NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:10

NRK - 09 aug 23 kl. 16:24

Statens vegvesen setter nasjonal beredskapsstab

Statens vegvesen har satt nasjonal beredskapsstab på grunn alle riks- og fylkesveiene som er stengt på grunn av ekstremværet. – Utbyggingsdivisjonen bistår nå drift og vedlikehold i de områdene som er hardest rammet. Det gjelder Innlandet spesielt, sier utbyggingsdirektør Kjell Inge Davik til Byggeindustrien. De divisjonene som Vegvesenet opplever har mest trykk, får bistand fra andre deler av organisasjonen. Foreløpig er ingen utbyggingsprosjekter rammet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Kjell Inge Davik, Byggeindustrien, Vegvesenet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statens, vegvesen, setter, nasjonal, beredskapsstab
NRK - 15 aug 23 kl. 10:11

Statens vegvesen skal gjøre egne undersøkelser etter rapport om brukollaps

Statens vegvesen stiller seg bak vurderingene i havarikommisjonens rapport, og vil gjøre en egen undersøkelse av hvordan Tretten bru kunne kollapse. Havarikommisjonens første rapport om kollapsen av Tretten bru ble lagt fram tirsdag morgen. De konkluderer med at brua trolig kollapset grunnet utmatting, og kritiserer Statens vegvesen.

NRK - 23 aug 23 kl. 05:25

Politianmelder etter avsløringer om Tretten bru

Øyer Frp politianmelder Statens vegvesen og Vegdirektoratet etter avsløringer om Tretten bru. De krever også en milliarderstatning. Det skriver GD.

NRK - 28 maj 23 kl. 00:24

Nettsiden til Statens vegvesen er oppe igjen

Nettsiden til Statens vegvesen var nede lørdag kveld på grunn av tekniske problemer, men er nå oppe og går igjen. – Det kan fortsatt være problemer med vår telefonløsning, sier pressevakt i Statens vegvesen, Merethe Ulvund, til NTB rundt klokken 0.15.

NRK - 17 aug 23 kl. 19:59

Mopedkontroll på første skoledag i Kongsberg – halvparten fikk bruksforbud

Flere elever ble møtt av en mopedkontroll på første skoledag ved Kongsberg videregående skole torsdag. Totalt fikk fem mopeder bruksforbud under seansen. I løpet av kontrollen, som varte i rundt 20 minutter, stoppet Statens vegvesen rundt ti mopeder/lettmotorsykler.

NRK - 25 apr 23 kl. 18:36

Statens vegvesen: De verste trafikkproblemene ser ut til å ha passert

De verste trafikkproblemene som oppsto med nedbøren på Østlandet, ser ut til å ha passert, ifølge Statens vegvesen. Samtidig har det blitt slått flere nedbørsrekorder. – Vi kom på vakt klokka 14.

NRK - 28 jun 23 kl. 10:20

6000 veteranbilskilt i fare

Statens vegvesen skal i haust makulere registreringsskilt som ikkje lenger er i bruk. Dermed byrjar det å haste for dei som har lagra skiltet til veteranbilen trafikkstasjonen. På landsbasis er det tale om kring 6.

NRK - 06 aug 23 kl. 17:01

Vegvesenet advarer mot stengte veier og vanskelige kjøreforhold under ekstremværet

Statens vegvesen ber folk være forberedt et enkelte veier må stenges på grunn av fare for flom og skred når ekstremværet treffer Sør-Norge. Både flom, jordskred og trefall over veibanen kan føre til at veier må stenges, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Det er sendt ut rødt farevarsel for store deler av Sør-Norge, og det er fare for at flom og skred kan ramme veinettet.

NRK - 17 aug 23 kl. 13:54

Reparasjoner av riks- og europaveier etter uværet vil koste minst 300–400 millioner

Statens vegvesen anslår at de akutte reparasjonskostnadene på det statlige veinettet etter ekstremværet Hans vil bli minimum 300–400 millioner kroner. – I tillegg kommer kostnader knyttet til mer permanente sikringstiltak, som også vil bli betydelige, sier avdelingsdirektør Cato Løkken i Statens vegvesen til Aftenposten. Han understreker at det er for tidlig å komme med konkrete summer.

NRK - 01 nov 23 kl. 06:38

Mange drept i trafikken i oktober

I oktober omkom 15 personer i trafikken, det er nesten tre ganger så mange som i fjor. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. 111 drept i trafikken i år.

NRK - 03 aug 23 kl. 09:41

Over 40 dager i ventetid for lappen

Sommeren er hysesong for oppkjring, og flere steder m man vente i k i flere uker, iflge Statens vegvesen. 21 prosent strk p oppkjring i juni. Situasjonen p nasjonal basis er at man n i gjennomsnitt m vente 41 dager p neste ledige oppkjring i klasse B, sier seniorrdgiver Christina Eriksen i Statens vegvesen til NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 30 minutter siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 45 minutter siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..

NRK - 1 time siden

Russland: Amerikansk journalist holdes fengslet til 30. januar

Den amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland i påvente av en rettssak, får forlenget varetekten med to måneder. Det har en russisk domstol besluttet tirsdag, melder Reuters og AFP. Wall Street Journal-journalisten er med det fengslet frem til 30.

NRK - 1 time siden

Kripos: Hovedmann bak Hydro-angrep i 2019 pågrepet i Ukraina

Kripos har bistått i pågripelsen av flere medlemmer i en organisert kriminell gruppe i Ukraina. En av de pågrepne antas å være hovedmannen bak angrepet mot Hydro i 2019, skriver Kripos i en pressemelding tirsdag. – Etterforskningen har pågått i lang tid, men den har gitt bemerkelsesverdig gode resultater.

NRK - 1 time siden

Reuters: Har nådd inn til innesperrede gruvearbeidere i India

Redningsarbeidere har gravd seg frem til de innesperrede gruvearbeiderne i India, melder Reuters. De er med det klare til å frakte arbeiderne ut. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i over to uker.

NRK - 1 time siden

Norges Bank vil la oljefondet investere i unoterte aksjer

Hovedstyret i Norges Bank har gitt en enstemmig innstilling til Finansdepartementet om å la oljefondet få investere i unoterte aksjer. Det skriver Norges Bank Investment Management (NBIM) i en pressemelding. – Det er vår vurdering at å åpne for unoterte aksjeinvesteringer nå, vil være en naturlig videreutvikling av investeringsstrategien.

NRK - 1 time siden

No er BankID tilgjengeleg på nynorsk

BankID er omsider tilgjengeleg på nynorsk, etter 20 år med drift på bokmål og engelsk. Det skriv BankID BankAxept i ei pressemelding tysdag morgon. – Det var ei glede at BankID endeleg kom på nynorsk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com