NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 06:04

NRK - 31 aug 21 kl. 09:02

Starter testing av 35.000 studenter

Nå starter hurtigtestingen av 35.000 studenter i Trondheim. Hver dag siden torsdag har et tresifret antall personer fått påvist koronavirus i Trondheim. Et stort flertall av de som har koronaviruset i Trondheim nå, er i aldersgruppen 18 til 25. Smitten begynte å spre seg i studentmiljøet i forbindelse med fadderuke og festing, ifølge kommunen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Starter, testingav , 35.000, studenter
Klartale - 03 aug 23 kl. 11:00

Over 15.000 studenter venter p et sted bo

17.380 studenter i Norge har ftt tilbud om studentbolig. Det er over 1.

NRK - 27 jul 23 kl. 09:02

Stor boligmangel blant studentene: Mangler 15.000 studentboliger

Norske studenter står ovenfor en stor boligmangel, ifølge Studentboligundersøkelsen 2023. NSO frykter at høsten blir vanskelig for norske studenter. – Studentboligmangelen frarøver 15.

NRK - 31 mar 22 kl. 10:28

300.000 studenter i Norge

Det har vært en stor økning i antall studenter ved norske universiteter og høgskoler gjennom pandemien. I fjor høst bikket Norge 300.000 studenter.

Klartale - 17 aug 22 kl. 11:09

Så mange studenter venter fortsatt på et sted å bo

Mandag startet studiene. Mange har flyttet og må finne et sted å bo. Studenter ønsker ofte en student-leilighet.

NRK - 06 okt 22 kl. 11:03

Misfornøyde studenter

– For oss studenter er det ikke mange lyspunkter i dette budsjettet, sier leder av Norsk studentorganisasjon (NSO), Maika Marie Godal Dam. Hun peker på flere ting. – I forslaget til statsbudsjett for 2023 foreslår regjeringen å innføre skolepenger for internasjonale studenter.

Klartale - 02 aug 22 kl. 13:32

Mange tusen studenter trenger et sted å bo

Skolestart nærmer seg. Studenter skal begynne på utdanningen sin. Eller fortsette på den.

NRK - 02 aug 23 kl. 07:00

17.000 har ftt tilbud om studentbolig nesten 16.000 fortsatt i k

17.380 studenter har ftt tildelt studentbolig fr studiestart, iflge studentsamskipnadene. Men boligkene er nesten like lange.

NRK - 08 sep 22 kl. 10:35

Bekymret for at ukrainske studenter ikke får reise

En rekke europeiske studentforeninger, blant dem Norsk studentorganisasjon (NSO), slår alarm om at mannlige ukrainske studenter ikke slipper ut av landet. Ukraina har innført tvungen verneplikt og nekter menn i en viss alder å forlate landet. Tidligere slapp studenter som var i gang med fulltidsstudier, ut av landet for å fortsette sine studier.

Klartale - 31 mar 22 kl. 16:30

Pandemien sender oss til universiteter og høyskoler

I fjor høst hadde Norge 304.900 studenter. De studerer ved høyskoler og universiteter.

Klartale - 19 sep 23 kl. 13:55

Så mange sliter psykisk

Flere studenter kan ha en psykisk lidelse nå. Det gjelder 33,9 prosent av norske studenter. Det viser en en ny undersøkelse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skred stenger fylkesvei i Måsøy

Det har gått et steinskred på Saulineset i Bakfjorden på fylkesvei 889 i Måsøy i Finnmark. Veien er midlertidig stengt, ifølge Vegtrafikksentralen nord..

NRK - 2 timer siden

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. Nødetatene ble varslet klokka 1.

NRK - 2 timer siden

Flere biler frastjålet skilt i Stavanger

Bileiere på Eiganes i Stavanger bør sjekke om de mangler skilt på bilene sine. Rett før 02:30 fikk politiet melding om at flere biler i område blitt frastjålet bilskilt eller blitt påsatt andre bilskilt. Hvis flere oppdager dette oppfordrer politiet dem til å melde fra..

NRK - 2 timer siden

Mann i feil hus og by

Politiet i Skien fikk fra en person som hadde en mann som ikke skulle være der i huset. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på en mann i 40 årene fra Telemark. Mannen trodde han var i Hamar..

NRK - 3 timer siden

Guvernør ber korrupsjonssiktet senator trekke seg

Guvernør Phil Murphy i New Jersey oppfordrer den korrupsjonssiktede senatoren Bob Menendez til å trekke seg. Det er ikke aktuelt, sier Menendez. Menendez, som representerer New Jersey i det amerikanske Senatet, har midlertidig gått av som leder for utenrikskomiteen «til saken er løst».

NRK - 3 timer siden

Kjørte av veien etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte etter bilen, og etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien.

NRK - 4 timer siden

Brasils høyesterett åpner for abortavstemning

Brasils høyesterett har åpnet en sesjon som vil avgjøre om abort fram til 12. svangerskapsuke bør tillates i hele landet. Det er ikke fastsatt en dato for når aborthøringen vil fortsette.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved bolig i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 4 timer siden

Seks pågrepet i narkotikasak i Trondheim og Nordland

Onsdag ble seks personer pågrepet i Trøndelag og Nordland. Politiet tror de har befatning med narkotikasak som er under etterforskning. Fem er siktet for oppbevaring av større mengder narkotika eller for å ha medvirket til dette, mens én er siktet for heleri av et større pengebeløp som ble funnet i forbindelse med ransaking i Nordland, skriver Adresseavisen.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com