VG > Innenriks

Thursday, 09 February, 04:45

VG - 25 okt 22 kl. 04:33

Statsbudsjettet: Kritiserer stort fall i militær Ukraina-støtte

Regjeringen har satt av 572 millioner kroner i 2023-budsjettet til å støtte Ukrainas forsvarskamp. Ifølge Venstre-leder Guri Melby er dette et kraftig kutt fra til sammen fem milliarder kroner som er brukt eller planlagt brukt i 2022..
Les mer på VG


Les mer om:
Ukrainas, Venstre, Guri Melby, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsbudsjettet, Kritiserer, stort, falli , militær, Ukraina-støtte
Klartale - 04 dec 22 kl. 06:00

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 06 sep 22 kl. 06:37

Regjeringen varsler saftig enøksatsing i statsbudsjettet

Når statsbudsjettet for neste år legges fram i oktober, vil det blant annet inneholde en solid satsing på energisparende tiltak, varsler regjeringen. – Det kommer en bred pakke i statsbudsjettet, med en konkret plan for energisparing, opplyser statssekretær Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i Olje- og energidepartementet til NTB. Hvor mye satsingen vil utgjøre i kroner og øre, vil han ikke ut med før statsbudsjettet legges fram.

NRK - 06 sep 22 kl. 18:57

Regjeringen varsler saftig enøksatsing i statsbudsjettet

Når statsbudsjettet for neste år legges fram i oktober, vil det blant annet inneholde en solid satsing på energisparende tiltak, varsler regjeringen. – Det kommer en bred pakke i statsbudsjettet, med en konkret plan for energisparing, opplyser statssekretær Andreas Bjelland Eriksen (Ap) i Olje- og energidepartementet til NTB. Hvor mye satsingen vil utgjøre i kroner og øre, vil han ikke ut med før statsbudsjettet legges fram.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 30 nov 22 kl. 09:51

Dette er de enige om i statsbudsjettet

Partiene i regjering og Sosialistisk Venstreparti (SV) har forhandlet om statsbudsjettet for neste år. Først mandag ettermiddag var de enige. Budsjettet skal bestemmes i Stortinget.

Klartale - 05 okt 22 kl. 08:59

Tror mange blir skuffet over statsbudsjettet

Regjeringen legger fram budsjett for Norge torsdag. Statsbudsjettet 2023 gjør folk skuffet. Det tror statsminister Jonas Gahr Støre.

Klartale - 06 okt 22 kl. 06:00

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Torsdag er det klart for et nytt statsbudsjett. Hver høst blir det lagt fram et nytt et. Det blir lagt fram for å vise hva regjeringen ønsker å bruke penger på.

NRK - 06 okt 22 kl. 09:29

Støtten til Noah fjernes i statsbudsjettet

Regjeringen foreslår å kutte all støtte til dyrevernorganisasjonen Noah i statsbudsjettet for 2023. MDG mener det er smålig av regjeringen. – Det var ingen ambisjon om å kutte støtten helt til null, men i et stramt budsjettår har jeg prioritert medlemsorganisasjoner.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:07

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:50

Se hva Vedum sier om statsbudsjettet

Torsdag 6. oktober legger regjeringen fram nytt statsbudsjett. Da får vi vite hva regjeringen vil bruke penger på framover.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Eksminister samlet inn rekordbeløp for å bli ordfører: – Verdenshistorisk nivå

Odd Emil Ingebrigtsen har samlet inn 1,3 millioner kroner til valgkampkassa for å bli ordfører i Bodø. I Tromsø har samme parti klart å skrape sammen lusne 200.000 kroner..

VG - 7 timer siden

Stort butikklager blåst på sjøen

Stormen i Nord-Norge kastet et lagerbygg på 150 kvadratmeter ut på havet: – Jeg er i sjokk, sier eieren..

VG - 7 timer siden

Mannen som er siktet for drapsforsøk på T-banen i Oslo, er tvangsinnlagt

Mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i en T-banevogn ved Jernbanetorget i desember, er tvangsinnlagt på Dikemark..

VG - 11 timer siden

Forsvarer ikke skandaleprosjekt: - Det blir ikke så mye drodling om fortiden

Foreningen for barnepalliasjon har frist til fredag med å gi tilsvar til en knusende revisorrapport. Det blir ikke mange linjene..

VG - 12 timer siden

Over 60 katter registrert i et eget kattekart

Kampen i Oslo har fått sitt eget kart med oversikten over områdets katter. Nå har kartet snart 100.000 klikk: – Jeg er veldig interessert i katter, sier hjernen bak kartet, Bjørn Lindahl..

VG - 16 timer siden

Flere melder om nett-bedrageri til politiet

I 2022 økte tallet på meldte bedrageri-saker med hele 44 prosent..

VG - Igår: 02:43

Arbeidstilsynet fant flere brudd på arbeidsmiljøloven hos Michelin-restauranten Under

Arbeidstilsynet har varslet at de kommer til å gi restauranten Under fire pålegg om å rydde opp, etter at det ble påvist en rekke brudd på arbeidsmiljøloven..

VG - Igår: 19:01

Kripos: Slik lokker de ungdom under 15 år til gjengene

Ved å få ungdom under 15 år til å utføre oppdrag som løpegutter, slipper gjengene å bekymre seg for at løpeguttene havner i fengsel..

VG - Igår: 09:20

Skoleelev falt fra tak - sendt til sykehus

En elev på en skole i Stavanger er fraktet til akuttmottaket ved Stavanger universitetssykehus etter å ha falt ned fra et tak på eller ved skolen..

VG - I førrgår: 18:39

Lanserer Tonje Brenna som Ap-nestleder

YOUNGSTORGET (VG) Et enstemmig sentralstyre i AUF har bestemt seg for å lansere kunnskapsminister Tonje Brenna (35) som Ap-nestleder. AUF-leder Astrid Hoem sier stolt at Brenna vil kunne bli den første overlevende fra Utøya-massakren som inntar partiledelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com