Klartale > Nyheter

Friday, 24 March, 10:44

Klartale - 05 sep 22 kl. 13:24

Statsråd beklager til flere foreldre som er meldt til barnevernet

Mange foreldre har barn som ikke klarer å gå på skolen. Det kan være flere årsaker til det. Dagsavisen har funnet ut at skolene sender bekymringsmelding til barnevernet som følge av fraværet. Uten at de har snakket med foreldrene. Eller at vilkårene for plikten til å melde er oppfylt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kjersti Toppe, Dagsavisen, VG, Statistisk, SSB, Toppe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsråd, beklager, til, flere, foreldresom er , meldt, til, barnevernet
NRK - 15 maj 22 kl. 17:41

AstraZeneca beklager etter vaksinebivirkningene

Vaksinemakeren AstraZeneca beklager at friske, uskyldige mennesker ble rammet av bivirkningen som stanset bruken av denne vaksinen i Norge. Fem mennesker døde. Norge tok AstraZeneca-vaksinen ut av bruk etter flere meldinger om uvanlige blodpropper.

NRK - 19 feb 23 kl. 14:18

Direktøren for Nasjonalmuseet beklager uttalelse

Reaksjonene har vært kraftige etter at Nasjonalmuseets samlingsdirektør Stina Högkvist kalte et kjent Christian Krohg-maleri kolonialistisk. Nå beklager hun. – Her vil jeg bare legge meg helt flat.

NRK - 19 jan 23 kl. 16:14

Bane Nor beklager utsettelse av gjenåpning

Administrerende direktør Gorm Frimannslund i Bane Nor beklager på det sterkeste at åpningen av Follobanen er utsatt nok en gang. – Vi er lei oss og beklager at vi har vært nødt til å utsette åpningen av Follobanen til 12. januar, sier Bane Nor-direktørene på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

NRK - 18 maj 22 kl. 15:11

Beklager til korps som ble kastet ut av tog

Politiet i Oslo beklager til Christiana Blåseensemble for at korpset ble kastet ut av barnetoget i går. Ensemblet med studenter fra Norges Musikkhøgskole har i mange år gått sammen med Slemdal skole i barnetoget. Men ifølge stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt var dette ikke tydelig i toget.

NRK - 24 dec 22 kl. 00:33

The Sun beklager utfall mot Meghan

The Sun beklager at de publiserte en spalte skrevet av den tidligere Top Gear-programlederen Jeremy Clarkson der han langer ut mot prins Harrys kone Meghan. Clarkson har i mange år hatt en fast spalte i den britiske tabloidavisen, og det er ikke første gang han har skapt storm med sine frittalende karakteristikker og uttalelser. I forrige uke skrev Clarkson at han «hatet» Meghan og drømte om at hun en dag ble tvunget til «å sprade naken gjennom gatene» i britiske byer mens innbyggerne skrek ukvemsord og kastet ekskrementer på henne.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 07 okt 22 kl. 16:45

Siktet strømselskap-ansatt beklager sterkt

Forsvareren til den BKK-ansatte som er pågrepet og siktet for forsøk på anslag mot infrastrukturen ved en trafostasjon i Bergen, sier mannen beklager sterkt. Mannens forsvarer, advokat Ellen Eikeseth Mjøs, sier følgende i en uttalelse til Bergens Tidende: – Handlingen ble begått i et øyeblikks frustrasjon og er helt atypisk for min klient. Han beklager sterkt at han ved sin handling skapte utrygghet i samfunnet.

NRK - 30 maj 22 kl. 13:29

Frankrike beklager Champions League-finalen

Frankrikes innenriksminister, Gérald Darmanin, beklager Champions League-finalen, melder Reuters. – Jeg vil uttrykke min beklagelse for hvordan lørdagens Champions League-finale ble håndtert. Vi beklager den noe uorganiserte måten Liverpool håndterte sine fans, i motsetning til måten Real Madrid håndterte sine fans, sier Darmanin ifølge byrået.

NRK - 05 sep 22 kl. 05:02

Statsråd beklager til foreldre som er meldt til barnevernet uten grunn

Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) beklager til foreldre som har opplevd at skolen har sendt melding til barnevernet uten at vilkår for meldeplikt er oppfylt. – Det er trist at de har måttet oppleve dette. Det de har blitt utsatt for, har vært en stor feil.

NRK - 20 jan 23 kl. 11:11

OUS beklager feilinformasjon

Oslo universitetssykehus beklager feilinformasjon, etter at de sendte ut et brev om at de stanser all behandling med medisinsk cannabis. I brevene stod det at all behandling stoppes og at alle henvisninger vil bli avslått. Nå beklager sykehuset formuleringen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Riksadvokaten vil se på saken med Jan Helge Andersen på nytt

Saken oppdateres. 19. mai 2000 ble Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal drept og voldtatt.

Klartale - 1 time siden

– Blir overrasket om noen andre kan ta opp kampen

– Det er vanskelig å si hvem som vinner av Brann, Vålerenga og Rosenborg. Det sier Solveig Gulbrandsen til nyhetsbyrået NTB. Hun er ekspert for kanalen TV 2 og har tidligere vært fotballspiller.

Klartale - 1 time siden

Mann dømt for å ha svindlet 94 år gammel kvinne

En 62 år gammel mann har svindlet en 94 år gammel kvinne. Han er dømt til rundt to år i fengsel. Mannen kommer fra Østfold.

Klartale - 2 timer siden

Solberg mener hun kunne styrt Norge bedre enn Støre

Erna Solberg leder partiet Høyre. Hun har også vært statsminister før. Hun sier hun kunne styrt landet bedre enn nårværende statsminister Jonas Gahr Støre.

Klartale - 2 timer siden

Mange i Norge lurte på hva dette var

I Sverige skjøt de opp en rakett torsdag. I Norge så folk lysende objekter på himmelen. Mange lurte på hva det var.

Klartale - 2 timer siden

Amerikansk angrep i Syria

USA har gjennomført et luftangrep i Syria. De angrep torsdag kveld. Det var gjengjeldelse for et angrep tidligere på dagen.

Klartale - 4 timer siden

Europa ruser seg på både kokain og «hestedop»

Et byrå har sjekket vann fra avløp. Der fant de mye rester av kokain. Folk i Europa bruker mer av narkotikaen enn før, sier de.

Klartale - 19 timer siden

Klarer Norge å kvalifisere seg?

Herre-landslaget til Norge skal spille mot Spania. Den spilles lørdag. Kampen er kvalifisering til Europa-mesterskapet (EM).

Klartale - 21 timer siden

Sier nei til Tiktok og Telegram

Folk som jobber i Oslo kommune, må fjerne apper. Det gjelder Tiktok og Telegram. Mange i arbeidslivet har telefoner gjennom jobb.

Klartale - 21 timer siden

Fant død person i Byfjorden i Bergen

Folk om bord i en hurtigbåt varslet politiet. Det lå en død person i i Byfjorden i Bergen. Personen er hentet til land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com