NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:26

NRK - 26 jun 22 kl. 17:47

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak. – Statsforvalteren i Oslo og Viken vil begynne å innhente informasjon og undersøke saken i morgen, skriver assisterende direktør i Statens helsetilsyn, Heidi Merete Rudi, til NTB søndag. – Vi vil undersøke saken nærmere og innhente informasjon om, og i tilfelle hvilken, helsehjelp den siktede har mottatt, sier fungerende avdelingsdirektør Eskil Lobben i statsforvalterens helseavdeling.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Viken, Statens, Merete Rudi, NTB, Eskil Lobben

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsforvalteren, vil, undersøke, helsehjelpen, siktede, etter, masseskytingenhar , fått
VG - 01 jul 22 kl. 11:09

Statsforvalteren: Helse Bergen brøt loven

13 familier klaget på helsehjelpen ved Barneklinikken på Haukeland universitetssjukehus. Nå har Statsforvalteren konkludert..

NRK - 01 jul 22 kl. 11:18

VG:Statsforvalteren: Helse Bergen brøt loven

13 familier klaget på helsehjelpen ved Barneklinikken på Haukeland universitetssjukehus. Nå har Statsforvalteren konkludert med at helseforetaket brøt loven, skriver avisen..

NRK - 28 jun 22 kl. 14:41

Statsforvalteren har opprettet tilsynssak knyttet til masseskytingen i Oslo

Statsforvalteren i Oslo og Viken har opprettet tilsynssak knyttet til masseskytingen natt til lørdag, melder de i en pressemelding. Tilsynet innebærer at de i første omgang undersøker hvilke helse- og omsorgstjenester den siktede eventuelt har mottatt de siste fem årene. Det gjelder både den kommunale helse- og omsorgstjenesten og spesialisthelsetjenesten.

NRK - 20 jun 22 kl. 17:12

Støre: Statsforvalteren skal utrede en oppløsning

Statsminister Jonas Gahr Støre sier at statsforvalteren skal lage en utredning om konsekvensene av å bryte opp Kristiansand kommune. Dette sier Jonas Gahr Støre etter at han mandag ettermiddag møtte den lokale arbeiderpartiledelsen i Kristiansand og Agder om den pågående prosessen rundt Kristiansand kommune. – Statsforvalteren skal lage en utredning av hva det vil si å oppløse denne kommunen.

NRK - 06 jul 22 kl. 15:49

Statsforvalteren misbrukt i svindelforsøk

Nå advarer også Statsforvalteren i Oslo og Viken om at de blir misbrukt i svindelforsøk. – Vi har fått henvendelser fra privatpersoner som har blitt oppringt fra et av våre telefonnummer, opplyser de i en pressemelding. Tidligere i dag advarte oslopolitiet om det samme, etter å ha blitt kontaktet av folk som er forsøkt svindlet.

NRK - 02 apr 22 kl. 11:38

Møte om ankomstsenteret

Statsforvalteren i Oslo og Viken skal mandag ha et møte med de ansvarlige for driften av nasjonalt ankomstsenter i Råde. Statsforvalteren har bedt om møtet etter å ha mottatt et varsel som er knyttet til forholdene i venterommet som asylsøkerne må oppholde seg i mens de venter på å bli registrert. På møtet ønsker statsforvalteren blant annet å avklare ansvarsforhold ved senteret..

NRK - 19 maj 22 kl. 08:19

Vil kreve bedre rensing av Oslofjorden

Kommuner rundt Oslofjorden vil få krav om nitrogenfjerning når de slipper ut kloakk i fjorden. Det skriver Miljødirektoratet i et brev til Statsforvalteren i Oslo og Viken. Grunnen er at dyrelivet i fjorden er trua av den høye forurensinga.

NRK - 15 apr 22 kl. 16:22

Statsforvalteren skal utrede oppdeling av Kinn kommune

Kinn kommune har søkt Kommunal- og distriktsdepartementet om å utrede deling av kommunen. Statsforvalteren i Vestland har fått oppdraget. – Departementet har mottatt søknaden fra Kinn og mener det er riktig å etterkomme kommunens ønske ved å nå gi oppdrag om å utrede deling av kommunen.

NRK - 26 apr 22 kl. 09:47

Tvangsmulkt kan havne i retten

Mobbeombud i Nordland, Lasse Knutsen synes det er trist at to skolemiljøsaker fra Rana kommune kan havne i retten. NRK fortalte nylig at Statsforvalteren i Nordland har gitt kommunen ei tvangsmulkt på nesten en halv million kroner, men kommunen vil ikke betale fordi de betviler det rettslige grunnlaget. Bakgrunnen er at Statsforvalteren i flere vedtak har slått fast at to gutter ikke hadde et trygt og godt skolemiljø.

NRK - 08 mar 22 kl. 12:16

Statsforvalteren: Siktede i Kongsberg-saken fikk forsvarlig helsehjelp

Statsforvalteren i Oslo og Viken har konkludert med at Espen Andersen Bråthen, som er siktet for å ha drept fem personer på Kongsberg 13. oktober i fjor, fikk forsvarlig helsehjelp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 30 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 7 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 8 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com