NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 07:35

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille. Det påvirker tog i begge retninger fra Oslo S. Vi er på stedet for å fikse dette, forteller pressevakt i Bane Nor, Stine Strachen til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Brynsbakken, Bane Nor, Strachen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stansi , togtrafikken, OsloS
NRK - 01 maj 22 kl. 20:35

Togtrafikken på Kongsvingerbanen i gang igjen etter brann

Etter stans i togtrafikken på grunn av brann langs skinnene, går nå togene igjen mellom Kongsvinger og Årnes. Det var meldt om brann tre forskjellige steder på Kongsvingerbanen. Togtrafikken er nå i gang etter stans på grunn av brannene, melder Bane Nor.

NRK - 24 aug 21 kl. 12:34

Stans i togtrafikken på Oslo S

Bane Nor opplyser at det er Ful stans i togtrafikken i østlandsområdet på grunn av jordfeil på Oslo S..

NRK - 27 apr 22 kl. 18:30

Full stans i togtrafikken i Oslo

Det er full stans i togtrafikken inn og ut av Oslo, det opplyser Bane Nor på sine hjemmesider. Stansen skyldes en feil på kommunikasjonsanlegget mellom togene og toglederne, og togene må stå stille til situasjonen er avklart..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:35

Full stans i togtrafikken igjen

Bane Nor melder at det igjen er full stans i togtrafikken i østlandsområdet. Det skyldes en jordfeil på Oslo Sentralstasjon. Alle tilgjengelige ressurser jobber med å rette opp feilen.

NRK - 17 sep 22 kl. 07:51

Full stans i togtrafikken på Skøyen

Det er stans i togtrafikken på Skøyen stasjon i Oslo på grunn av problemer med strømtilførselen. Feilen oppsto før klokka 7 lørdag morgen. Bane Nor opplyser at de jobber med å løse feilen, men ikke vet hvor lang tid dette tar.

NRK - 19 jul 22 kl. 16:37

Togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal går igjen

Det var tidligere en stans i togtrafikken mellom Hamar og Brumunddal tirsdag ettermiddag. Det meldte Vy på sine sider. Togtrafikken skal gå som normalt igjen..

NRK - 25 sep 22 kl. 05:21

Togtrafikken i gang igjen etter full stans

Ved 5-tiden var togtrafikken i gang igjen etter at en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem hadde ført til full stans natt til søndag..

NRK - 20 sep 22 kl. 23:23

Flere feil skaper problemer i togtrafikken

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen, samt strømproblemer i Oslo fører til forsinkelser i togtrafikken tirsdag kveld. Tirsdag kveld fører flere feil til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Det er blant annet strømproblemer i Oslo som fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nyland.

NRK - 16 maj 22 kl. 10:22

Vogntog i jernbanebru – togtrafikken stengt

Togtrafikken mellom Spikkestad og Heggedal i Asker er stengt etter at et vogntog kjørte inn i en jernbanebru mandag morgen. – Føreren har kommet fra Spikkestad og kjørt i retning Røyken. Vogntoget har så kjørt i brua og oppdaget for sent at den var for lav.

NRK - 20 okt 22 kl. 15:38

Full stans i togtrafikken i Oslo

Det er stans mellom Nationaltheateret og Oslo Sentralstasjon, noe som påvirker trafikken og fører til flere innstilte avganger og forsinkelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 30 minutter siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 30 minutter siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 45 minutter siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..

NRK - 1 time siden

30 år sidan den første tekstmeldinga

Laurdag er det 30 år sidan verdas første SMS blei sendt. Ho blei sendt i Storbritannia 3. desember 1992.

NRK - 1 time siden

Ukraina: 13.000 drepte i krigen

Rådgiveren til president Zelenskyj i Ukraina sier de antar opptil 13.000 soldater er drept i krigen mot Russland. – Offisielle vurderinger er på mellom 10.

NRK - 1 time siden

Kanye West kasta ut fra Twitter - igjen

Twitter-eier Elon Musk sier at rapperen Kanye West igjen har brutt Twitters regler om oppfordring til vold, og at kontoen hans igjen vil bli stengt. West har de siste dagene kommet med en rekke jødefiendtlige uttalelser og han har rost Adolf Hitler for effektive oppfinnelser, og sagt rett ut at han liker Hitler. Kanye West, som nå kaller seg Ye, har de siste ukene kommet med en rekke grove antisemittiske uttalelser, blant annet hos Tucker Carlson på Fox News og hos konspirasjonsteoretikeren Alex Jones på Infowars.

NRK - 1 time siden

Equinor vil bore 25 letebrønner i 2023

Letesjefen i Equinor beroliger bekymrede oljetilhengere. – Vi fortsetter med aktiv leting på sokkelen i mange år fremover, sier Jez Averty, ansvarlig for leting på norsk sokkel for Equinor, til Stavanger Aftenblad. Tirsdag kom nyheten om at regjeringen sammen med SV dropper 26.

NRK - 1 time siden

Mindre til vedlikehold av kirker

I regjeringens budsjettavtale med SV blir det satt av 40 millioner kroner til vedlikehold av verneverdige og fredede kirkebygg. Altfor lite, mener kirkefolk. Arbeiderpartiet og Senterpartiet foreslo opprinnelig omkring 49 millioner til kirkebygg i forslaget til statsbudsjett for 2023.

NRK - 1 time siden

Fylkesnes sier nei til lederjobben i SV

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes sier han stiller seg på sidelinjen når partiet nå jakter på ny partileder. Bare en ekstraordinær situasjon, som at ingen andre kandidater melder seg på, kan gjøre ham aktuell for ledervervet, sier han til Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com