Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:11

Dagbladet - 17 mai 21 kl. 03:09

Stanset fest med rundt 400 personer

Flere politidistrikter melder om festing og større ansamlinger natt til 17. mai. I Innlandet måtte politiet stanse en fest med rundt 400 personer på en «stappfull» bensinstasjon..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stanset, festmed , rundt, 400personer
NRK - 06 mars 21 kl. 23:20

To fester stanset på Sørlandet

Politiet i Agder har stanset to fester i kveld. En fest ble stanset på Skjebstad i Mandal ved 22-tiden. Litt tidligere ble en annen fest stanset på Nordås i Grimstad..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:48

Stanset fest med 50 i Bergen

Politiet har stanset en fest med rundt 50 personer i Bergen sentrum. Det skal ha vært full fest og høy musikk i ett døgn, skriver Vest politidistrikt på twitter. Festdeltakerne skal være på vei til å forlate stedet søndag ettermiddag..

VG - 21 feb. 21 kl. 06:35

Feststøy landet rundt – stanset fest med 50 personer

Politiet har hatt hendene fulle med meldinger om høy musikk og forstyrrelse av natteroen rundt omkring i landet natt til søndag. I Trøndelag har de blant annet stanset en fest med rundt 50 deltakere..

NRK - 21 feb. 21 kl. 03:17

Stanset fest med 50 personer

Politiet har avsluttet en fest med 50 deltakere i Selbu og anmeldt arrangøren for brudd på koronaforskriften. Også andre steder i landet har det vært bråk. Politiet rykket ut til stedet etter flere klager fra naboer, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 23 mars 21 kl. 13:32

Politiet ser på Ap-fest på ny

Statsadvokaten ber politiet sjå på saka om moglege brot på koronareglane etter ein fest i Arbeidarpartiet på nytt. Det skriv Dagbladet. Politiet la først bort saka.

NRK - 21 april 21 kl. 09:55

Smitte knyttes til privat fest

20 tidligere registrerte smittetilfeller i Porsgrunn knyttes til en privat fest. Det bekrefter ordfører Robin Kåss overfor Varden. Dette skal være en fest med voksne folk i 40- og 50-årsalderen, ifølge ordføreren..

NRK - 10 april 21 kl. 01:55

Politiet stanset fest på Sognsvann

Mellom 50 og 100 personer løp i alle retninger da politiet oppsøkte en fest ved Sognsvann i Nordmarka i Oslo natt til lørdag. – Vi dro opp i halv ett-tiden etter melding fra folk som overnattet i skogen om et støyende arrangement på Sognsvann. Da patruljen kom fram løp mange personer i alle retninger, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB..

NRK - 10 timer siden

Sporveien: – Ubehagelig

En trikkefører stanset en trikk i Bogstadveien i Oslo som var full av festende passasjerer natt til lørdag. – Det var en stor ungdomsgjeng som bestemte seg for at trikken var et fint sted for å ta en fest, uttaler pressevakt i sporveien, Jan Rustad. Han sier til NRK at trikkeføreren opplevde situasjonen som såpass ubehagelig at han valgte å stoppe trikken.

NRK - 17 mai 21 kl. 02:44

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

VG - 17 mai 21 kl. 12:50

Politiet stanset tog på rundt 150 personer på vei mot slottet

Rundt 150 personer samlet seg i Oslo sentrum for å gå i 17. mai-tog. På vei mot slottet ble de stanset av politiet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Jason (49) døde etter 14 måneder med corona

- Han var min sjelevenn. Vi var som to motsatte sider av samme mynt - forskjellige, men forent, sier kona til James Kelk, som i går døde etter å ha kjempet 14 måneder mot coronainfeksjonen..

Dagbladet - 11 timer siden

Her vil mannen kjøpe sex av politiet

Politiet presenterte seg som ei jente på 13-14 år. Tilbud om sex-kjøp og nakenbilder fra fremmede nordmenn kom på rekke og rad..

Dagbladet - 21 timer siden

Gammelt bilde vekker oppsikt

Et 33 år gammelt bilde vekker oppsikt: Ble Vladimir Putin avbildet på spionoppdrag for KGB-etterretningen?.

Dagbladet - Igår: 19:38

Raser mot overvåkingsbilder: - Dypt sjokkerende

Statsadvokaten og flere politikere kommer med krass kritikk av medier som har publisert overvåkingsbilder av den fatale taubaneulykken i Stresa, der 14 personer mistet livet..

Dagbladet - Igår: 18:55

Frykter sædcella blir trafikkfarlig

Kunstneren som står bak den elleve meter høye sædcella, er redd for at den kan distrahere trafikantene på E6..

Dagbladet - Igår: 18:01

Nyt sola nå - til uka snur det

Det er muligheter for at helga vil by på både sol og varme flere steder, og meteorologens tips er å nyte dette, for til uka legger et lavtrykk seg over hele landet, og det blir grått og vått..

Dagbladet - Igår: 16:27

Hunden Digby (3) avverget tragedie

Labradoodlen Digby (3) blir hyllet etter å ha avverget en tragedie, da han bisto i en redningsaksjon tirsdag denne uken..

Dagbladet - Igår: 15:59

Politiet: - Vær tålmodig

Politiet forventer massive køer også denne helgen..

Dagbladet - Igår: 15:19

Krav til kjærester skal ikke dokumenteres

Regjeringen åpner grensene for kjærester eller familiemedlemmer bosatt i EØS eller Storbritannia. Kjærester skal ha vært sammen i minst ni måneder, men trenger ikke å dokumentere dette, sier statsministeren..

Dagbladet - Igår: 14:51

- Brent inn i hjernen min

Wenche Lanner forteller at hun så helikopterstyrten ved Porsgrunn på nært hold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt