VG > Innenriks

Wednesday, 22 March, 12:58

VG - 25 okt 22 kl. 04:33

Statsbudsjettet: Kritiserer stort fall i militær Ukraina-støtte

Regjeringen har satt av 572 millioner kroner i 2023-budsjettet til å støtte Ukrainas forsvarskamp. Ifølge Venstre-leder Guri Melby er dette et kraftig kutt fra til sammen fem milliarder kroner som er brukt eller planlagt brukt i 2022..
Les mer på VG


Les mer om:
Ukrainas, Venstre, Guri Melby, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsbudsjettet, Kritiserer, stort, falli , militær, Ukraina-støtte
Klartale - 04 dec 22 kl. 06:00

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 06 sep 22 kl. 06:37

Regjeringen varsler saftig enøksatsing i statsbudsjettet

Når statsbudsjettet for neste år legges fram i oktober, vil det blant annet inneholde en solid satsing på energisparende tiltak, varsler regjeringen. – Det kommer en bred pakke i statsbudsjettet, med en konkret plan for energisparing, opplyser statssekretær Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i Olje- og energidepartementet til NTB. Hvor mye satsingen vil utgjøre i kroner og øre, vil han ikke ut med før statsbudsjettet legges fram.

NRK - 06 sep 22 kl. 18:57

Regjeringen varsler saftig enøksatsing i statsbudsjettet

Når statsbudsjettet for neste år legges fram i oktober, vil det blant annet inneholde en solid satsing på energisparende tiltak, varsler regjeringen. – Det kommer en bred pakke i statsbudsjettet, med en konkret plan for energisparing, opplyser statssekretær Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i Olje- og energidepartementet til NTB. Hvor mye satsingen vil utgjøre i kroner og øre, vil han ikke ut med før statsbudsjettet legges fram.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 30 nov 22 kl. 09:51

Dette er de enige om i statsbudsjettet

Partiene i regjering og Sosialistisk Venstreparti (SV) har forhandlet om statsbudsjettet for neste år. Først mandag ettermiddag var de enige. Budsjettet skal bestemmes i Stortinget.

Klartale - 05 okt 22 kl. 08:59

Tror mange blir skuffet over statsbudsjettet

Regjeringen legger fram budsjett for Norge torsdag. Statsbudsjettet 2023 gjør folk skuffet. Det tror statsminister Jonas Gahr Støre.

Klartale - 06 okt 22 kl. 06:00

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Torsdag er det klart for et nytt statsbudsjett. Hver høst blir det lagt fram et nytt et. Det blir lagt fram for å vise hva regjeringen ønsker å bruke penger på.

NRK - 06 okt 22 kl. 09:29

Støtten til Noah fjernes i statsbudsjettet

Regjeringen foreslår å kutte all støtte til dyrevernorganisasjonen Noah i statsbudsjettet for 2023. MDG mener det er smålig av regjeringen. – Det var ingen ambisjon om å kutte støtten helt til null, men i et stramt budsjettår har jeg prioritert medlemsorganisasjoner.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:07

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:50

Se hva Vedum sier om statsbudsjettet

Torsdag 6. oktober legger regjeringen fram nytt statsbudsjett. Da får vi vite hva regjeringen vil bruke penger på framover.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Ålesunderen (27) grillet i retten: – Har du fått betaling for å forklare deg?

Det ble flere ganger amper stemning i retten da statsadvokaten stilte den drapstiltalte ålesunderen en rekke vanskelige spørsmål. – Den kunne du spart deg for, svarte 27-åringen på et av dem..

VG - 2 timer siden

Vil sende fravær-SMS til foreldre

En SMS til foreldrene er det som skal til for å få ned fraværet på ungdomsskolen og på VGS, mener Fremskrittspartiet som nå vil fremme nytt forslag..

VG - 16 timer siden

Bil krasjet i tre – én person hardt skadet

Vedkommende får førstehjelp på stedet..

VG - 17 timer siden

Byråden og tidligere gjengleder: Slik vil de stanse rekruttering av barn til kriminalitet

Oslos ferske byråd Usman Mushtaq får råd fra en tidligere gjengleder for å stanse rekrutteringen av barn til kriminalitet. Nå vil han at bakmenn skal straffes hardere..

VG - 19 timer siden

KrF-Ropstad vil kjøpe lærebøker: Ut mot overtro på nettbrett og PC

Skolepolitiker og elevpappa Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er troende. Men han advarer skolene mot overdrevet tro på nettbrett og PC-er som læremidler i skolen. Læreboken må få nytt liv, mener KrF-toppen..

VG - 21 timer siden

VG beklager

Onsdag 7. desember 2022 publiserte VG en artikkel om avliving av villrein i Nordfjella i 2018. Sammen med artikkelen var en video som viste at dyr ble skutt fra helikopter..

VG - Igår: 11:22

Buss veltet på E6: To personer skadet

Politiet i Nordland meldte like etter 10.40 om en trafikkulykke mellom to møtende busser på E6 ved Storlagmannsvika..

VG - Igår: 17:36

Informantdrapet: Politiet får kritikk av dommeren – «under cover»-bevis avvist

Åtte måneder etter drapet på Bård Lanes, startet politiet en hemmelig politioperasjon mot en av de nå tiltalte. Nå har dommeren avvist bevismaterialet fra «under cover»-operasjonen..

VG - I førrgår: 08:47

Mann skutt av politiet i Vardø

Politiet i Vardø ble i natt utkalt etter at en mann i 50-årene forsøkte å tenne på et hus hvor flere befant seg..

VG - I førrgår: 19:52

Venstre vil begrense politiets metodebruk: – Ikke en rettsstat verdig

Ingvild W. Thorsvik (V) la denne uken frem forslag om å lovregulere politiets bruk av skjulte etterforskningsmetoder. Bakgrunnen er blant annet VGs avsløring om drapet på politiinformant Bård Lanes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com