E24 > Økonomi

Mandag, 26 Juli, 15:57

E24 - 17 mars 21 kl. 21:00

Stangeland årets bedrift i 2020

Næringsforeningen i Stavanger-regionen kårer Stangeland Gruppen til årets bedrift i 2020. Av fem nominerte kunne Stavangers varaordfører Dagny Hausken i kveld hedre vinneren..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Stangeland Gruppen, Stavangers, Dagny Hausken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stangelandårets , bedrifti , 2020
NRK - 03 juni 21 kl. 08:23

Korona ga mindre kjønnssykdommer

Færre nordmenn pådro seg klamydia, gonoré og hiv i 2020 enn året før. Hovedårsaken er at koronatiltakene førte til mindre reisevirksomhet i fjor. I 2020 ble det meldt inn 1045 gonorétilfeller i Norge mot 1704 tilfeller i 2019.

NRK - 19 jan. 21 kl. 23:15

Skiguide antatt omkommet i Troms

Skiguiden Øystein Stangeland (51) har vært savnet i Tromsø siden lørdag. Nå er han antatt omkommet i snøskred. Tirsdag kveld ble det arrangert fakkeltog på Kvaløya til minne om Stangeland..

E24 - 08 mars 21 kl. 13:22

Stangeland slår seg sammen med dansker i stor kranfusjon

Stangeland-familien kjøper opp det danske selskapet Kranringen sin virksomhet i Norge. Samtidig kjøper danskene seg inn som 50 prosent eier i fellesselskapet Crane Norway Group AS..

E24 - 19 mars 21 kl. 14:57

Entreprenørselskap i Sandnes er konkurs

GS Anlegg AS, tidligere Georg Stangeland AS, melder oppbud og 32 ansatte mistet arbeidet fredag. - Lav inntjening og høye kostnader gjør at vi ikke hadde noe valg, sier eier og daglig leder Leon Stangeland..

NRK - 07 mai 21 kl. 09:07

10 millioner til filmer

Regjeringen vil gi 10 millioner til filmer som ble rammet av pandemien. – Dette er 10 millioner kroner i friske midler for å hjelpe filmprodusenter som har blitt rammet særlig hardt av stengte kinoer og redusert kapasitet under pandemien, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding. Kompensasjonsordningen vil bli administrert av Norsk filminstitutt (NFI), og filmprodusenter kan nå søke om midler for filmer som var i distribusjon i perioden 13.

NRK - 10 juni 21 kl. 07:09

Færre lungedødsfall i 2020

I 2020 døde i alt 3754 personer av lungesykdom, det var 624 færre enn i 2019. Dette tilsvarer en 18 prosent lavere dødsrate enn forventet i 2020, skriver FHI. – Færre døde av både lungebetennelse, influensa og kols, sier overlege Marianne Sørlie Strøm i Dødsårsaksregisteret i Folkehelseinstituttet (FHI).

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:17

Bedrift rammet av dataangrep

En bedrift i Sør-Vest politidistrikt er rammet av et løsepengevirus. Politiet ble varslet om hendelsen lørdag. Politiet ser alvorlig på saken og det pågår en etterforskning sier Sturle Smith politiinspektør ved Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 09 april 21 kl. 00:09

En død i skyting i Texas

Én person er død og fire fraktet til sykehus etter en skyteepisode ved en bedrift i byen Bryan i Texas, ifølge politiet. Hendelsen fant sted torsdag i 14.30-tiden i en bedrift i byen.

NRK - 15 juli 21 kl. 10:32

Voldshendelse ved bedrift

En mann i 40-årene anmeldes etter en voldshendelse ved en bedrift. Mannen ble forbannet etter en uenighet med fører av et annet kjøretøy inne på området. Den andre føreren ble revet ut av kjøretøyet og fikk kuttskader i hodet etter treff i asfalten..

NRK - 07 jan. 21 kl. 23:37

Kraftproduksjonsrekord i 2020

Aldri før har det blitt produsert så mye strøm i Norge som i 2020. Totalt ble det produsert 153,3 milliarder kilowattimer (TWh). Årsaken til den høye produksjonen er mye nedbør gjennom hele 2020, opplyser Statnett..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Wall Street ned fra start

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred, men svak nedgang. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..

E24 - 1 time siden

Går mot bred nedgang fra start på Wall Street

Det går mot nedgang fra start på ukens første handelsdag på Wall Street. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..

E24 - 6 timer siden

Seadrill-aksjen faller tungt på flat børs

Børsen følger nedgangen på Asia-børsene og oljeprisen mandag. Seadrill-aksjen er halvvert etter at selskapet la frem en redningsplan i helgen..

E24 - 1 time siden

– Det har blitt for mange stygge kommentarer på SoMe

Bærekraftsanalytiker Thina Saltvedt lever av å uttale seg i mediene. I sommerpraten med E24 forteller hun hvilke råd hun ville gitt sitt 18 år gamle jeg..

E24 - 1 time siden

Eksplosiv vekst i nye taxiløyver i Oslo: – Det er helt katastrofe

Etter taxireformen har flere internasjonale aktører gjort sin inntreden i det norske markedet, og antall løyver har økt med så mye som 51 prosent i hovedstaden..

E24 - 1 time siden

I sjefsstolen: Skjuler du dårlige nyheter for de ansatte?

Da pandemien traff oss og inntektene forsvant, tok vi sjansen på å fortelle de ansatte hvor dårlig det sto til, skriver gründer Marie Mostad..

E24 - 3 timer siden

Regnskyll sørget for millionødeleggelser i fjor sommer

I juli og august i fjor sørget kraftige regnskyll for ødeleggelser verdt 136 millioner, viser forsikringstall..

E24 - 3 timer siden

Har lagt igjen 629 mill. i utlandet i sommer: – Sammenheng mellom vaksinestatus og kortbruk

Hittil i sommer er eldre og østlendinger de rauseste kortdragerne blant nordmenn i utlandet, ifølge DNBs nye tall. Sverige seiler opp som en ekstra het sommerdestinasjon, men Norge dominerer fortsatt kortbruken..

E24 - 4 timer siden

Barnas hus etter «tidenes resultat»: Tror flere barnefødsler vil løfte salget

Pandemiåret har ført til flere barnefødsler i Norge det siste halvåret. Det ser Barnas hus og Jollyroom på salgstallene..

E24 - 5 timer siden

Galskapen fortsetter i Seadrill

Aksjemarkedet nekter å ta innover seg de brutale realitetene i Seadrill..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt