VG > Økonomi

Monday, 26 September, 01:28

VG - I førrgår: 11:56

Statsforvalteren om lærerstreiken: Uro og bekymring

Manglende undervisning og manglende grunnlag for å sette karakterer. Det er to av de største bekymringene i skolene som er rammet av lærerstreiken..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsforvalterenom , lærerstreiken, Uroog , bekymring
NRK - 26 aug 22 kl. 13:57

Åpner tilsynssak etter dobbeltdrapet på Otta

Helsetilsynet har oversendt saken om gjerningspersonen i dobbeltdrapssaken på Otta til Statsforvalteren i Innlandet. Nå skal Statsforvalteren undersøke helsehjelpen til den siktede. Etter at Sel kommune og Sykehuset Innlandet HF meldte om den alvorlige hendelsen på Otta til Statens helsetilsyn, overtar nå Statsforvalteren i Innlandet oppfølgingen, og åpner tilsynssak.

NRK - 20 sep 22 kl. 22:35

Brunstad Christian Church kan ekskludere medlemmer med homofil partner

At BCC, også kjent som Smiths venner, åpner for å ekskludere medlemmer med homofil partner er ikke et brudd på trossamfunnsloven, mener Statsforvalteren. I et forslag til veileder fra trossamfunnet Brunstad Christian Church (BCC), åpnes det for å sanksjonere medlemmer som lever i et homofilt forhold eller heterofilt samboerskap, skriver Vårt Land. Etter å ha mottatt bekymringsmeldinger om vilkårene for medlemskap, har Statsforvalteren konkludert med at trossamfunnet ikke bryter noen bestemmelser i trossamfunnsloven, skriver avisen.

NRK - I førrgår: 14:40

Lærerstreiken: Bekymringsmelding fra Tromsø kommune

Tromsø kommune er bekymret for at lærerstreiken rammer barn og unges psykiske helse, og har nå sendt bekymringsmelding til statsforvalteren. Det er mange elever i Tromsø kommune som er rammet av streiken, og flere av disse har ikke hatt skole hele høsten. Fastleger og helsesykepleiere i Tromsø opplever økt pågang fra barn og unge.

NRK - 20 jun 22 kl. 17:12

Støre: Statsforvalteren skal utrede en oppløsning

Statsminister Jonas Gahr Støre sier at statsforvalteren skal lage en utredning om konsekvensene av å bryte opp Kristiansand kommune. Dette sier Jonas Gahr Støre etter at han mandag ettermiddag møtte den lokale arbeiderpartiledelsen i Kristiansand og Agder om den pågående prosessen rundt Kristiansand kommune. – Statsforvalteren skal lage en utredning av hva det vil si å oppløse denne kommunen.

NRK - 26 jun 22 kl. 17:47

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 28 jun 22 kl. 14:41

Statsforvalteren har opprettet tilsynssak knyttet til masseskytingen i Oslo

Statsforvalteren i Oslo og Viken har opprettet tilsynssak knyttet til masseskytingen natt til lørdag, melder de i en pressemelding. Tilsynet innebærer at de i første omgang undersøker hvilke helse- og omsorgstjenester den siktede eventuelt har mottatt de siste fem årene. Det gjelder både den kommunale helse- og omsorgstjenesten og spesialisthelsetjenesten.

NRK - 06 jul 22 kl. 15:49

Statsforvalteren misbrukt i svindelforsøk

Nå advarer også Statsforvalteren i Oslo og Viken om at de blir misbrukt i svindelforsøk. – Vi har fått henvendelser fra privatpersoner som har blitt oppringt fra et av våre telefonnummer, opplyser de i en pressemelding. Tidligere i dag advarte oslopolitiet om det samme, etter å ha blitt kontaktet av folk som er forsøkt svindlet.

NRK - 26 aug 22 kl. 13:57

Åpner for tilsynssak etter dobbeltdrapet på Otta

Helsetilsynet har oversendt saken om gjerningspersonen i dobbeltdrapssaken på Otta til Statsforvalteren i Innlandet. Nå skal Statsforvalteren undersøke helsehjelpen til den siktede. Etter at Sel kommune og Sykehuset Innlandet HF meldte om den alvorlige hendelsen på Otta til Statens helsetilsyn, overtar nå Statsforvalteren i Innlandet oppfølgingen, og åpner tilsynssak..

VG - I førrgår: 20:33

Rapport om streikefølger: Daglig forverring – bekymring for elevers helsetilstand

Følgene av lærerstreiken forverrer seg daglig for barn og unge, ifølge Statsforvalteren i Møre og Romsdal. Det er stigende bekymring for noen av elevenes helsetilstand..

NRK - 02 sep 22 kl. 11:59

Riksmegler i kontakt med partene i lærerstreiken

Riksmegler Mats Ruland bekrefter at han har kontakt med partene i lærerstreiken. Han signaliserer at en løsning vil komme. – Jeg har hatt kontakt med partene og kommer til å ha kontakt med dem fremover.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Storspill og Eriksen-magi da Danmark slo Frankrike igjen

(Danmark – Frankrike 2–0, Østerrike – Kroatia 1–3) 62 dager før de møtes i gruppespillet i Qatar-VM, slo Danmark regjerende verdensmester Frankrike for andre gang på tre og en halv måned..

VG - 3 timer siden

En nydelig fotballkrangel

To av Norges største fotballpersonligheter småkrangler med ujevne mellomrom. Den mer eller mindre saklige diskusjonen mellom Ståle Solbakken (54) og Kjetil Rekdal (53) tar samtidig bort litt av fokuset fra landslagets svake prestasjon mot Slovenia..

VG - 4 timer siden

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik..

VG - 8 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i størrelse skjønte han at han måtte på sykehuset..

VG - 8 timer siden

Fikk politiet på døren etter instagram-sending

Aaron Carter fikk politiet på døren etter at fansen trodde han brukte narkotika mens han var live på Instagram..

VG - 11 timer siden

Venter store nedbørsmengder på Østlandet

Et lavtrykk er på vei innover kysten av Norge. De neste dagene kan det bli svært vått på deler av Østlandet..

VG - 11 timer siden

Skarstein ble verdensmester: Helt suveren

Birgit Skarstein (33) er verdensmester i roing for fjerde gang i singelsculler PR1. Hun var i en egen klasse i para-VM på 2000 meter..

VG - 12 timer siden

Skarstein har ingen klar plan for livet etter idretten: – Det er kjempespennende

Søndag kjemper Birgit Skarstein for sitt femte VM-gull. 33-åringen er kjent for å ha mange jern i ilden. Men vet ikke hva hun skal bli når hun «blir stor»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com