E24 > Økonomi

Thursday, 21 October, 17:36

E24 - 17 sep 21 kl. 22:54

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Største, jernmalm-fall, siden, finanskrisen
Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

E24 - 20 jul 21 kl. 18:26

Jernmalm-prisen nær høyeste på ti år

Men investeringsdirektør og analytiker spår at prisene skal ned igjen, og at det fremover vil bli mer balanse i jernmalmmarkedet..

E24 - 07 okt 21 kl. 13:37

Rana Grubers sparegrep ble til kjempesmell

Rana Gruber byttet fra fast til flytende fraktrate for jernmalm i sommer, så kom eksplosjonen i globale fraktpriser. Nå er resultatet for tredje kvartal barbert med 38 millioner..

NRK - 28 sep 21 kl. 10:16

Fall i detaljhandelen

Omsetningsvolumet i detaljhandelen gikk ned med hele 3,8 prosent fra juli til august 2021. Et stort fall i dagligvarebransjen er hovedårsaken. Nedgangen i omsetningsvolumet er basert på sesongjusterte tall og er den største nedgangen i indeksen siden desember 2020, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB)..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

Disse fikk Nobels fredspris

Maria Ressa og Dmitrij Muratov får årets Nobels fredspris. Den får de «for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland». Leder av Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen, kunngjorde prisen.

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

De vant Nobels fredspris

Journalistene Maria Ressa og Dmitrij Muratoy får Nobels fredspris for i år. De vinner for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland.Berit Reiss-Andersen kunngjorde prisen fredag.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Kraftig fall på børsane

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

E24 - 01 okt 21 kl. 11:19

Høyeste inflasjon i eurosonen siden 2008

Høye energipriser har bidratt til å løfte inflasjonen i eurosonen til 3,4 prosent, det høyeste nivået siden finanskrisen..

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

DNB ser «boost» etter gjenåpningen: – Det eneste problembarnet er offshore

Storbanken melder om «sterk utvikling på alle områder» etter at Norge har åpnet opp. Også for pandemirammede hoteller og reiseliv er det en bedring på gang, ifølge DNB-direktør..

E24 - 4 timer siden

Strømseier til SV og Høyre: Stortinget vedtok krisetiltak mot høye strømpriserID

Et enstemmig Storting vender tommel opp for SVs forslag om å øke bostøtten og sosialhjelpen for å bøte på høye strømregninger..

E24 - 45 minutter siden

Han får jobben til næringsministeren

Stefan Tjust blir ny konsernsjef i møbelprodusenten Vestre, etter at Jan Christian Vestre (Ap) gikk over i ny jobb som næringsminister..

E24 - 1 time siden

Nel til himmels på svak børs

Hydrogenselskapet Nel var dagens vinner, mens databrikkeprodusenten Nordic Semiconductor og Komplett Bank var blant dagens tapere..

E24 - 2 timer siden

Wall Street faller etter seks dager med oppgang for S&P 500

Tesla og IBM er i fokus etter å lagt frem resultatene for tredje kvartal..

E24 - 2 timer siden

Wall Street styrer mot nedgang

Tesla-aksjen faller i førhandelen tross en sterk tredjekvartalsrapport..

E24 - 3 timer siden

Fagforbundet: – Vi slår opp med SAS hvis de ikke kommer pilotene i møte

Fagforbundet sier de vil benytte forbrukermakten sin dersom SAS ikke lytter til sine tidligere piloter. SAS sier de nå har tatt «initiativ til at partene setter seg ned».

E24 - 3 timer siden

Bunnivå for tyrkisk lira etter overraskende rentekutt

Etter to overraskende rentekutt på rappen er Tyrkias nøkkelrente på 16 prosent. Tyrkisk lira nådde nok et rekordsvakt nivå etter beslutningen..

E24 - 3 timer siden

Bratt Nordic Semiconductor-fall: – Noen hadde nok ventet mer ambisiøse vekstmål

Det norske databrikkeselskapet Nordic Semiconductor (NOD) leverte inntektsvekst i øvre del av egen guiding, og fremskynder milliardmål. Likevel faller aksjen over 10 prosent som Børsens mest omsatte selskap litt over klokken 14..

E24 - 4 timer siden

Strømseier til SV og Høyre: Regjeringen stemmer for strømgrep

Ap og Sp vil nå stemme for Høyre og SVs forslag om økt bostøtte og sosialhjelp for folk som sliter med strømregningene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt