NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 20:58

NRK - 24 nov 22 kl. 14:25

Statsadvokaten anker etter at en mann ble frikjent for bildrap

Statsadvokaten anker saken der en 58 år gammel mann ble frifunnet for uaktsomt drap, etter at han kjørte på en 18 år gammel kvinne i Tønsberg i fjor. Politiet mente mannen skulle dømmes til fengsel i 75 dager, samt at han mistet førerkortet i fire år. I retten ble han frifunnet for uaktsomt drap, men dømt for uaktsom kjøring. Statsadvokat Alf Martin Evensen forteller til NRK torsdag ettermiddag at politiet anker dommen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsberg, Alf Martin Evensen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsadvokaten, anker, etterat en , mann, ble, frikjent, for, bildrap
NRK - 22 nov 23 kl. 09:47

Satudarah-tiltalt til statsadvokaten: – Slutt å ljug da!

Dag to av Satudarah-rettssaken starter også med rundt 20 minutter forsinkelse. De syv mennene er tiltalt for grov vold og påtalemyndigheten mener at de har begått volden som en del av aktivitetene til Satudarah MC. Statsadvokaten tok ordet da saken kom i gang igjen rundt 09.

NRK - 23 maj 23 kl. 09:51

Anker Satudarah-avgjørelse

Statsadvokaten anker Oslo tingretts avgjørelse som tillater MC-klubben Satudarah å fortsatt være i Norge. Det bekrefter statsadvokat Ingelin Hauge til NRK. MC-klubben måtte i slutten av mars møte i retten, etter at statsadvokaten og politiet ønsket å forby dem.

NRK - 26 feb 24 kl. 12:25

Statsadvokaten anker pokersaken

Statsadvokaten anker dommen mot de fem pokerspillerne i den mye omtalte pokersaken i Nord-Norge. Det melder iTromsø. I midten av februar ble det kjent at to av de fem tiltalte ble dømt til 30 dagers betinget fengsel, mens de tre andre til 36 dagers betinget fengsel.

NRK - 17 dec 22 kl. 11:04

Norsk Kennel Klub anker dommen om avl på cavalier king charles spaniel for Høyesterett

Norsk Kennel Klub (NKK) anker Borgarting lagmannsretts dom om at avl på cavalier king charles spaniel skjer i strid med dyrevelferdsloven inn for Høyesterett. I lagmannsrettens dom slås det fast at videre oppdrett av rasen cavalier king charles spaniel etter dagens praksis, vil være i strid med dyrevelferdsloven. Lørdag opplyser NKK at de anker dommen inn for Høyesterett.

NRK - 17 jul 23 kl. 16:15

Statsadvokaten anker straffen til mann dømt for bestilling av grove voldtekter

5. juli ble an mann i 50-årene dømt til elleve års fengsel for å ha betalt for grove voldtekter av barn. Nå anker statsadvokaten straffeutmålingen.

NRK - 01 nov 22 kl. 10:27

Tina-saken: Innstillingen er sendt statsadvokaten

I Tina Jørgensen-saken har politiet sendt sin innstilling til statsadvokaten, melder Sør-Vest politidistrikt. – Politiet har ferdigstilt sin etterforskning og innstillingen er nå sendt til statsadvokaten for videre vurdering. De pårørende er orientert om vår innstilling, men vi ønsker ikke å offentlig kommentere innholdet i den.

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget.

NRK - 01 dec 22 kl. 09:44

Ingen avgjørelse før nyttår

Det kommer ingen avgjørelse fra statsadvokaten i Silje-saken før årsskifte. Det sier statsadvokaten til NRK. Silje Marie Redergård (5) ble funnet død i en akebakke i Trondheim i 1994.

NRK - 14 mar 23 kl. 14:29

Statsadvokaten anker ikke dommen mot Idar Vollvik

Statsadvokaten i Hordaland har besluttet å ikke anke dommen mot Idar Vollvik. Dermed er dommen rettskraftig. Det bekrefter statsadvokat Trond Høvik ved Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembeter til E24.

NRK - 15 feb 24 kl. 16:06

Dømt for overgrep mot 21 jenter - anker forvaringsdom

En mann i 20-årene fra Østerdalen, som nylig ble dømt til 15 års forvaring for en rekke seksuelle overgrep, anker saken til lagmannsretten. Det melder avisa Østlendingen. Mannen kom i kontakt med jentene via Snapchat og Instagram.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ukraina: Det russiske luftvåpenet trapper ned aktiviteten i øst

Russiske luftvåpenoperasjoner over Øst-Ukraina er betydelig redusert etter at det ukrainske luftforsvaret ble styrket, ifølge Ukraina. – Forsvaret fra vestlige partnere har en effekt, sa luftforsvarets talsmann Jurij Ihnat til avisen Ukrainska Pravda søndag. Ifølge ukrainerne har flere russiske Su-34 og Su-35 jagerfly blitt skutt ned øst i Ukraina den siste tiden.

NRK - 1 time siden

Til sjukehus etter ulykke i Giske

Ein person er sendt til sjukehus etter ei trafikklulykke på Valderøya i Giske, utanfor Ålesund. Det skal berre vere ein involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 1 time siden

Ulykke på Valderøya i Giske

Politiet har rykt ut til ei trafikklulykke på Valderøya i Giske. Det er førebels uklart om nokon er skadd, men ein person skal vere involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 1 time siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - 1 time siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 2 timer siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 3 timer siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 3 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 4 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com