Dagbladet > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:35

Dagbladet - 20 aug. 19 kl. 16:50

Statsministeren går av - Italia kastes ut i kaos

«Den mest nasjonalistiske, populistiske og dysfunksjonelle italienske regjeringen på flere tiår» i oppløsning. Statsminister Giuseppe Conte gikk av tirsdag under intens seanse i senatet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Giuseppe Conte

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsministeren, gårav , Italia, kastesut i , kaos
P4 - 26 feb. 20 kl. 20:13

Italia ber om internasjonal hjelp

Italia ber om internasjonal hjelp til å stoppe utbruddet av koronaviruset. De har nå 400 smittede personer, noe som er det høyeste antallet utenfor Asia. Siden fredag har 12 personer i Italia mistet livet på grunn av viruset.

P4 - 30 april 19 kl. 11:43

16-åring kastes ut etter ti år

En 16 år gammel gutt kastes ut av Norge og sendes til Jordan etter å ha bodd mer enn ti år i Norge. Gutten, som bor i Asker, kom til Norge sammen med moren og søsknene sine i 2008. Nå har Utlendingsnemnda bestemt at han skal sendes ut på torsdag, fordi de mener moren ikke fortalte at familien var fra Jordan da de kom til Norge.

E24 - 14 april 21 kl. 21:25

Oljefondet eier aksjer: Indisk selskap kastes ut av børsindeks

Oljefondet og flere norske banker eier aksjer i kontroversielle Adani Ports. Nå kastes selskapet ut av amerikansk indeks som følge av bånd til militærregimet i Myanmar..

Aftenposten - 09 mars 20 kl. 19:26

Ber om at all sport i Italia stopper opp

Vil stoppe all idrett i Italia. Den olympiske komiteen i Italia ber statsministeren om å fatte vedtak..

NRK - 21 mars 20 kl. 23:59

Italia stenger fabrikker

Italia stenger nå fabrikker og alle selskaper som ikke er livsnødvendige for innbyggere, opplyser statsministeren i Italia Gisuppe Conte lørdag. 4825 personer har dødd som følge av koronaviruset i landet..

NRK - 10 april 20 kl. 19:42

Italia forlenger portforbodet

Statsministeren i Italia seier at portforbodet i landet blir forlenga til 3. mai, melder nyheitsbyrået Reuters. Italia er det landet i verda som er hardast ramma av koronaviruset med 18.

NRK - 10 april 20 kl. 19:42

Italia forlenger stenging av landet

Statsministeren i Italia seier at stenginga av landet blir forlenga til 3. mai, melder nyheitsbyrået Reuters. Italia er det landet i verda som er hardast ramma av koronaviruset med 18.

P4 - 16 juli 19 kl. 20:31

Vil kaste ut Krekar etter soning

Mulla Krekar skal kastes ut av Italia etter at han har sonet en eventuell dom. Det slår retten i Italia fast i terrordommen mot Krekar, melder NRK. Krekar ble i går dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging.

NRK - 03 juli 19 kl. 15:49

EU vil ikke straffe Italia

EU-kommisjonen vil ikke straffe Italia for gjentatte brudd på budsjettreglene. EU har flere ganger truet Italia med bøter, men sier de nå er fornøyd med planen Italia har lagt fram for bedring. EU har grense på tre prosent budsjettunderskudd..

P4 - 23 feb. 20 kl. 11:42

Mange flere smittet i Italia

Mer enn 100 personer er nå smittet av koronaviruset i Italia. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Bare i regionen Lombardia, nord i landet, er 89 personer smittet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Dramatisk forskjell

En av USAs fremste smitteverneksperter, Anthony Fauci, kommer med en oppløftende corona-spådom..

Dagbladet - 2 timer siden

Danset i gatene

I helga slapp spanjolene jubelen løs. Den seks måneder lange nedstengingen er over. Samtidig advarer en epidemiolog om at pandemien er langt fra over..

Dagbladet - 4 timer siden

Dødelig covid-sopp herjer: - En tsunami

Indiske leger melder om stadig flere tilfeller av en sjelden, men alvorlig soppinfeksjon hos pasienter som har gjennomgått covid-19..

Dagbladet - 9 timer siden

Ville ha skrotet Janssen-vaksinen

Dersom immunolog Anne Spurkland hadde bestemt, så ville hun ikke ha tatt i bruk Janssen-vaksinen i Norge. Mandag faller avgjørelsen..

Dagbladet - 9 timer siden

Må skru av krana

Landets myndigheter må stenge vannkrana to ganger i uka, fordi det ikke er nok vann. Eksperter frykter det kan bli verre tilstander dersom man ikke tar grep..

Dagbladet - 10 timer siden

Oslo-bydel rammet: - Ikke første gang

En ungdomsgjeng truet en kvinne med ran i Oslo-området Grefsen/Kjelsås søndag kveld. Politiet har registrert flere liknende hendelser den siste tida..

Dagbladet - 12 timer siden

Trøblete smittesporing: - Veldig uheldig

I Skien har smitten økt kraftig den siste tida. For smittesporerne har arbeidet vært alt annet enn enkelt..

Dagbladet - 14 timer siden

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» ble revet i stykker i 2019, og ble ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

Dagbladet - 16 timer siden

- Trolig skadd med vilje

Torsdag kveld fant Ranveig Igraine Stava og samboeren et pinnsvin med omfattende skader. Pinnsvinet har trolig blitt skadd med viten og vilje..

Dagbladet - 16 timer siden

En forferdelig hodepine for Boris

En nesten fullkommen kjempeseier for de skotske nasjonalistene, setter den britiske statsministeren, Boris Johnson, i klemme, skriver Einar Hagvaag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt