NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:38

NRK - 28 mars 20 kl. 20:41

Stansar all aktivitet i Venezuela

Det statskontrollerte russiske oljeselskapet Rosneft stansar all aktivitet i Venezuela. Ifylgje AP sel Rosneft alle sine eigendelar i Venezuela til eit anna russisk selskap som er 100 prosent eigd av den russiske staten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rosneft, Venezuela, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansar, all, aktiviteti , Venezuela
NRK - 26 april 20 kl. 20:10

Russland stansar korneksport

Russland, som er verdas største eksportør av kornet kveite, stansar all korneksport fram til 1. juli, opplyser landbruksdepartementet i landet. Både Verdsorganisasjonen for handel og Verdsorganisasjonen for helse har åtvara mot å kutte i eksporten..

NRK - 23 mars 21 kl. 10:13

Stansar Bergen Engines-sal

Regjeringa stansar salet av Bergen Engines frå Rolls Royce til eit russisk selskap. Det kom fram i ei orientering justisminister Monica Mæland heldt i Stortinget i dag. Bergen Engines har mellom anna Sjøforsvaret som kundar..

VG - 11 mars 20 kl. 21:09

Oslo Idrettskrets anbefaler å stoppe all aktivitet

Folkehelseinstituttets nye retningslinjer tirsdag og Oslo Kommunes beredskapstiltak onsdag fører til at Oslo Idrettskrets anbefaler å stoppe all aktivitet..

E24 - 12 mars 20 kl. 08:35

Viking Cruises stopper all aktivitet frem til 1.mai

Rederiet stopper all aktivitet frem til 1.mai som følge av spredningen av coronaviruset..

P4 - 22 mars 20 kl. 14:29

Ber politiet om hjelp for å hindre aktivitet

Oslo idrettskrets ber om politihjelp for å hindre aktivitet på fotballbaner. Det opplyser idrettskretsen i en pressemelding. Til tross for stengte idrettsanlegg og svømmeanlegg velger flere å drive uorganisert aktivitet på banene.

P4 - 08 april 20 kl. 21:17

Hjernelege advarer mot stillesitting

En hjernelege advarer nå mot for mye stillesitting. Til NRK sier hjerneforsker Ole Petter Hjelle at fysisk aktivitet gjør hverdagen lettere i en vanskelig tid. Fysisk aktivitet er den beste enkeltmedisinen vi har mot lett til moderat depresjon sier hjerneforsker Ole Petter Hjelle til NRK.

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

NRK - 17 jan. 20 kl. 06:29

Kuttar band med Venezuela

Guatemalas nye president Alejandro Giammattei har kunngjort at landet kuttar dei diplomatiske banda med Venezuela. Giammattei tok over som president to dagar sidan. I oktober nekta Venezuelas president Nicolás Maduro Giammattei inngang i Venezuela..

NRK - 06 mars 20 kl. 06:25

Trekker diplomater ut av Venezuela

Brasil kaller tilbake sin diplomatiske delegasjon til Venezuela og ber president Nicolás Maduro kalle sine representanter i Brasil hjem. Frontene mellom Brasils sterkt høyreorienterte president Jair Bolsonaro og president Maduro i Venezuela hardner..

NRK - 24 mai 20 kl. 06:04

Iransk tankskip fremme i Venezuela

Det første av fem iranske tankskip lastet med bensin kom lørdag kveld inn mot kysten av Venezuela. Det uten at skipet hadde støtt på noen innblanding fra amerikanske myndigheter. Trumps regjering har ilagt både Iran og Venezuela økonomiske sanksjoner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 45 minutter siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 1 time siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 2 timer siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 2 timer siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt