NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 11:05

NRK - 15 mai 21 kl. 01:28

Statsminister Achi utskrevet

Elfenbenskystens statsminister Patrick Achi er tilbake i hjemlandet etter å ha fått medisinsk behandling i Frankrike. Det opplyser en ikke navngitt kilde som står nær Achis kontor, overfor nyhetsbyrået AFP. Det foreligger ingen opplysninger om 65-åringens helsetilstand etter hans fire dager lange opphold i Frankrike. Myndighetene avviser å kommentere saken overfor AFP. Politiske kilder opplyste torsdag at Achi hadde fått behandling i Frankrike for gastrointestinal blødning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Patrick Achi, Frankrike, Achis, AFP, Achi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsminister, Achi, utskrevet
NRK - 13 april 21 kl. 16:14

Tande utskrevet fra Ahus

Skihopperen Daniel-André Tande er skrevet ut fra Ahus. Det skriver Skiforbundet i en pressemelding. – Daniel ble i går utskrevet fra sykehuset.

Aftenposten - 13 april 21 kl. 16:17

Daniel-André Tande utskrevet fra sykehus

Skihopperen Daniel-André Tande er utskrevet fra Akershus Universitetssykehus etter det stygge fallet i skiflygingsbakken….

NRK - 15 mai 21 kl. 15:26

Mannen er utskrevet fra St. Olav

Mannen i 50-årene som i går ble fastklemt under en veltet lastebil, er utskrevet fra St. Olavs hospital. Det opplyser sykehuset til NRK..

NRK - 15 mars 21 kl. 18:23

Helsearbeider utskrevet

Helsearbeideren som mandag ble innlagt på Sørlandet sykehus med blodpropp, er nå skrevet ut. Vedkommende hadde nylig fått AstraZeneca-vaksinen, men det mistenkes ikke sammenheng med vaksineringen. Det bekrefter fagdirektør ved sykehuset, Susanne Hernes, til VG mandag kveld..

NRK - 16 mars 21 kl. 11:37

Reuters: Prins Philip er utskrevet

Prins Philip (99) er ute av sykehus, melder Reuters. Ektemannen til dronning Elizabeth ble innlagt på sykehus 16. februar, etter å ha fått påvist en infeksjon..

NRK - 30 mars 21 kl. 06:46

Siktet etter skuterulykke

Politiet har siktet to personer for ruspåvirket kjøring etter snøskuterulykka ved Oksfjordvannet i Nordreisa i helga. Den ene av de to, en mann i 30-årene, ble sendt med luftambulanse til UNN. Han er nå utskrevet, skriver Framtid i nord..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 09:56

Sjöberg ute av sykehus - gikk ned 15 kilo

Den svenske friidrettslegenden Patrik Sjöberg (56) er utskrevet fra sykehus etter å ha blitt behandlet for….

VG - 12 april 21 kl. 09:56

Sjöberg ute av sykehus - gikk ned 15 kilo

Den svenske friidrettslegenden Patrik Sjöberg (56) er utskrevet fra sykehus etter å ha blitt behandlet for lungebetennelse..

NRK - 16 mai 21 kl. 15:24

Britisk mutasjon bekreftet på skip

Mikrobiologisk avdeling ved UNN Tromsø har analysert prøvene tatt av mannskapet om bord på skipet «Pebble Beach». De foreløpige prøvene viser at smitten ombord i fraktskipet er den britiske varianten av koronaviruset. 16 av 18 på skipet testet positivt for covid-19 samme dag, og søndag er fire innlagt på UNN Narvik.

NRK - I førrgår: 15:30

Femåring utskrevet fra sykehus

Den fem år gamle gutten som var den eneste overlevende etter taubane-ulykken i Italia 23. mai, er skrevet ut fra sykehus. Femåringen mistet foreldrene, en bror og oldeforeldrene i ulykken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen hilser til lagkameratene

Det danske fotballforbundet har kommet med en offisiell oppdatering på Christian Eriksens status. De melder at de har snakket med stjernespilleren i morgentimene i dag, og at han har sendt hilsninger til lagkameratene. Situasjonen hans er fortsatt stabil, og han blir værende på sykehuset for ytterligere undersøkelser.

NRK - 10 minutter siden

Minister vil revurdere munnbindbruk

Tysklands justisminister Christine Lambrecht ønsker en ny vurdering om det er nødvendig med munnbindpåbud. Årsaken er at smittetallene stadig synker i landet. I Tyskland er smittetrykket nå på 17,3 per 100.

NRK - 15 minutter siden

Håpefull Putin foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

NRK - 30 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 1 time siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 3 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt