NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:16

NRK - 08 sep 21 kl. 07:45

Støre snur om pendlerboliger

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener det er på tide å gå gjennom ordningen med pendlerboliger for stortingsrepresentantene. Dagens regler er ikke gode nok. Det sier han i NRKs partilederutspørring onsdag. – Jeg tror de er uklare, og det har stortinget også bekreftet nå. Så det må vi rett og slett rydde opp i.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, NRKs, Støre, SV, MDG, Bjørnar Moxnes, Aftenposten, KrF, Kjell Ingolf Ropstad, AP, Tellef Inge Mørland, Arendal, Oslo, Stortinget, Mørland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, snurom , pendlerboliger
NRK - 19 sep 21 kl. 10:10

Tatt kontakt om pendlerboliger

Flere politikere har tatt kontakt med Stortinget for å finne ut om de skylder skatt på pendlerboliger, melder Aftenposten. Presidentskapet på Stortinget har varslet full gjennomgang av ordningene om pendlerboliger og etterlønn. Stortingspresident Tone W.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 12:11

Moxnes foreslo innstramming av regelverket for pendlerboliger allerede i 2019

Bjørnar Moxnes og Rødt ville stramme inn regelverket for pendlerboliger allerede i 2019..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 13:14

Stortingets presidentskap skal gå gjennom reglene for pendlerboliger

Stortingets presidentskap skal gå gjennom reglene for Stortingets pendlerboliger..

NRK - 12 sep 21 kl. 18:31

Stortinget ukjent med skatteregler

Stortinget varsler nå en full gjennomgang av skatteforholdene rundt representantenes pendlerboliger. Stortinget har nemlig ikke vært kjent med skatteregelverket, skriver Aftenposten. – Dersom man ikke har merkostnader knyttet til bolig på hjemstedet, vil man heller ikke kunne få dekning av fri bolig fra arbeidsgiver skattefritt, sier seksjonsleder Lene Ringså i Skatteetaten.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 22:31

Stortingets pendlerboliger er gratis. Forsvaret må betale for sine. Nå kan bli enda dyrere.

Prisene på Forsvarets pendlerboliger skal følge markedet, mener regjeringen..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 09:13

Skjerper kontrollen med pendlerboliger: Her er spørsmålene politikerne nå må svare på

Skjerper kontrollen med pendlerboliger: Her er spørsmålene politikerne nå må svare på.

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 21:21

Støre mener boligregler for politikere «må ryddes opp i raskt». Men Ap stemte nei til å stenge gratisbolig-smutthull.

Til NRK sier Ap-leder Jonas Gahr Støre at reglene for pendlerboliger «må ryddes opp i raskt»..

NRK - 06 sep 21 kl. 13:38

Moxnes: – Folk har nå fått nok

– Folk har nå fått nok av politikere som utnytter egne privilegier på det groveste og samtidig kutter i velferdsordninger for vanlige folk, slik KrF har gjort, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til Aftenposten. I 2019 foreslo Rødt å stramme inn regelverket for pendlerboliger. Bakgrunnen var DNs avsløring samme år av at stortingsrepresentant Himanshu Gulati (Frp) fikk dekket pendlerleilighet samtidig som han eide fire leiligheter i Oslo.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 19:28

Stortingspresidenten «forstår det kommer reaksjoner», men vil ikke mene noe om KrF-lederens bruk av Stortingets pendlerboliger

Stortingspresident Tone Trøen (H) «forstår at det kommer reaksjoner», men svarer ikke på hva hun selv synes om KrF-leder….

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 22:29

Reiseregninger, etterlønninger og pendlerboliger: Dette er de siste års avsløringer om politikernes bruk av penger og goder

Siden 2017 har fremtrende politikere levert falske reiseregninger, mottatt dobbel etterlønn, bevilget seg store….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt