E24 > Økonomi

Saturday, 02 December, 23:05

E24 - 01 sep 23 kl. 23:15

Støre opplyser om ny Borten Moe-glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministeren..
Les mer på E24


Les mer om:
Ola Borten Moe, Okea, Borten Moe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, opplyserom ny , Borten, Moe-glipp
Klartale - 21 jul 23 kl. 18:04

Ola Borten Moe slutter som statsråd

Politiker Ola Borten Moe innrømmer brudd på regjeringens regler. Han kjøpte aksjer i flere store, norske selskaper. Alle selskapene er knyttet til regjeringens politikk.

NRK - 28 aug 23 kl. 16:41

Borten Moes advokat mener klienten ikke har brutt verdipapirhandelloven

Økokrim er i gang med å etterforske Ola Borten Moes aksjekjøp i Kongsberg-gruppen. Advokaten hans mener at Borten Moe ikke har drevet med innsidehandel. – Det er vår klare vurdering at dette ikke er en innsidesak, sier advokat Fredrik Berg til E24.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Støre avslører ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe (Sp), som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 21 jul 23 kl. 12:20

E24: Økokrim vil undersøke Borten Moe-saken

Økokrim-sjef Pål Lønseth sier til E24 at Økokrim vil undersøke Ola Borten Moes aksjehandler. – Vi kommer til å undersøke denne saken nærmere, for å se om det er grunnlag for å åpne en etterforskning. Innsidehandel er en aktuell bestemmelse å se nærmere på, sier Økokrim-sjef Pål Lønseth til E24.

NRK - 21 jul 23 kl. 11:06

E24: Ola Borten Moe (Sp) innrømmer brudd på habilitetsregler

Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) innrømmer brudd på regjeringens habilitetsregler, etter aksjekjøp i våpenselskapet Kongsberg Gruppen. Han sier han også har brutt regjeringens retningslinjer for aksjehandel. Borten Moe sier han brøt regjeringens habilitetsregelverk da han i januar deltok på et regjeringsmøte om en milliardkontrakt til ammunisjonsprodusenten Nammo.

Klartale - 21 jul 23 kl. 11:34

Ny politiker innrømmer å ha brutt regler

Enda et spørsmål om habilitet er blitt stilt til regjeringen. Nå er det Ola Borten Moe sin tur. Han er minister for forskning og høyere utdanning.

NRK - 21 jul 23 kl. 12:47

SV mener Borten Moe-saken må opp i kontrollkomiteen

SVs stortingsrepresentant Lars Haltbrekken mener at kontroll- og konstitusjonskomiteen må behandle Ola Borten Moes habilitetsbrudd. – Saken hører naturlig hjemme i kontroll- og konstitusjonskomiteen. Statsministeren og Borten Moe må sørge for at Stortinget og offentligheten får all informasjon i saken, skriver Haltbrekken i en epost til NRK.

NRK - 03 nov 23 kl. 12:30

Økokrim: Vi har behandlet sakene til Borten Moe, Huitfeldt og Solberg ulikt

Økokrim sier at sakene til Ola Borten Moe (Sp), Anniken Huitfeldt (Ap) og Erna Solberg (H) har ulik karakter, og at de derfor er behandlet forskjellig. – Vi har forskjellsbehandlet sakene fordi de er ulike i faktum, sa Økokrim-sjef Pål Lønseth på en pressekonferanse fredag. I Borten Moes tilfelle handler saken om at han selv var statsråd, men for Huitfeldt og Solberg har det vært snakk om å undersøke om taushetsplikten er brutt, ifølge Lønseth.

NRK - 21 jul 23 kl. 16:36

Borten Moe kaller inn til pressekonferanse klokken 17.15

Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe kaller inn til pressekonferanse klokken 17.15 fredag ettermiddag. Det melder kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Håpet kan være ute for ny handelskorridor

Etter utbruddet av krigen mellom Israel og Hamas, kan planene om en ny handelskorridor mellom India og Europa være i fare..

E24 - 3 timer siden

«Bare la meg dø. Redd deg selv»

LAHAINA (E24): Mike Cicchino (37) løper bortover langs stranden. Han har så mye røyk i øynene at han knapt klarer å holde dem åpne. Rundt ham ligger forbrente mennesker, noen av dem ikke lenger i live..

E24 - 5 timer siden

Alt går ikke opp: Kraftig priskutt på denne skapningen.

Det blir ingen gjentagelse av fjorårets rekordhøye julepriser på hummer. Prisen har stupt, men mange av de 30.000 hobbyfiskerne smiler likevel bredt etter årets sesong..

E24 - 6 timer siden

Massive dagligvareprotester: – Kan bety at forslaget treffer

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har ennå ikke fått gjennom ny dagligvarepolitikk. Nå lover han svar før jul..

E24 - 9 timer siden

Slik kan det bli enklere å bytte bank

For få bytter bank, mener regjeringen. Dette er tiltakene de og andre aktører på markedet mener bør på plass for å forenkle bankbytter enda mer..

E24 - 9 timer siden

Virke ber Vestre gripe inn: – Regjeringen er på ville melkeveier

Geir Pollestad (Sp) ønsker å kutte i støtten til Tines konkurrenter. Virke mener regjeringen taler med to tunger, og frykter at Tine skal få monopol..

E24 - 9 timer siden

Millioner rullet inn på konto: – Skulle tro jeg hadde vunnet i lotto

Se for deg at du går inn i nettbanken og oppdager at du plutselig er blitt nesten 930 millioner kroner rikere. Det var tilfellet for malaysiske Hafidzah Abdullah..

E24 - 12 timer siden

Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen hjelper hjemløse katter. I tillegg har de gitt private lån med kredittkortrente til nordmenn i gjeldstrøbbel..

E24 - 13 timer siden

Mener regjeringen bruker klima som salderingspost

Staten tjener ti milliarder kroner på klima i 2024, ifølge miljøstiftelsen Zero. Nå ber de og Fornybar Norge regjeringen om å bruke mer av klimaprofitten på klimatiltak..

E24 - 14 timer siden

Norge bidrar med 270 millioner i klimafond til fattige land

270 millioner kroner blir Norges bidrag til det nye internasjonale tap og skade-fondet som skal sikre støtte til fattige land som rammes av klimakatastrofer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com