NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:32

NRK - 05 mai 21 kl. 05:59

Støre utelukker ikke Alta-flytting

Ap-leder Jonas Gahr Støre utelukker ikke at Alta kan melde permanent overgang til Troms dersom sammenslåingen av Finnmark og Troms reverseres. Alta er Finnmarks mest folkerike kommune, og en reetablering av Finnmark uten Alta kan bli vanskelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Alta, Troms, Finnmark, Finnmarks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, utelukker, ikke, Alta-flytting
NRK - 13 juni 21 kl. 19:35

Får ikke kontroll på smitten i Alta

Alta vurderer å stenge ned om ikke smitten går ned. Siden fredag har Alta fått 15 nye smittetilfeller. Ordfører Monica Nielsen sier at problem er folk venter for lenge med å teste seg.

NRK - 21 feb. 21 kl. 19:21

Vegen i Alta opnar truleg torsdag

Fylkesveg 8830 kan tidlegast opna torsdag, opplyser Alta-ordføraren i Dagsrevyen etter eit krisemøte i kommunen. Nærare 200 personar er isolerte. Kommunen vil vurdera om dei kan få folk evakuert til Alta med båtar i løpet av tysdagen..

NRK - 10 mars 21 kl. 08:35

Jente skadet i trafikkulykke i Alta

Ei jente i barneskolealder er alvorlig skadet etter trafikkulykken på E6 i Alta tirsdag. To menn i 20-årene er lettere skadd. To personer mistet livet i ulykken i Kvenvik utenfor Alta rundt klokken 19.

NRK - 21 mai 21 kl. 15:57

Innfører restriksjoner i Alta

Alta kommune innfører en rekke lokale tiltak på grunn koronasmitte. Det er nå forbud mot arrangementer og samlinger over fem personer i private hjem. Også idrett- og fritidsaktiviteter rammes av restriksjoner.

NRK - 18 mai 21 kl. 11:23

Pressekonferanse om NRK-flytting

Klokka 11.30 er det pressekonferanse om flytting av NRK sitt hovudkontor. I dag blei det kjent at NRK skal flyttast til Ensjø, søraust i Oslo..

NRK - 27 juni 21 kl. 02:41

Støy fra festglade i Alta

I Alta har politiet vært på en runde til flere adresser for å få dempe støyen fra festglade folk, melder politiet i Finnmark..

NRK - 18 mai 21 kl. 11:33

Utelukker ikke flere pågripelser

Så langt er det ingen ting som tyder på at hendelsen i Fredrikstad sentrum i går kveld, var planlagt, sier politistasjonssjef i Fredrikstad, Ivar Prestbakken. Flere unge voksne mellom 18 og 25 år gikk til angrep på politiet med flasker og brostein på Stortorvet. 14 personer ble arrestert, ti sitter fortsatt i varetekt og skal avhøres.

NRK - 21 feb. 21 kl. 16:05

Hundrevis av personar innesperra

Mellom 100 og 200 personar er innesperra etter eit snøskred i Fjordbukta nord for Alta i Finnmark. Kommunen si kriseleiing jobbar med å få evakuert folk til Alta med båtar, men det er ikke sikkert når dette kan bli gjort..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:46

Alta sender båt til Storekorsnes

Alta kommune sender et fartøy til Storekorsnes der 200 personer, hovedsakelig hyttebeboere, er isolert etter et ras lørdag kveld. Det er kun plass til 97 om bord, og kommunen ber folk som ikke må innover nå, stille seg bakerst i køen..

VG - 25 mars 21 kl. 20:07

Ordførere fortviler: Del inn landet i smittesoner

ALTA/OSLO (VG) Flere ordførere er svært kritisk til innreise fra områder med mye smitte. I Alta har de nå innført strenge regler som forbyr kommuneansatte å møte folk som ikke holder til i kommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 5 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Smitten øker i Ålesund

Siden fredag har det blitt registrert 16 nye smittetilfeller av koronaviruset i Ålesund. Mandag formiddag sitter 142 personer i karantene, og 44 i isolasjon i Ålesund kommune, opplyser kommuneoverlege Olav Mestad til Sunnmørsposten..

NRK - 15 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 45 minutter siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 30 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.

NRK - 45 minutter siden

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 45 minutter siden

600 millioner på utenlandsferie

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Østlendinger er rausest med kortbruken, mens kunder fra Nordland og Troms og Finnmark har brukt minst..

NRK - 45 minutter siden

Stormzy utstilles Madame Tussaud

En voksfigur av rapstjernen Stormzy blir Madame Tussauds nyeste tilskudd. Den annonserte det verdensberømte London-museet selv på Twitter mandag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt