VG > Sport

Monday, 04 March, 22:35

VG - 29 nov 23 kl. 15:13

Statsbygg bekymret for brannsikkerheten ved Bredtveit kvinnefengsel

På bakgrunn av en ny risikoanalyse for branntilløp, anbefaler Statsbygg at Bredtveit fengsel og forvaringsanstalt for kvinner stenges midlertidig..
Les mer på VG


Les mer om:
Statsbygg, Bredtveit

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsbygg, bekymret, for, brannsikkerheten, ved, Bredtveit, kvinnefengsel
NRK - 12 dec 23 kl. 14:45

DN: Justisdepartementet lånte 299 millioner av privat utleier

Justisdepartementet bestilte oppgraderinger i kontorlokalene for 299 millioner kroner. Oppgraderingene ble finansiert av en privat utleier, og betalt tilbake med renter, skriver DN. – Statsbygg inngikk en ordinær leiekontrakt for Gullhaug Torg med et tillegg for investeringer som skulle inngå i husleien, skriver kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til DN.

NRK - 12 dec 23 kl. 14:45

Storebrand finansierte oppgradering for Justisdepartementet

Justisdepartementet bestilte oppgraderinger i kontorlokalene for 299 millioner kroner. Oppgraderingene ble finansiert av daværende eier av bygget, Storebrand, skriver DN. – Statsbygg inngikk en ordinær leiekontrakt for Gullhaug Torg med et tillegg for investeringer som skulle inngå i husleien, skriver kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til DN.

NRK - 10 dec 23 kl. 12:49

Statsbygg: Har ikke hatt noe med NSM-låneavtalen å gjøre

– Vi har ikke hatt noe med NSMs låneavtale å gjøre, sier kommunikasjonssjef Hege Njaa Aschim til NRK. Til DN, som omtalte saken først, sier Aschim at Statsbygg burde vært involvert i låneavtalen verdt 200 millioner kroner. Kommunal- og distriktsdepartementet har nemlig et krav om at statlige virksomheter som inngår leiekontrakter på over 30 millioner skal bruke Statsbygg som rådgiver i anskaffelsesprosessen.

NRK - 12 dec 23 kl. 15:18

Innsatte ved Bredtveit fengsel flyttes til Ullersmo

20 kvinnelige innsatte blir plassert i Norges største høysikkerhetsfengsel for menn når Bredtveit stenges midlertidig for å utbedre brannsikkerheten. – Man må passe særdeles godt på at kvinnelige og mannlige innsatte ikke møtes, ikke under noen omstendighet, sier leder for Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF) Bredtveit fengsel, Petter Rolf Lajord-Stilén til FriFagbevegelse. De skriver at Bredtveit fengsel tirsdag fikk beskjed om at fengselet flyttes midlertidig til Ullersmo.

NRK - 11 dec 23 kl. 16:34

Statsbygg ba Justisdepartementet vurdere risiko ved NSM-avtale

I et brev datert 20. juni 2022 kommer det fram at Statsbygg ba Justisdepartementet vurdere risikoen ved at Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) ville inngå leieavtale med en privat aktør. «Statsbygg legger til grunn av NSM ønsker å leie i markedet, og at virksomheten selv har vurdert risikoen ved dette.

NRK - 14 sep 23 kl. 10:21

Vietnam sjekket boligblokker etter storbrann

Boligblokken som begynte å brenne rett før midnatt tirsdag, hadde ti etasjer og kun én utgang. Den var ikke utstyrt med brannstige på utsiden, og en av blokkens vegger hadde ingen vinduer overhodet. På en av de andre veggene var det kun ventilasjonsluker.

NRK - 16 feb 24 kl. 21:53

Nettavisen: Alvorlige funn om brannsikkerheten på Follobanen

En ny rapport viser flere avvik hva gjelder brannsikkerheten i Blixtunnelen. Det skriver Nettavisen. Nettavisen har fått tilgang på en ny tilsynsrapport, utført av brann- og redningsetaten.

NRK - 11 jan 24 kl. 12:48

Statsbygg kjøper forskningsutstyr for 1,3 milliarder

1,3 milliarder kroner er prislappen på forskningsutstyret som Statsbygg skal kjøpe inn til sitt største enkeltstående byggeprosjekt, Livsvitenskapsbygget. – I Livsvitenskapsbygget skal det foregå tverrfaglig forskning innen kjemi, farmasi, livsvitenskap og laboratoriemedisin. For å løfte forskningen til et internasjonalt toppnivå trenger OUS og UiO det nyeste og mest avanserte utstyret på markedet, sier prosjektdirektør Per Roger Johansen i Statsbygg i en pressemelding.

NRK - 27 feb 24 kl. 10:31

Krangler om regningen for gigantisk fjellanlegg i Rana

Da Veidekke skulle overlevere det nye fjellanlegget ved Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana i slutten av 2021, skal Statsbygg ha nektet å ta over bygget, skriver bygg.no Statsbygg begrunnet avgjørelsen med som beskrives som et svært høyt antall påviste mangler, og at de tekniske anleggene ikke var blitt testet i samsvar med kontraktens krav. Den nye fjellhallen ved Nasjonalbiblioteket har et samlet flateareal er på cirka 12.

NRK - 29 nov 23 kl. 15:04

Anbefaler å stenge Bredtveit fengsel midlertidig

Statsbygg er bekymret for brannsikkerheten og anbefaler at Bredtveit fengsel stenges midlertidig..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Trumps rettsmaraton fortsetter: – Må bli gitt fullstendig immunitet

Tidligere president Donald Trump ser mot neste rettslige skanse etter å ha vunnet over Colorado..

VG - 2 timer siden

Flukten fra Helse-Norge

Stadig flere sykepleiere rømmer fra norske sykehus og sykehjem fordi lønnen er for dårlig. Men dette handler om mye mer enn penger..

VG - 2 timer siden

Skiforbundet nekter å svare på Braathen-spørsmål

Det er usikkerhet rundt Lucas Braathen. Sponsoren har invitert til pressekonferanse om 23-åringens fremtid..

VG - 3 timer siden

Norsk luksusbil solgt på tvangsauksjon i Danmark

Dunk! Så var Shakha Ameens (34) Lamborghini solgt – og millionene må han se langt etter..

VG - 5 timer siden

Medier: Horner-bråk kan sende Max Verstappen til Mercedes

Kan Horner-saken ende med en sensasjonell fører-overgang i Formel 1?.

VG - 5 timer siden

Dobbel skadesmell for Barcelona

Den spanske fotballgiganten Barcelona opplyser at midtbaneduoen Frenkie de Jong og Pedri er utilgjengelige i tiden som kommer på grunn av skader..

VG - 6 timer siden

Sineads etterlatte vil stoppe Trump fra å spille «Nothing Compares 2 U»

Bostyret til den avdøde sangeren Sinéad O'Connor vil stoppe Donald Trump fra å spille musikken hennes på sine politiske valgmøter..

VG - 6 timer siden

Reuters: Høyesterett gir Donald Trumps medhold i Colorado-anke

En enstemmig føderal høyesterett forkastet avgjørelsen fra Colorado..

VG - 7 timer siden

Kong Harald trenger permanent pacemaker

Det melder kongehuset i en pressemelding mandag..

VG - 7 timer siden

FN vil ta opp Zaporizjzja-samtaler med Putin, melder Reuters

Rafael Grossi i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA), som ligger under FN, ønsker å diskutere Russlands planer for atomkraftverket Zaporizjzja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com