Klartale > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:36

Klartale - 03 maj 23 kl. 12:06

Støre møter Ukrainas president

Volodymyr Zelenskyj har reist til Finland for å møte Sauli Niinistö. Han er Finlands president. Der skal han også møte Norges statsminister Jonas Gahr Støre. Mette Fredriksen, Ulf Kristersson og Katrin Jakobsdottir er også der. Fredriksen er Danmarks statsminister.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Zelenskyj, Finland, Sauli Niinistö, Finlands, Norges, Jonas Gahr Støre, Fredriksen, Kristersson, Katrin Jakobsdottir, Danmarks, Sveriges, Islands, Ukraina, Ukrainas, Støre, Nato, Anniken Huitfeldt, Dmytro Kuleba, Russland, Kuleba, TV, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, møter, Ukrainas, president
NRK - 03 feb 23 kl. 15:41

EU-presidenten: – Ukrainas fremtid er i EU

EU-president Charles Michel forsikret Volodymyr Zelenskyj om at EU vil fortsette å støtte Ukraina så lenge det trengs etter et toppmøte i Kyiv fredag. – EU vil støtte dere på alle mulige måter så lenge det trengs. Vi lar oss ikke skremme av Kreml.

NRK - 06 aug 23 kl. 18:11

Ukrainas posisjon styrket under fredssamtaler i Saudi-Arabia

Fredssamtalene i Saudi-Arabia lørdag bidro til å styrke Ukrainas posisjon, uttalte lederen for Ukrainas presidentkontor søndag. Selv om det er meningsforskjeller blant landene som deltok på toppmøtet, forpliktet alle seg til å respektere FN-pakten, folkeretten og prinsippene om suverenitet og territoriell integritet, sa leder Andrij Jermak for Ukrainas presidentkontor søndag. Yermak var leder av Ukrainas delegasjon på fredskonferansen i Jeddah i Saudi-Arabia, som ble avsluttet rundt klokken 20 norsk tid lørdag.

NRK - 13 apr 23 kl. 13:39

Ukrainas BNP falt med 29 prosent i fjor

Ukrainas økonomi krympet med 29,1 prosent i 2022, viser landets egne offisielle tall, som naturlig nok peker på den russiske invasjonen av landet som årsak. Til sammenligning steg Ukrainas bruttonasjonalprodukt med 3,4 prosent i 2021. Russlands krig mot Ukraina har påført landet omfattende skader.

NRK - 23 jul 23 kl. 06:52

Russisk missil ødela katedralen i Odesa - to drept i nattens angrep mot byen

Russiske missiler traff i natt Transfigurasjonskatedralen i den ukrainske havnebyen Odesa. Den ortodokse katedralen fikk omfattende skader i angrepet, opplyser myndighetene i byen. Katedralen er byens hovedkirke.

Klartale - 04 maj 23 kl. 08:50

Dette sa Støre til Zelenskyj

Jonas Gahr Støre er Norges president. Onsdag var han i Finland for å være med på et nordisk toppmøte. Der var lederen fra Island, Sverige, Danmark og Finland.

NRK - 27 sep 23 kl. 10:44

Fotballegende blir rådgiver for Zelenskyj

Den ukrainske fotballegenden Andrej Sjevtsjenko er ansatt som rådgiver for Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Kyiv Independent skriver at ansettelsen ble bekreftet fra presidentens kontor tirsdag. Det er ikke klart hva slags rolle Sjevtsjenko får.

Klartale - 05 okt 23 kl. 11:00

– Hjelpen vi får fra Norge er unik

Ukraina har et enormt behov for hjelp. Rundt halvparten av folket trenger humanitær nødhjelp. Det betyr hjelp som redder liv og lindrer nød.

Klartale - 19 maj 23 kl. 08:20

Ukrainas president drar til Japan

G7 er en gruppe med sju mektige land. De skal møtes i Japan på søndag. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj reiser for å være med.

NRK - 25 sep 23 kl. 09:00

Norge gir 350 millioner kroner til Røde Kors-innsats i Ukraina

Norge skal bidra med 350 millioner kroner i støtte til Røde Kors-bevegelsens innsats i krigsrammede Ukraina, kunngjorde statsminister Jonas Gahr Støre mandag. – Røde Kors-bevegelsen gjør en uvurderlig innsats i Ukraina. De humanitære behovene er store som følge av Russlands krigføring.

NRK - 24 nov 23 kl. 14:59

Ukrainas visestatsminister advarer mot krigstrøtthet i Europa

Europeiske land viser økt krigstrøtthet, men likevel er det ingenting som har endret seg når det kommer til Ukrainas kampvilje, sier Ukrainas visestatsminister. - Vår besluttsomhet forblir den samme, sier Olha Stefanishyna, som fredag besøker Berlin. Hun sier hun har lest flere overskrifter om krigstrøtthet på reisen i Europa, og at mange sier at krigen i Ukraina har pågått for lenge.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Nav får milliongebyr

Tirsdag morgen sa Datatilsynet at de gir Nav 20 millioner kroner i gebyr. Nav har ikke behandlet personopplysninger på riktig måte.– Datatilsynet ser svært alvorlig på denne saken, skriver de i en pressemelding.

Klartale - 1 time siden

Våpenhvilen mellom Israel og Hamas forlenges

Hamas og Israel ble enige om en avtale. De har tatt pause i kampene. Hamas har løslatt gisler.

Klartale - 1 time siden

Færre internasjonale studenter i Norge

Det koster penger for de fra utlandet å studere i Norge. Det gjelder studenter fra land utenfor EØS og Sveits. EØS er flere land i Europa som har et samarbeid.

Klartale - 4 timer siden

Høytid for omgangssyken

Akutt kvalme, oppkast og diaré. Har du fått omgangssyken? Det sprer seg i Norge.

Klartale - 18 timer siden

Ber unge bruke kondom

Regjeringen foreslår at ordningen for gratis kondomer skal bli bedre. De vil sikre den med fire millioner kroner. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

Klartale - 20 timer siden

Menneske smittet med fugleinfluensa

Det er første gang denne typen influensa er oppdaget i et menneske i Storbritannia. Det sier myndighetene.Vi kan få utbrudd av fugleinfluensaDen smittede personen hadde mild sykdom.

Klartale - 20 timer siden

Tesla saksøker den svenske staten

Bilprodusenten Tesla saksøker den svenske staten. Det skriver den svenske avisa Dagens Industri.IF Metall streiker på Teslas svenske verksteder og servicestasjoner.

Klartale - 22 timer siden

Sittet fast i en tunnel i 16 dager

41 indere sitter fast i en tunnel. De har alle jobbet med tunnelen. De har vært der i 16 dager.

Klartale - 23 timer siden

Folk i Moss må stemme på nytt

I høst var det lokalvalg. Folk stemte i kommuner og fylker. Men i Moss er det omvalg i dag.

Klartale - Igår: 08:31

Ung mann drept i Porsgrunn

En mann ble pågrepet natt til mandag. Han er siktet for drap på en annen mann. Drapet skjedde i Porsgrunn i Telemark.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com