefen har mistet kalkulatoren og at rike lakseoppdrettere har råd til å betale mer skatt..

VG - 13 timer siden

Amnesty: 52 demonstranter er drept i Iran

Til sammen 52 mennesker har måtte bøte med livet i sammenstøt med sikkerhetsstyrker under demonstrasjoner mot regjeringen i Iran, ifølge Amnesty..

VG - 19 timer siden

Ble drept under prøveeksamen: – Slike angrep vil ikke hindre oss

KABUL (VG) Klasserommet var stappfullt av unge kvinnelige studenter da en selvmordsbomber gikk inn døren. Hendelsen fredag sprer sjokk, sorg og sinne i Afghanistan..

VG - 22 timer siden

VG ved fronten i Ukraina: Dette er soldatene Putin frykter

MYKOLAJIV (VG) Ved fronten utenfor byen Mykolajiv angriper ukrainske styrker med alt de har av våpen. Soldatene her frykter ikke Russlands annektering. – Vi vil kjempe til slutten, sier soldaten Bohdan (25) til VG..

VG - Igår: 17:20

Støre om Russland-annekteringen: Uten legitimitet

Fredag ettermiddag holder statsminister Jonas Gahr Støre en pressekonferanse om lekkasjene på gassrørledningene i Østersjøen og krigen i Ukraina..

VG - Igår: 14:32

Putins Kreml-seremoni i gang

I Kremlpalasset erklærer president Vladimir Putinat fire russiskokkuperte regioner i Ukraina er blitt en del av Russland. – Dette er viljen til millioner av mennesker, sier han i talen..

VG - Igår: 08:22

Russlands mobilisering: – For å være ærlig, så vil alle dø der

Russiske menn på vei til krigen blir bedt om å ta med tamponger mot kulehull. En tidligere russisk Ukraina-soldat mener at de nye og utrente soldatene blir ført rett i døden..

VG - Igår: 04:23

Orkanen «Ian»: – Som en vill elv på begge sider av huset

FORT MYERS (VG) Ødeleggelsene er katastrofale langs de hardest rammede områdene på Florida-kysten. Nå er «Ian» på vei nordover i USA..

VG - Igår: 04:11

Skal etterforske Nord Stream-lekkasjene: – En utfordring

Det mangler ikke på anklager og spekulasjoner på hvem som står bak lekkasjene på Nord Stream-rørene. Nå krever også Russland å være med i etterforskningen. Men hva kan man egentlig finne ut av?.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com