NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:37

NRK - 10 sep 21 kl. 20:05

Støre lukker døra for Rødt og MDG

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier under kveldens partilederdebatt at hans regjeringsalternativ er Ap, Senterpartiet og SV. – Det ser ut som velgerne synes det er et godt alternativ. Ikke Rødt, de vil ikke i regjering med noen og det er for store forskjeller. Snakke med MDG, ja. Regjeringssamarbeid?
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Ap, SV, Rødt, MDG, Støre, Trygve Slagsvold Vedum, SpAp, Vedum, Audun Lysbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, lukker, døra, for, Rødtog , MDG
NRK - 08 nov 21 kl. 10:27

Kritisk til Munchmuseets utforming

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar og sier de ikke har vært godt nok involvert i byggeprosessen, skriver NTB. Nestleder Magnhild Sørbotten i Handikapforbundet sier til Dagbladet at hun blant annet reagerer på at heisene er for små, at dørene lukker seg for fort, og at sitteplassene i velkomstområdet er for lave og for mye lent bakover. Ifølge kommunikasjonssjef for Munchmuseet hos byggherren Oslobygg, Haakon Berg Jensen, har de tatt initiativ til møter med Norges Handikapforbund, at det har blitt gjennomført en uavhengig tredjepartskontroll, og at de jobber med å løse utfordringene med at dørene lukker seg for raskt..

VG - 26 sep 21 kl. 07:56

Lysbakken: Uaktuelt for SV å droppe uravstemning

Audun Lysbakken lukker ikke døren for diskusjoner om hvordan SVs uravstemning skal gjennomføres, men står fast på at SV-medlemmene skal avgjøre om partiet går i regjering..

NRK - 23 jun 21 kl. 11:55

Ber beboere lukke vinduer i Oslo

Nødetatene er i Bålhusveien i Oslo etter melding om brann i en elbil tidligere på onsdag. Brannen er slukket og det er kontroll på stedet. Brannårsaken er ukjent.

NRK - 22 jul 21 kl. 07:55

Brann i lagerbygning

Torsdag morgen begynte det å brenne i en lagerbygning på Forus i Sola, som ligger i Rogaland. Politiet har enda ikke kontroll på brannen. Politi og brannvesen var på plass 06:40.

Aftenposten - 25 jul 21 kl. 12:45

Ringen på venstre sko forteller hva Camilla Herrem savner mest av alt

TOKYO (Aftenposten): Når Camilla Herrem (34) lukker øynene på slutten av nasjonalsangen, maner hun frem bildet av faren….

VG - 15 aug 21 kl. 15:39

Taliban lukker døren for overgangsregjering

Gruppen forventer en full maktoverdragelse. Søndag ettermiddag forlot presidenten landet..

NRK - 26 aug 21 kl. 00:38

Bygningsbrann i Son

Nødetatene jobber med å slukke en bygningsbrann i Son. Ettersom røyken fra brannen går sydover mot Sonsveien oppfordrer politiet om at beboere i område lukker vinder og slår av ventilasjonsanlegg, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 03 sep 21 kl. 15:09

Lukker fengslingsmøtet

Retten bestemmer lukket behandling av fengslingsmøtet i Tengs-saken, melder NTB..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 22:01

Sp-nestleder om SV-samarbeid: – Vi har aldri lukket noen dører

De første prognosene gir rødgrønt flertall. Andre nestleder i Sp, Anne Beathe Tvinnereim, lukker foreløpig ingen dører….

VG - 20 sep 21 kl. 19:38

Bollestad: Lukker ikke døren for å bli KrF-leder

Olaug Bollestad, som blir fungerende KrF-leder fredag, vil ikke ut med om hun er kandidat til å bli permanent partileder. Hun tror KrF vil reise seg, men mener partiet trenger ro og stabilitet i en tøff tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt