NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 01:56

NRK - 22 jul 21 kl. 20:09

Stang slettet eget innlegg om Støre

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang (H) tordnet mot Jonas Gahr Støre i en Facebook-post torsdag ettermiddag, men valgte senere å fjerne den. Støre mente Høyre må heve stemmen i debatten om høyreekstremisme, og at de ikke har vært tydelige nok. Det fikk Stang til å reagere svært sterkt. Han kaller utspillet fra Støre for et «stygt sleivspark». – Støre sa i realiteten at jeg og andre Høyre-politikere har et ansvar for de drap og lemlestelser terroristen begikk, skrev Stang på sin Facebook-side.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fabian Stang, Jonas Gahr Støre, Facebook, Høyre, Stang, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stang, slettet, eget, innleggom , Støre
NRK - 23 jul 21 kl. 11:00

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug i en uttalelse til VG. Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk.

Aftenposten - 22 jul 21 kl. 20:09

Fabian Stang gikk til angrep på Støre – slettet innlegg etter kraftige reaksjoner

Innlegget på Facebook skapte sterke reaksjoner. Nå er det slettet..

VG - 22 jul 21 kl. 22:02

Solberg om Stang-innlegg: – Jeg er ikke enig

Erna Solberg sier hun ikke er enig med Fabian Stangs Facebook-innlegg, som torsdag kveld ble slettet etter reaksjoner..

Dagbladet - 23 jul 21 kl. 00:37

Kritikken hagler

I et slettet Facebook-innlegg refset eks-ordfører Fabian Stang Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli til partipolitikk. Han møter motbør i eget parti..

NRK - 30 apr 21 kl. 17:05

Stang bekymret for makten til Obos

Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang (H) mener Obos har fått så stor makt i boligmarkedet at de kan drive prisene opp. – Dette er veldig farlig. Jo mer makt Obos får framover, jo mindre konkurranse blir det, sa Stang på Politisk kvarter fredag..

VG - 22 jul 21 kl. 19:40

Fabian Stang: – I dag gjorde Gahr Støre tragedien 22. juli til partipolitikk

I et nå slettet Facebook-innlegg går den tidligere Høyre-ordføreren hardt ut mot Ap-lederens tale under minnemarkeringen torsdag. Misforstår med vilje, svarer Ap..

NRK - 04 jun 21 kl. 20:34

Alliansen må betale tilbake støtte

Staten krever tilbake partistøtten til det høyreradikale partiet Alliansen, melder VG. Grunnen er at partiet har slettet oppføringen i partiregisteret, og opprettet en ny oppføring under navnet «Alliansen – alternativ for Norge». Ekspedisjonssjef Cathrin Sætre i Kommunaldepartementet bekrefter til avisen at de har besluttet å trekke tilbake tre fjerdedeler av støtten til partiet for 2021, fra etter partiet slettet seg selv i Partiregisteret.

NRK - 25 jun 21 kl. 04:26

MDG-byråd slettet twittermeldinger

Sirin Stav (MDG) bekrefter at hun fjernet kritikk av byrådets samarbeidspartnere fra sosiale medier i dagene før hun overtok etter Lan Marie Berg. Sirin Stav (33) tar over etter partikollega Lan Marie Berg i det nye byrådet til Raymond Johansen (Ap). Ifølge Aftenposten har Stav vært veldig aktiv i sosiale medier, og spesielt i opptakten til mistillitsforslaget mot Berg.

VG - 15 aug 21 kl. 22:52

Slettet insta-bilder med eksen

Jennifer Lopez går videre etter bruddet med Alex Rodriguez. Nå skal hun ha slettet et stort antall bilder av og med eksen på Instagram. Hun har også sluttet å følge ham på bildedelingstjenesten..

VG - I førrgår: 00:45

Britney har slettet Instagram

Britney Spears' Instagram-konto er slettet. Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal hensikten være å holde en lav profil i forbindelse med rettssaken mot faren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 30 minutter siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 1 time siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 1 time siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 1 time siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 1 time siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 2 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 3 timer siden

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.

NRK - 3 timer siden

Ny leder for Videnskaps-Akademi

Lise Øvreås ble torsdag valgt som ny leder av Det Norske Videnskaps-Akademi (DNVA) etter Hans Petter Graver. Hun er valgt for perioden 2022–2024. Øvreås er professor i geomikrobiologi ved Universitetet i Bergen (UiB) og direktør for UiBs senter for bærekraftig hav, Ocean Sustainability Bergen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt