NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:03

NRK - 04 okt 22 kl. 03:42

Stanser ikke E18-utbygging

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård sier til Aftenposten at påbegynte veiprosjekter ikke vil bli stanset eller utsatt i neste års statsbudsjett. Det inkluderer utbyggingen av E18 vestover ut av Oslo. Tre andre veiprosjekter kan stå i fare for å bli skjøvet på. Det kan gjelde E134 Oslofjordforbindelsen, E134 Røldal – Seljestad, E16 Hylland – Slæen og E6 Megården – Mørsvikbotn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jon-Ivar Nygård, Aftenposten, E18, Oslo, E134 Oslofjordforbindelsen, Røldal, Hylland, E6 Megården

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stanser, ikke, E18-utbygging
NRK - 03 okt 22 kl. 06:45

Frp forslår utbygging av vannkraft i vernede vassdrag

Frp vil bygge ut mer vannkraft, og tirsdag fremmer de et forslag til Stortinget om å vurdere utbygging av ny vannkraftproduksjon i vernede vassdrag. – Regjeringen kan ikke lenger sitte stille og se på at det enorme kraftpotensialet i norsk vannkraft ikke tas ut. Nå er vi nødt til å ta grep for å øke vannkraftproduksjonen for å sikre husholdninger og industri tilgjengelig og rimelig strøm i årene som kommer, sier energipolitisk talsperson i Frp, Marius Arion Nilsen, til NTB.

NRK - 10 dec 22 kl. 15:16

Politiet ber folk unngå E18 i Asker

Politiet melder om svært saktegående kø på E18 i Asker frem til Sandvika grunnet planlagt veiarbeid, og ber folk unngå E18 inngående i Asker de neste timene. Arbeidet skal vare til søndag kl. 12, og medfører treg trafikkavvikling i områdene rundt Slependen og veiene som fører til E18.

NRK - 04 sep 22 kl. 08:02

Kvinne i 40-årene kjørte sparkesykkel på E18

En kvinne i 40-årene kan vente seg bot og en reprimande etter at hun natt til søndag satte av gårde på E18 ved Tvedestrand på elsparkesykkel. – Det syns vi ikke var noe greit, for det er jo ikke lov å bruke elsparkesykkel på E18, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal til Agderposten. Agder politidistrikt tvitret om hendelsen på høyhastighetsmotorveien gjennom Agder rett før klokka 2 natt til søndag: «Flere meldinger om elsparkesykkel som kjører på E18.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

E18 åpen igjen etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter klokken 16:13. Klokken 16:52 melder de om at veien er åpen igjen, etter at de knappe 10 minutter før varslet om at E18 utgående ville bli stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 03 okt 22 kl. 04:04

E18 stengt ved Skøyen i Oslo etter ulykke

En lastebilsjåfør er fraktet til sykehus etter at vogntoget hans veltet på E18 ved Bygdøy-lokket i Oslo ved 3.30-tida i natt. E18 er sperret i begge retninger mellom Hjortnes og Skøyen.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Advarer om mulig E18-kø inn til Oslo fredag

All østgående trafikk på E18 ved Strand i Bærum flyttes denne helgen over i ny trasé, melder Statens vegvesen. Det betyr nedsatt kapasitet på E18 fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Dette kan føre til ekstra kø inn mot Oslo fredag morgen.

NRK - 14 okt 22 kl. 12:35

Rassikring gir ett kjørefelt sørgående ved E18 Holmlia nattestid

Fra 17. oktober til 4. november skal Statens vegvesen utføre rassikring langs E18 Mosseveien ved Holmlia.

NRK - 03 okt 22 kl. 20:19

Lerøy sier de stanser utbygging etter regjeringens skatteforslag

Oppdrettsgiganten Lerøy sier den stanser byggingen av et planlagt lakseslakteri på Skjervøy i Nord-Troms. De trekker også et kjøp av lisenskapasitet. Det melder selskapet i en børsmelding mandag.

NRK - 09 nov 22 kl. 21:32

Staten fikk ikke medhold i retten om E18-utbygging – må ut med mangedoblet erstatningssum

En Shell-stasjon i Bærum ble ekspropriert i fjor i forbindelse med utbyggingen av E18. Etter noen rettsrunder økes erstatningssummen fra 8,7 til 73,6 millioner kroner. Bensinstasjonen ble vedtatt ekspropriert i juli i fjor og stengte dørene måneden etter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com